ΣΕΜΙΝΑΡΙ Α ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ 2013. ποιοι είμαστε • To εργαστήριο in-design seminars λειτουργεί από το 2008 στο Χαλάνδρι, με κύριο στόχο την πρωτοτυπία στη σκέψη,

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Γενικά Το μάθημα απευθύνεται σε φοιτητές που δεν ανήκουν στο Τμήμα Πληροφορικής (ΕΠΛ) Οργάνωση Διαλέξεις Τρίτη και Παρασκευή, 15:00-16:30 ΧΩΔ-002 / Αίθουσα.
Advertisements

Γενικά Το μάθημα απευθύνεται σε φοιτητές που δεν ανήκουν στο Τμήμα Πληροφορικής (ΕΠΛ) Οργάνωση Διαλέξεις Τρίτη και Παρασκευή, 10:30-12:00 ΧΩΔ-002 / Αίθουσα.
Αποτελέσματα Μελέτης για το Μέγαρο Πολιτισμού Κύπρου Ετοιμάστηκε για την Εταιρεία KPMG Από την Εταιρεία RAI Consultants Public Ltd Μάρτιος 2008.
Σ Laser 2000 Σχολή. Στο στόλο του ΙΟΧ και των μελών του προστέθηκαν πρόσφατα και τρία σκάφη τύπου Laser 2000, με τα οποία ευελπιστούμε να οργανώσουμε.
Πρωτογενής έρευνα Hi5, μία μόδα για νέους;. Μεθοδολογία - εργαλεία Η έρευνα διενεργήθηκε με την μέθοδο της συλλογής ερωτηματολογίων, τα οποία και συμπληρώνονταν.
Σύμβουλος Ελληνικών: Ευρυδίκη Παπαγεωργίου
 Εκτίμηση Ικανοτήτων  Αντιμετώπιση Άγχους  Σχεδιασμός Παρουσίασης  Οργάνωση της Παρουσίασης  Έλεγχος του Περιβάλλοντος  Πραγματοποίηση Παρουσίασης.
Ενημερωτική παρουσίαση για μαθητές
ΣΧΠ102 To σχολικό περιβάλλον και η οργάνωση του στο Δημοτικό Σχολείο Στέλιος Ορφανός Χειμερινό Εξάμηνο 2009.
ΕΠΟΠΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΔΙΑΛΕΞΕΩΝ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ « ΘΕΜΕΛΙΩΣΕΙΣ »
Θεσσαλονίκη, 21/12/2009 Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος Η σημασία και ο Ρόλος των ΤΠΕ στην εξωστρέφεια της ελληνικής οικονομίας Βασίλης Θωμαΐδης Πρόεδρος.
Page  1 Προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας για την Ανώτερη Εκπαίδευση Διεύθυνση Ανώτερης και Ανώτατης Εκπαίδευσης Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού.
ΣΧΕΔΙΟ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΓΙΑ "ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΧΑΜΗΛΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΥΨΗΛΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ” Συγχρηματοδότηση.
Ταυτοποίηση – Μοντελοποίηση & Μεταφορά Καλών Πρακτικών Βιώσιμου Τουρισμού Για την προώθηση Νέων Δράσεων Ημερομηνία: Μαΐου Τόπος Διεξαγωγής: Αγρόκτημα.
ΜΕΙΖΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ.  Κ ανένα παιδί απ’ έξω  Ό λα τα παιδιά ενταγμένα στη μαθησιακή διαδικασία εκπαιδευτικός συνδιαμορφωτής του υλικού  Ο.
Χρήση και αξιοποίηση των ΤΠΕ κατά τη διδασκαλία των μαθηματικών στη δευτεροβάθμια ελληνική εκπαίδευση Δρ. Σάλτας Βασίλειος, Ιωαννίδου Ευφροσύνη Τμήμα.
6ο Γενικό Λύκειο Καλαμάτας Α΄ τάξη - ερευνητική εργασία Σχ
F.B.S. Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Καβάλας και η εταιρία “F.B.S. Δρ. ΔΗΜ. ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ &ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ” Σας καλωσορίζουν στην παρουσίαση της μελέτης με.
ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΚΕΨΗ Σεμινάρια Φεβρουαρίου 2009 Μ. Τορτούρης
Αξιολόγηση Σεμιναρίου με θέμα: «Υγιεινή Διατροφή και Στοματική Υγεία» Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013 Αντιγόνη Λυμπέρη Υπ. Αγωγής Υγείας ΠΕ Δ Αθήνας.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ.
Page  1 Ο.Παλιάτσου Γαλλική Επανάσταση 1 ο Γυμνάσιο Φιλιππιάδας.
-17 Προσδοκίες οικονομικής ανάπτυξης στην Ευρώπη Σεπτέμβριος 2013 Δείκτης > +20 Δείκτης 0 a +20 Δείκτης 0 a -20 Δείκτης < -20 Σύνολο στην Ευρωπαϊκή Ένωση:
ανακύκλωση Η/Υ και περιφερειακών
6 Μαρτίου 2013, ημέρα κατά του σχολικού εκφοβισμού
Σωφρ. Χατζησαββίδης Η διδασκαλία της Πρώτης Γραφής και Ανάγνωσης
Στοιχεία Διοίκησης Επιχειρήσεων
© 2002 Thomson / South-Western Slide 4A-1 Κεφάλαιο 4, Μέρος A Πιθανότητες.
Μοντελοποίηση Έργα Μαθήματα Αξιολόγηση Αναστοχασμός Αναστοχασμός.
Βασίλης Κόμης Αναπληρωτής Καθηγητής
Επαγγελματική Αστική Ευθύνη Διαμεσολαβητών 29/5/2014 Μάνος Δημήτριος.
Αριστοτέλης Σάββα - Κλάδος Βιώσιμης Κινητικότητας, Τμήμα Δημοσίων Έργων 5 Ιουλίου Βιώσιμη Κινητικότητα για Εξοικονόμηση Ενέργειας στις Μεταφορές.
Στοιχεία Διοίκησης Επιχειρήσεων
Η επιρροή του χώρου εργασίας των σχολικών τάξεων στη μάθηση
Πόσες ώρες την ημέρα χρησιμοποιείτε το κινητό;
ΓΡΑΦΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ.
Ιόνιο Πανεπιστήμιο Τμήμα Αρχειονομίας & Βιβλιοθηκονομίας Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στην Επιστήμη της Πληροφορίας: Διοίκηση & Οργάνωση Βιβλιοθηκών.
Α.Π.Θ. Π.Τ.Δ.Ε. Π.Μ.Σ Επιστήμες της Αγωγής-Κατεύθυνση Διδακτική των Φυσικών Επιστημών και Νέες Τεχνολογίες Διερεύνηση εφαρμογής.
ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ
Διεθνής Καριέρα Στελεχών στο σύγχρονο περιβάλλον
Τρόποι χρήσης του διαδραστικού πίνακα. Μάιος 2014.
Υποστήριξη της συμμετοχής ΜΜΕ και ερευνητών του χώρου της Υγείας και Βιοτεχνολογίας στο 6 ο και 7 ο ΠΠ Αργυρώ Καραχάλιου Εθνικό.
Ενιαίο Πλαίσιο Προγράμματος Σπουδών Πληροφορικής.
Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία Ιστορικό Ιδρυσης Το Μάρτη του 1918, μία ομάδα μαθηματικών αποφάσισε να δημιουργήσει την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία, με.
Υποέργο 03: Επιμόρφωση Επιμορφωτών και Εκπαιδευτικών για την Εφαρμογή του Προγράμματος Εκμάθησης της Αγγλικής Η Διδασκαλία της Αγγλικής σε Μικρά Παιδιά.
17ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών Η ΑΠΟΨΗ ΤΩΝ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ.
ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΔΙΔΑΚΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ Σταδιοποίηση της διδασκαλίας Δέγγλερη Σοφία.
1 Υλοποίηση διαλέξεων σύγχρονης εκπαίδευσης Τσέλιος Δημήτρης Καθηγητής Εφαρμογών Ημερίδα παρουσίασης του έργου «Προηγμένες υπηρεσίες ηλεκτρονικής μάθησης.
Σεμινάρια Πληροφορικής Φεβρουάριος 2009 Μ. Μιλτιάδου.
Ασφάλεια στο Διαδίκτυο
Δημιουργία Παρουσίασης
Ερευνητικές Εργασίες Α’ Τάξη Γενικού Λυκείου Παντελής Μάναλης Υπεύθυνος Π.Ε. στη Δ/νση Δ/θμιας Εκ/σης Πειραιά.
Φιλοσοφική Σχολή ΑΠΘ. Φιλοσοφική Σχολή ΑΠΘ Φιλοσοφίας & Παιδαγωγικής Τμήμα Φιλοσοφίας & Παιδαγωγικής.
1 Ενότητα 5.3.1: Ερωτηματολόγια με τη χρήση του Διαδικτύου Διδάσκων: Χρήστος Κατσάνος - Πανεπιστημιακό κέντρο εκπαίδευσης επιμορφωτών.
ΜΕΘΟΔΟΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ Δομιστική προσέγγιση (Ι)
Εκδήλωση «Μεταπτυχιακά και Υποτροφίες: Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και Διεθνές Πανεπιστήμιο» Μιχαηλίδης Νικόλαος, Αναπλ. Καθηγητής.
Ανάπτυξη Πρωτοτύπου Λογισμικού
Αναλυτικά Προγράμματα για τα Δημόσια Σχολεία της Κυπριακής Δημοκρατίας Σεμινάρια Σεπτεμβρίου 2010 Κουτσίδης Γιώργος 1.
ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΟΚΙΜΙΩΝ ΣΤΑ ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ
Πληροφορίες – οδηγίες για το μάθημα: Διδακτική της Γεωλογίας Διδάσκοντες: Α. Χατζηπέτρος– Δ. Κωστόπουλος Κ. Μακρή.
ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΙΑ!!.
Σχολικό Έτος Ενημέρωση Γονέων-Κηδεμόνων
Ερευνητικές Εργασίες: Πόσο
Δέσποινα Μαγγίνα M1175 Κωνσταντίνος Γαργάνης Μ1172 Δήμητρα Μαρία Χαρακλιά Μ1206 Ιωάννης Παπαδάκης Μ1171 Αλέξανδρος Νικολόπουλος Μ1182 Δημήτριος Μπαϊρακτάρης.
Η Γραμμή Βοηθείας ΥποΣΤΗΡΙΖΩ
Συνάντηση γνωριμίας με τους γονείς της Α΄ Γυμνασίου, 20 Οκτωβρίου 2014.
Σ.Δημητριάδης MARKETING Μάρκετινγκ Σέργιος Δημητριάδης.
ΕΡΕΥΝΑ ΚΕ.ΜΕ.ΤΕ. - Ο.Λ.Μ.Ε. (Απρίλης – Μάης 2008)
3D Printing και παιδί Βιβλιογραφικές αναφορές που ξεκινούν από την δεκαετία του ’70 (Growing Up Suburban, Edward A. Wynne) επισημαίνουν ότι “Το γενικότερο.
ΣΧΟΛΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
Μεταγράφημα παρουσίασης:

ΣΕΜΙΝΑΡΙ Α ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ 2013

ποιοι είμαστε • To εργαστήριο in-design seminars λειτουργεί από το 2008 στο Χαλάνδρι, με κύριο στόχο την πρωτοτυπία στη σκέψη, τη σύγχρονη ενημέρωση πάνω στις σύγχρονες τάσεις design και τον επαγγελματισμό, σε ένα φιλικό, φιλόξενο και δημιουργικό περιβάλλον. Είμαστε οι πρώτοι που ξεκινήσαμε τα σεμινάρια: Interior Styling (2008), Visual Merchandising (2008), Χρωματολογία (2008), Διακόσμηση Εκδηλώσεων (2009) και φέτος προσθέσαμε και δύο ακόμη σεμινάρια: το Fashion Styling (2013) και το Fashion Accessories (2013). • Έχουμε εκπαιδεύσει τα τελευταία 6 χρόνια πάνω από 600 ιδιώτες και μέλη εταιριών, συνεχίζοντας να είμαστε σε επαφή και μετά την ολοκλήρωση των μαθημάτων, να μαθαίνουμε για την επαγγελματική εξέλιξη και πρόοδό τους. Συνεχίζουμε το έργο μας με αισιοδοξία και αγάπη για αυτό που κάνουμε.

τα προγράμματα μας Τα προγράμματα που ξεκινούν το Σεπτέμβριο 2013 είναι τα εξής: -Interior Styling – Αρχές Χρωματολογίας (ταχύρυθμο/για άτομα από επαρχία) 21/9/ /9/13, 3-ημερο 15 ωρών, 100Ε/80Ε -Διακόσμηση Εκδηλώσεων (γάμος, βάπτιση και πάρτυ) – Στολισμός χώρου και κατασκευή αντικειμένου (ταχύρυθμο/για άτομα από επαρχία) 28/9/13 – 29/9/2013, 2-ημερο 12 ωρών, 100Ε/80Ε -Διακόσμηση Εκδηλώσεων (γάμος, βάπτιση και πάρτυ) – Στολισμός χώρου και κατασκευή αντικειμένου 30/9/13 – 16/12/13, κάθε Δευτέρα μμ, 180Ε/160Ε -Interior Styling – Αρχές Χρωματολογίας & Εργονομίας χώρου 3/10/13 – 23/1/14, κάθε Πέμπτη μμ, 200Ε/180Ε -Fashion Styling – Τάσεις της Μόδας, Χρωματολογία και Τρόποι προβολής 4/10/13 – 20/12/13, κάθε Παρασκευή μμ. 190Ε/170Ε -Fashion Accessories: Δημιουργώντας αξεσουάρ με στυλ (ταχύρυθμο – κατάλληλο για άτομα από επαρχία) 5/10/13 – 6/10/13, 2-ημερο 12 ώρες, 90Ε/70Ε -Interior Styling – Retail και Κατάστημα (Display και Visual Merchandising) 30/10/13 – 29/1/14, κάθε Τετάρτη μμ, 180Ε/160Ε

η μεθοδολογία μας •Στις πρακτικές μας ασκήσεις δουλεύουμε με τη δημιουργία πινάκων αίσθησης και δειγμάτων (mood boards – sample boards), με 3-διάστατες συνθέσεις (Styling, Vis. Merchandising και Εκδηλώσεις), και με κατασκευές (Εκδηλώσεων – Fashion Accessories).

η εξέλιξη μας •Διαμορφώνουμε, ανανεώνουμε και εξελίσσουμε την ύλη των προγραμμάτων μας σε ερευνητικό και θεωρητικό επίπεδο, φέρνοντας τον μαθητή σε επαφή με τις πιο σύγχρονες τάσεις, ιδέες και προτάσεις στο design. •Ακολουθούμε τις τάσεις μεγάλων διεθνών κέντρων πρόγνωσης τάσεων (globalcolour, wgsn, pantone), αλλά και τα εκπαιδευτικά προγράμματα των πιο γνωστών ερευνητικών κέντρων χρωματολογίας (ncscolour) •Πιστεύουμε ότι η γνώση στο design πρέπει να είναι προσιτή σε όλους οικονομικά, αλλά να είναι και ποιοτική!

Ακολουθώντας τις τάσεις •Ακολουθώντας τις τάσεις, δημιουργούμε τους δικούς μας συνδυασμούς και προτάσεις.

Ακολουθώντας τις τάσεις •Ακολουθώντας τις τάσεις, δημιουργούμε τους δικούς μας συνδυασμούς και προτάσεις.

Ακολουθώντας τις τάσεις •Ακολουθώντας τις τάσεις, δημιουργούμε τους δικούς μας συνδυασμούς και προτάσεις.

χρώμα - τάσεις •Το χρώμα και οι συνδυασμοί χρωμάτων μέσω των κανόνων χρωματολογίας αλλά και των προβλεπόμενων τάσεων αποτελεί βασική ενότητα όλων των προγραμμάτων, αλλά περισσότερο των σεμιναρίων Interior Styling και Fashion Styling.

τάσεις •Οι τάσεις αποτελούν επίσης ένα κυρίαρχο κομμάτι όλων των σεμιναρίων. Η ανάλυση των τάσεων γίνεται σε θεωρητικό επίπεδο, αλλά ακολουθούν πρακτικές ασκήσεις συνθέσεων, εμπνευσμένων από αυτές.

τάσεις •Στο σεμινάριο Fashion Styling η ανάλυση των τάσεων αφορά τους τομείς: γυναικείου, αντρικού και παιδικού ρούχου, αξεσουάρ και cosmetics ενώ στο Interior Styling τους τομείς: επίπλου, βιομηχανικού προϊόντος, υφάσματος, υλικών και υφών

Ιστορία των στυλ •Τα ιστορικά στυλ αποτελούν κύριο παράγοντα στην κατανόηση – ανάλυση και σύνθεση - των τάσεων. Η γνώση τους είναι απαραίτητη στην αναγνώριση και διαχείριση στοιχείων styling.

Ιστορία των στυλ •Η εξέλιξη των στυλ μέσα στις δεκαετίες αλλά και η αντικατάσταση τους από τις τάσεις και τη mix & match λογική των ημερών μας, αποτελούν επίσης σημαντικό κομμάτι των μαθημάτων styling.

Επικοινωνία Για επικοινωνία μαζί μας, αλλά και για εγγραφές, μπορείτε να μας βρείτε στο: •τηλ – •κιν • i n d e s i g n. s e m i n a r g m a i l. c o m •URL w w w. i n d e s i g n s e m. g r •Facebook w w w. f a c e b o o k. c o m / i n d e s i g n s e m •Επικοινωνήστε μαζί μας για την ημέρα γνωριμίας (open day)!! Τα προγράμματά μας, η ύλη μας και τα κείμενά μας είναι τα πρωτότυπα και θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή σας σε πιθανές αντιγραφές που μπορεί να έχουν γίνει από άλλους εκπαιδευτικούς ομίλους.