Παρουσίαση λειτουργίας εφαρμογής extra Tax System Περαίωση 2000-2006 V4.37.3.0 Έναρξη ► Έναρξη ►

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Εισαγωγή στο περιβάλλον εργασίας του
Advertisements

Εισαγωγή στους πίνακες περιεχομένων (ΠΠ) και στη συνέχεια πατήστε το πλήκτρο F5 ή κάντε κλικ στις επιλογές Προβολή παρουσίασης > Από την αρχή για να ξεκινήσει.
Δημιουργία της πρώτης σας βάσης δεδομένων Access 2013 j και στη συνέχεια πατήστε το πλήκτρο F5 ή κάντε κλικ στις επιλογές Προβολή παρουσίασης > Από την.
ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥ Π.Ε.Π. – Α.Μ.Θ Τριαντάφυλλος Δελάκης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ Προϊστάμενος Μονάδας Β’ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ.
Πώς να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό σας στο Gmail
Παρουσίαση λειτουργίας εφαρμογής extra CRM Λογιστών
Η Πράξη συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ενσωμάτωσης Τρίτων Χωρών Δήμητρα Καμπέλη Ηράκλειο, Σεπτέμβριος 2012.
Παρουσίαση λειτουργίας εφαρμογής extra Διαχείριση Ταμείου
ΓΑΙΑ ΙΙ ΔΙΑΣΥΝΔΕΟΜΕΝΟΙ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟΙ ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΘΕΜΑΤΙΚΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΗΣ ΓΗΣ Περίληψη Το εγχειρίδιο χρήσης παρέχει στον τελικό χρήστη όλες τις απαραίτητες.
Απογραφικά Δελτία - Ερωτηματολόγιο Αξιολόγησης Μαθήματος/Διδάσκοντα
Επιμέλεια: Δέγγλερη Σοφία
Εκπαιδευτικό υλικό Φωτογραφικές μηχανές και φωτογραφίες: Επεξεργασία φιλμ Επίπεδο γνώσεων: Προχωρημένοι χρήστες.
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Λογισμικό: Εύρεση και εγκατάσταση λογισμικού.
ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΦΥΛΛΑ (EXCEL)
Διαχείριση Στοιχείων Διαγωνισμών ΑΣΕΠ. Η εφαρμογή Ανοίγοντας το κεντρικό παράθυρο της εφαρμογής, εμφανίζονται πάνω αριστερά, οι επιλογές Αρχείο και Προκηρύξεις,
ΥΟΠΣ/ΕΚ, Σεπτ Προσαρμογές Απόφασης Ένταξης Παρουσίαση Σεπτέμβριος 2009 Υπηρεσία ΟΠΣ Χριστοπούλου Ελένη.
Support.ebsco.com Εισαγωγή στο EBSCOhost Εκπαιδευτικό μάθημα.
1 Δημιουργία blog. 2   Κατευθυνθείτε στη διεύθυνση:   Επιλέξτε στο πάνω δεξιά πλαίσιο την Ελληνική Γλώσσα.
ΒΑΣΕΙΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.  Το ωρολόγιο πρόγραμμα είναι ενσωματωμένο στη Βάση Δεδομένων Εξοπλισμού Σχολειών.  Έχει σκοπό να διατηρεί το ωρολόγιο.
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Ο/S1
Γυμνάσιο Νέας Κυδωνίας
ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΣΕ WEB SITE (CONTENT MANAGEMENT TOOL)
Δημιουργία του δικού σας χάρτη στο
Τομέας Πληροφορικής ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Θεσσαλονίκη - Ιωάννινα
Τομέας Πληροφορικής ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Θεσσαλονίκη
Παρουσίαση λειτουργίας εφαρμογής extra Tax System Estate (module Αξίες Ακινήτων) Ver Estate Έναρξη ►
Εκπαιδευτικό μάθημα Δημιουργία Ειδοποιήσεων αναζητήσεων
ΕΝΟΤΗΤΑ 3 – MS Windows – Περιβάλλον εργασίας
ΤΗΣ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑΣ : ΤΣΑΛΤΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ Α.Μ. : 30920
Microsoft PowerPoint Powerpoint Κίκα Χρυσοστόμου.
Νέες εφαρμογές μισθοδοσίας. Βασικά Χαρακτηριστικά  Πολλαπλά User Interface και ενεργή επιφάνεια εργασίας  Δυνατότητα δημιουργίας διαφορετικών menu ανά.
Γρήγορη αναφορά για την εφαρμογή © 2013 Microsoft Corporation. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Η αρχική οθόνη του Lync Η αρχική οθόνη του Lync διαθέτει.
Ομάδες στο Google. Τι είναι οι ομάδες στο Google; Είναι ακριβώς ότι λέει το όνομά τους, ομάδες ανθρώπων με κοινά ενδιαφέροντα, που μπορούν επικοινωνούν.
Γρήγορα αποτελέσματα με την Εφαρμογή Lync Windows Store Lync 2013.
Εύρεση και είσοδος σε κανάλι συνομιλίας Χρησιμοποιήστε την αναζήτηση του Lync για την εύρεση καναλιών στα οποία έχετε πρόσβαση. 1.Στο κύριο παράθυρο του.
ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ. Η διανομή επιτρέπεται μόνο σε Συνεργάτες με τον όρο μη κοινοποίησης. Η Microsoft δεν παρέχει καμία εγγύηση, ρητή ή σιωπηρή. © 2012 Microsoft.
Οδηγίες συμπλήρωσης της φόρμας 3 Προθεσμία συμπλήρωσης μέχρι και 16 Ιουνίου.
Καταγραφή ιδεών Το πρώτο βήμα στη συγγραφή της έκθεσής σας είναι να καταγράψετε όλες τις ιδέες σας. Δε χρειάζεται να τις γράψετε με κάποια σειρά, αργότερο.
1 Υπηρεσία Γκρίζας Βιβλιογραφίας ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝ ΓΚΡΙΖΑΣ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑΣ Βιβλιοθήκη Πανεπιστημίου Αιγαίου Μυτιλήνη, Μάιος 2007.
Γνωριμία με τις Ιδεοκατασκευές
Με όραμα για το μέλλον. Μπορώ να διατηρήσω το Ε.Γ.Λ.Σ. ? Οι διατάξεις του ν. 4308/2014 για τα «Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα» περιλαμβάνουν στο παράρτημα.
Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας – Στ. Ελλάδας ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΚΟΛΗΣΗ ΠΑΠΥΡΟΣ MILLENNIUM III.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Ι Τμήμα Λογιστικής ΤΕΙ Κρήτης Γιάννης Χρυσάκης
Εγγραφή στην πλατφόρμα του eclass. Πιστοποίηση μέσω UPnet Η είσοδός σας στην πλατφόρμα του eclass προϋποθέτει την ύπαρξη λογαριασμού της μορφής
1 Εφαρμογές Η/Υ στη Λογοπαθολογία Εισαγωγή στο PowerPoint Ευγενία Τόκη Ελληνική Δημοκρατία Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Ηπείρου.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Ι Τμήμα Λογιστικής ΤΕΙ Κρήτης Γιάννης Χρυσάκης
ΜΑΘΗΜΑ: ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ 5 ο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ: ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΥΠΩΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ: ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ Ν. ΚΑΡΑΤΑΣΙΟΣ.
Τμήμα Λογιστικής ΤΕΙ Κρήτης Χριστοδουλίδης Αντώνης
Πληροφοριακά Συστήματα Διοίκησης MIS
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Μετονομασία Φακέλων και Αρχείων
Ανάπτυξη ηλεκτρονικών μαθημάτων στην πλατφόρμα Open eClass
Παιδαγωγικές εφαρμογές Η/Υ
Ομάδες στο Google.
Παιδαγωγικές εφαρμογές Η/Υ
ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ POWERPOINT
Web Services στη C# Εργαστήριο 3
Σας ευχόμαστε καλές γιορτές!
Ανάπτυξη ηλεκτρονικών μαθημάτων στην πλατφόρμα Open eClass
ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΜΕ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΦΥΛΛΑ
Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα
Τρόπος προσαρμογής του Microsoft SharePoint Τοποθεσία Web με σύνδεση
Παρουσίαση λειτουργίας εφαρμογής extra Tax System Executive (module Έντυπα, Εκκαθάριση, Αυτοέλεγχος, Αξίες Ακινήτων, Περαίωση) Ver Executive.
Γρήγορη αναφορά του Lync 2013 για Office 365
Το φυλλάδιο της εταιρείας σας
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Παρουσίαση λειτουργίας εφαρμογής extra Tax System Περαίωση V Έναρξη ► Έναρξη ►

 Μεταφορά δεδομένων από έντυπα Ε3 και Φ1  Αυτόματη υποβολή Απογραφικού Δελτίου Περαίωσης μέσω Internet  Εκτύπωση Απογραφικού Δελτίου και Εκκαθαριστικού Σημειώματος Περαίωσης σε λευκό χαρτί μεγέθους Α4  Αυτόματος υπολογισμός δόσεων και εκτύπωση αναλυτικού δοσολογίου  Πλήρης κάλυψη όλων των κατηγοριών βιβλίων του Κ.Β.Σ.  Αυτόματος υπολογισμός: μ/σ Σ.Κ.Κ., συντελεστών φόρου & προσαύξησης για παραβάσεις Κ.Β.Σ., μεταφερόμενης ζημίας από χρήση σε χρήση κλπ  Ευρετήριο όλων των ΜΣΚΚ  Ενσωμάτωση αναλυτικών οδηγιών, νόμων και σχετικών αποφάσεων  Μαζική εκτύπωση δηλώσεων  Αποστολή εντύπων με  Σε πλήρες παραθυρικό περιβάλλον (Vista Ready) Επόμενο Προηγούμενο

Επιλέγετε μέσα από τη λίστα εντύπων του extra Tax System το έντυπο «Περαίωση » (πατήστε «Δημιουργία»)

(πατήστε το εικονίδιο Προσθήκης) Αφού ορίσετε τα Γενικά Στοιχεία του υπόχρεου (συμπληρώνονται αυτόματα από τα καταχωρημένα στοιχεία της καρτέλας του) προσθέτετε τις χρήσεις που επιθυμείτε κάνοντας κλικ στο σχετικό εικονίδιο.

(πατήστε το εικονίδιο προσθήκης) Μπορείτε να προσθέσετε τους Μ.Σ.Κ.Κ. για όλες τις δραστηριότητες του υπόχρεου εύκολα και γρήγορα με τη χρήση του ειδικού ευρετηρίου Μ.Σ.Κ.Κ.. Οι συντελεστές αγορών και πωλήσεων προσαρμόζονται αυτόματα για την επιλεγμένη χρήση. Πατήστε το εικονίδιο προσθήκης νέου Μ.Σ.Κ.Κ.

(κάντε κλικ στην επιλεγμένη δραστηριότητα) Με το ευρετήριο επιλογής Μ.Σ.Κ.Κ. μπορείτε εύκολα και γρήγορα να βρείτε το συντελεστή που επιθυμείτε, με βάση το κωδικό ή και τη περιγραφή της δραστηριότητας. Κάντε κλικ πάνω στην επιλεγμένη δραστηριότητα για να μεταφερθούν τα στοιχεία του Μ.Σ.Κ.Κ. στη φόρμα καταχώρησης. Με το ευρετήριο επιλογής Μ.Σ.Κ.Κ. μπορείτε εύκολα και γρήγορα να βρείτε το συντελεστή που επιθυμείτε, με βάση το κωδικό ή και τη περιγραφή της δραστηριότητας. Κάντε κλικ πάνω στην επιλεγμένη δραστηριότητα για να μεταφερθούν τα στοιχεία του Μ.Σ.Κ.Κ. στη φόρμα καταχώρησης.

Εφόσον είστε κάτοχοι της εφαρμογής extra Tax System και έχετε αποθηκευμένα έντυπα Φ1 και Ε3 της χρήσης που επεξεργάζεστε, μπορείτε εύκολα να μεταφέρετε τα δεδομένα τους με ένα μόνο κλικ! Πατήστε «Αντιγραφή» για να εμφανίσετε το παράθυρο επιλογής (κάντε κλικ στην ένδειξη «Αντιγραφή»)

(πατήστε «Αντιγραφή») Επιλέγετε μέσα από τη λίστα εντύπων του Φ1 και Ε3 του υπόχρεου τα έντυπα που επιθυμείτε να δημιουργήσετε. Έπειτα πατάτε «Αντιγραφή» και τα στοιχεία μεταφέρονται αυτόματα στη φόρμα καταχώρησης.

Όλα τα απαραίτητα δεδομένα συμπληρώνουν αυτόματα τη φόρμα καταχώρησης στοιχείων της περαιούμενης χρήσης. Πατήστε «Αποθήκευση» για να συνεχίσετε. (πατήστε το εικονίδιο Αποθήκευσης)

(πατήστε το εικονίδιο Υπολογισμού) Έχοντας ολοκληρώσει τη διαδικασία εισαγωγής στοιχείων για κάθε περαιούμενη χρήση, ο υπολογισμός είναι εξίσου απλή υπόθεση και πραγματοποιείται με το πάτημα ενός πλήκτρου. Πατήστε την ένδειξη «Υπολογισμός»

(πατήστε «Εκτύπωση») Κατόπιν υπολογισμού μπορείτε να εκτυπώσετε και το απογραφικό δελτίο της περαίωσης. Πατήστε «Εκτύπωση» για προεπισκόπηση του δελτίου.

Επανάληψη Τέλος Τόσο το απογραφικό δελτίο όσο και το εκκαθαριστικό σημείωμα της περαίωσης μπορούν να εκτυπωθούν σε απλό λευκό χαρτί μεγέθους Α4.