Black team B8 Μιχάλης Νατιώτης Ονησίφορος Παφίτης Μίκης Ανδρέου

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΑ ΕΓΚΗΜΑΤΑ Παρουσίαση από : Πούλου Τίνα Θωμαΐδα Χατζηθωμά.
Advertisements

Πηνελόπη Χρίστου Γεωργία Ευαγόρου Άντρη Ευαγόρου Georgina Metcaffe.
 XΡΗΣΤΟΣ Ο Χρήστος σπουδάζει μακριά απτο σπίτι του,στη Σύρο.Είναι ένας συνειδιτοποιημένος φοιτητής με οικολογικές αναζητήσεις.Παρά τη μέτρια οικονομική.
… ΚΑΙ… …και εσωτερική στάση.
ΜΠΑΣΚΕΤ: ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΩ
The Warriors of Art Τμημα:B’8 Μέλη ομάδας:Κωνσταντίνος Ιωάννου Νικόλας Τσαδιώτης Μαρία Χάγιανη Φίλιππος Κασιουλής Ράνια Λεάνδρου.
«Τι είναι αυτό που σας εκπλήσσει περισσότερο στους ανθρώπους;»
 THE BLUES  ΚΑΛΩΣΥΝΑΤΟΥ Νικολεττα Καραολης μιχαλης
Ονόματα: Μπατσίλα-Ρόσκα Άντρεα,Μαλεκκίδης Αντρέας,Μαυρομμάτης Αλέξανδρος, Χρυσοστόμου Μάριος Τάξη:Β’8 Ομάδα:Πελλοπλάσματα.
Ο μυστηριώδης θάνατος του Αρμάντο Φερνάντο!!!
Καλιτεχνες β’6 Ανδρέας Παπαλουκάς Σίμος Κατσιάρης
Μαυρογιάκουμου Αντωνία Γκιουστερακλί Κιουρζάρα.  Βαν Γκογκ:στενός φίλος του Αρμάντο Φερνάντο  Eduard Cardon: κριτικός τέχνης  Naudet: αγοραστής του.
Τάξη:Β’6 Ονόματα Μελών: ~Ηρόδοτος Σασάκαρος ~Πιστέντης Αντρέας ~Γεωργίου Μάρκος ~ Δημιτριάδου Μαρία ~Ζαντίτ Στέφανος.
Μιχάλης Στυλιανού Δαμιανός Παναγιώτου Μιχαέλλα Μιχαήλ Άντρη Πηλαβάκη Λαμπρινή Σάββα.
Ο Naudet (αγοραστής), ο ιδιοκτήτης της γκαλερί Pere Malgras και ο κριτικός τέχνης Edouard Carton έχουν συνεργαστεί για να σκοτώσουν τον Αρμάντο Φερνάντο.
ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΝΤΡΕΑΣ ΣΑΒΒΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ
Το κάπνισμα στην ζωή μας
Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΡΜΑΝΤΟ ΦΕΡΝΑΝΤΟ
Τμήμα: Β’6 Σχ. Χρονιά: Γυμνάσιο Αποστόλου Παύλου
ΤΡΕΙΣ ΛΑΛΟΥΝ ΤΖΑΙ ΔΚΙΟ ΧΟΡΕΥΚΟΥΝ
Πάντα οι άνθρωποι αναζητούν την αλήθεια.
ΦΙΛΙΑ Στέλιος Μητρογιαννόπουλος, τμήμα Β1.
 Ένας ιμπρεσιονιστής ζωγράφος βρίσκεται νεκρός στο Γκραν Ζάτ.  Η αστυνομία ξεκίνησε έρευνες έπειτα από ένα ανώνυμο σημείωμα.  Ενώ ο πίνακας είχε τελειώσει.
Πολιτιστικό πρόγραμμα
Αυτοεκτίμηση Σεβασμός Αγάπη
paint masters A7 Παναγιώτης Αλεξάνδρου Ζήνωνας Βασιλειάδης
ΑΓΑΠΗ.
λειαίνοντας φακούς (πώς βλέπουμε τα πράγματα)
Μαθήτρια: Ισμήνη Τσιγκανέ Καθηγήτρια: Μπορέτου Σταυρούλα Μάθημα: Κείμενα Έτος:
ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΑΙ ΕΘΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ
RESPECT DIVERSITY ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟ ΑΙΝΙΓΜΑ ΝΩΝΤΑΣ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ
Lord Robert Baden Powell of Gilwell. TΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΝΥΜΑ Αγαπητοί μου πρόσκοποι, είμαι 80 ετών (πώς σας φαίνεται;) αλλά δεν μπορώ να πω ότι αισθάνομαι.
Εργαστήρι παραγωγής λεβέ!!
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΙΜΩΡΕΙ ΤΗΝ 5 ΧΡΟΝΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ! ΗΤΑΝ ΦΤΩΧΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ.
 ΤΟ ΓΚΡΑΝΤ ΖΑΤ ΗΤΑΝ ΈΝΑ ΠΑΡΚΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΊΝΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ.  ΤΟ ΓΡΑΝΤ ΖΑΤ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΤΑΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ.  Ο ΙΜΠΡΕΣΙΟΝΙΣΤΗΣ ΑΠΜΑΝΤΟ ΦΕΡΝΑΝΤΟ.
ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΜΟΥ ΦΕΤΟΣ..
Ο θάνατος του Μαρά.
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Οθόνες: Δεξιότητες παρουσίασης Επίπεδο.
Πρόκειται για μια ψευδή ιστορία, ένα μύθο που λίγοι το γνωρίζουν… Άγνωστος ο μυθοπλάστης Βλέπε: Σημείωση:
Ο μυστηριώδης θανατος του Αρμαντο !
Της Λότη Πέτροβιτς-Ανδρουτσοπούλου
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΡΑΦΑΕΛΛΑ Β’
Ο Μυστηριώδες Θάνατος του Αρμάντο Φερνάντο Παρουσίαση: Άννη Χατζιατριάν Μαρία Χατζηγεωργίου Δημήτρης Ιλίτζεβ.
ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΜΠΛΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Φωτογραφικές μηχανές και φωτογραφίες:
ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ
Ισαβέλλα Παπαδοπούλου ΄Β3
Ερμηνεία δεδομένων και εξαγωγή συμπερασμάτων
ΦΑΓΑΝΑΣ & ΥΙΟΙ LTD A’4 ΕΛΛΗ ΠΑΡΠΑ ΛΑΟΥΡΑ ΠΑΠΕΛ ΦΕΒΡΩΝΙΑ ΠΑΠΑΝΕΑΡΧΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΑΠΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΝΑΓΗ.
ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ : ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ
Harry Potter Η μαγεία της ψυχολογίας
Η παράγραφος Είναι το βασικό δομικό στοιχείο ενός κειμένου.
Και όμως, είναι αλήθεια. Οι γόβες της Ευτέρπης έχουν «σκοτώσει» τον αντρικό πληθυσμό, συμπεριλαμβανομένου και του συζύγου της, του Κλέαρχου, ενός καθ’
Αριστοτέλης: Γνωσιοθεωρία Μεταφυσική Ενότητα 12: Επιστήμη και αίτια / Θεωρητικές & πρακτικές επιστήμες Στασινός Σταυριανέας Σχολή Ανθρωπιστικών & Κοινωνικών.
«Η ιστορία μιας μαύρης γάτας» 2 ο Δημοτικό Σχολείο Αλμυρού Συνεργάστηκαν οι μαθητές της ΣΤ΄ τάξης: Ξένια-Βερονίκη Μπέσα Κλεβίσα Κέρτσι Γεωργία.
Παρέμβαση σε μαθητές Α’Λυκείου
Παραγωγή Γραπτού Λόγου
Το τέλος του κόσμου στον ινδουισμό
Ο Απόστολος Παύλος στην Ελλάδα
GHANDI Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΗΧΑΝΕΣ
Ο ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΚΙΩΝ
Σύρος, 2016.
Θρησκευτικά Γιώργος Λεπίδας.
ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ
Δυναμική (του υλικού σημείου) σε μία διάσταση.
25. Η Εκκλησιαστικη τέχνη στη Δύση Δανάη Φιλιπποπούλου
Γιατί και πως μελετούμε την Ιστορία;
ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΜΗΚΟΥΣ ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ
Η έννοια του γραμμικού συστήματος και η γραφική επίλυσή του. Γ΄Γυμνασίου.
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Black team B8 Μιχάλης Νατιώτης Ονησίφορος Παφίτης Μίκης Ανδρέου Χρίστος Γεωργίου Καρολίνα Στυλιανίδου Μαρία Κυπριανού Δημητριάνα Θεοφάνους

Ιστορία Ο Αρμάντο Φερνάντο βρέθηκε νεκρός στο πάρκο Γκραντ Ζατ την ίδια μέρα με την 8η έκθεση. Η αστυνομία είχε πάρει ένα ανώνυμο σημείωμα. Κοντά στο σώμα του Φερνάντο βρέθηκε μία ζωγραφία του η οποία έγραφε με μεγάλα γράμματα τη λέξη «ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ». Η αστυνομία μετά από έρευνες δεν βρήκε εξωτερικές κακώσεις ή τραύματα στο νεκρό του σώμα!

Η ζωή του Ο Αρμάντο Φερνάντο ήταν σχετικά πλούσιος.Οι πίνακές του είχαν μεγάλη χρηματική αξία.Μετά από την πρώτη συνέντευξη του Μονέ και του Βαν Γκογκ. Ο Βαν Γκογκ ισχυρίστηκε πως ο Αρμάντο αυτοκτόνησε. Ο Μονέ είχε αντίθετη άποψη από τον Βαν Γκογκ για τον θάνατο του φίλου τους, μιας και ήταν ένας ταλαντούχος ζωγράφος.

Ποιοι τον σκότωσαν Βαν Γκογκ Edouard Cardon Pere Malgras

Άτομα που συνέβαλαν στην δολοφονία του Αρμάντο Φερνάντο. Ο Edouard Cardon ο οποίος ήταν κρητικός Τέχνης φρόντισε να απορρίψει τον πίνακα του Αρμάνδο Φερνάντο. Ο Βαν Γκογκ προσπάθησε να τους πείσει ότι αυτοκτόνησε . Ο Pere Malgras κατά τη γνώμη μας, είτε δηλητηρίασε τον Αρμαντο Φερναντο, είτε έριξε κάτι στο ποτό του ώστε να φανεί αυτοκτονία.

Αίτια: Ο Βαν Γκογκ όπως φαίνεται ζήλευε τον Αρμάντο Φερνάντο επειδή όλοι έλεγαν καλά και σπουδαία πράγματα για αυτόν ενώ αυτός συνεχώς προσπαθούσε να δείξει το αντίθετο και να διαψεύσει τους υπόλοιπους . Στόχος του ήταν να δολοφονήσει τον Αρμάντο σχεδιάζοντας τα πάντα ώστε να φάνει σαν αυτοκτονία . Έτσι θα έπαιρνε τα χρήματα του Αρμάντο ο οποίος ήταν σχετικά πλούσιος. Ο Εντουάρτ πληρώθηκε για να απορρίψει τον Αρμάντο ώστε να πάρει κι αυτός ένα μέρος απ' τα χρήματα του.

Με το θάνατο του οι πίνακες του Αρμάντο θα αποκτούσαν τεράστια αξία και το κέρδος όταν θα αγοράζονταν θα ήταν μεγάλο .Έτσι ο Περέ Μάλγκρα, στου οποίου το γκαλερί βρίσκονταν οι πινάκες του Αρμάντο, θα αποκτούσαν μεγάλη αξία!

Συμπεράσματα Συμπεραίνουμε λοιπόν πως : δεν πρόκειται για αυτοκτονία, αλλά για μια επιτυχής δολοφονία. Άλλωστε έτσι εξηγούνται και τα εξής γεγονότα: Η αυτοκτονία του Αρμάντο ήταν σχεδιασμένη την ίδια μέρα με την 8η έκθεση επειδή τον Γκραντ Ζακ ήταν ένα πολυσύχναστο πάρκο( άρα ήταν δύσκολο να σκοτώσεις κάποιο εκεί) οπότε χρειαζόταν να τραβήξουν την προσοχή του κόσμου για να μπορέσουν να διαπράξουν το έγκλημα χωρίς να τους δει κάποιος. Σχεδίασαν το τόπο του εγκλήματος ώστε να φαίνεται πως αυτοκτόνησε κατά τη διάρκεια που ζωγράφιζε στο πάρκο. Τέλος όπως γνωρίζουμε τα αντικείμενα σπουδαίων καλλιτεχνών αποκτούν ιδιαίτερη αξία μετά τον θάνατο τους και τα χρήματα που δίνονται για να τα πάρουν είναι πολλά.(κέρδος)