John Lennon.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
A d e l e.
Advertisements

Πόλεμος και ειρήνη.
E M I N E M. EMINEM Το πραγματικό του όνομα είναι Marshall Bruce Mathers γεννήθηκε στις 17 Οκτωβρίου του Ασχολείται κυρίως με την rap μουσική. Μερικά.
Για να βάλω λίγο νόημα παραπάνω στη ζωή
6 Μαρτίου 2013: ΑΦΟΡΜΗ για Δράσεις κατά της βίας στο σχολείο ΔΙ.Δ.Ε. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ Μαρία Π. Δοντά Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων.
Στην ταινία «Άρωμα Γυναίκας» υπάρχει μια αξέχαστη σκηνή...
ΕΡΕΥΝHΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ «ΞΕΧΑΣΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ»
Πείθουμε τους εαυτούς μας ότι η ζωή μας θα είναι καλύτερη όταν θα παντρευτούμε, θα αποκτήσουμε ένα μωρό, μετά ένα ακόμα. Μετά αγχωνόμαστε.
Παγκόσμια ημέρα του παιδιού
ΤΜΗΜΑ AΠ Δ. Στράτου και Δ. Σαμίου Η συμβολή τους στην Ελληνική παράδοση « Αντικριστός ».
Pop μουσική Ποπ ονομάζεται ένα είδος μουσικής. Με αυτό τον όρο χαρακτηρίζονται ελαφριές μορφές ξένης μουσικής, ή αντίστοιχες ελληνικές δημιουργίες πάνω.
Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος ΝΙΚΟΛΑΣ ΚΑΣΑΠΗΣ 6/4/2017.
Μυρτώ Μιτοπούλου – Βαγγέλης Παναγιωτόπουλος
Skrillex.
Έχεις δύο επιλογές! από το
STOP ΣΤΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ
Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο Νεαπόλεως
Ελεονώρα Χασάνη Αναστασία Τσαχιρίδη Β3β 2012
BEATLES JOHN LENNON PAUL MACARTNEY GEORGE HARRISON RINGO STARR.
ΤΟ ROCK ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ
Νέλσον Μαντέλα.
* ΑΡΘΡΟ 1 * 'Ολοι οι άνθρωποι γεννιούνται ελεύθεροι και ίσοι στην αξιοπρέπεια και τα δικαιώματα. Είναι προικισμένοι με λογική και συνείδηση, και οφείλουν.
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ.
Ερωτηματολόγιο για την ζωή της Μαρίας Κιουρί Παρακάτω θα δούμε τα αποτελέσματα των 9 ερωτήσεων του ερωτηματολογίου που δόθηκε σε άτομα ποικίλων ηλικιών,
ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ MARIE-CURIE ΠΑΔΗ ΜΑΡΚΕΛΛΑ ΜΕΧΑΝΕΤΖΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΚΓΛΑΡΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ Λ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ.
ΕΛΕΝ ΚΕΛΕΡ Η Έλεν Άνταμς Κέλλερ ήταν Αμερικανίδα συγγραφέας, λέκτορας και ακτιβίστρια. Η Κέλερ δεν γεννήθηκε τυφλή και κουφή- αυτό έγινε μετά τους 19.
MARIE CURIE Μ π αλτζή Πολυξένη Μιχαηλίδου Γεωργία Τατάκη Σοφία Στουγιαντζίκης Στέφανος.
Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας «Τα δόντια μου προσέχω, γερά για να τα έχω»
Σύγχρονοι συλλογικοί Σαμαρείτες
ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
Ελευθεριάδου Ευδοξία ΒΤ1
ΙΣΤΟΡΙΑ.
Συνηθισμένα όργανα ντραμς κιθάρα. Συνηθισμένα όργανα ντραμς κιθάρα.
ΜΑΡΤΙΟΣ. Ο Μάρτιος ή Μάρτης, είναι ο τρίτος μήνας του πολιτικού έτους κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο και έχει 31 ημέρες. Πήρε το όνομά του από το Ρωμαίο.
Ειρήνη Π.Π.Γ.Ε.Σ.Σ. Για το μάθημα των Θρησκευτικών…
ΕΦΗΒΕΙΑ: Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ! Εμμανουέλα Γαβριηλάτου Ελεoνώρα Χασάνη
ΦΙΛΙΑ ΕΙΝΑΙ… ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ Α΄ ΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΚΖ.
Διονύσιος Σολωμός, ο εθνικός μας ποιητής
Η ζωή του o Γεννήθηκε στο Τρασκέι, στη Ν.Αφρική και είναι γιος ενός φυλάρχου. Αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο, τη Νομική Σχολή. Το 1944, έγινε μέλος του.
ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ Πληβούρη Νικολίνα Ριγκλέα Μελίνα. Η ΖΩΗ Γεννήθηκε το 485 π.Χ. Κατάγονταν από την Φλύα, δήμο της Κεκρωπίας. Γονείς του ήταν ο Μνήσαρχος και η.
ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΚΗΣ
Ο προφήτης Μιχαίας: το όραμα της παγκόσμιας ειρήνης
Καλλιτέχνες που συνεργάστηκαν με το Μάνο Λοΐζο: Γιάννης Νεγρεπόντης Τάξη:ΣΤ’1 Αγγέλα Π. Άννα Κ.
Τάξη Δ1 Κωνσταντίνος Λαμπρόπουλος Κωμωδία και δράμα.
ΠΑμπλο Πικασο.
Λέμε όχι στο σχολικό εκφοβισμό «Επίλυση διαφορών» Αλέξανδρος Θεοφιλόπουλος - Γιώργος Ιωάννου Γυμνάσιο ΩΘΗΣΗ - Α’ Γυμνασίου - τμήμα Α1 - 1 Δεκεμβρίου 2015.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΑΓΩΓΗΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ.
«DIFRIENDS» Κατερίνα Μαρία-Αγγελική Βασιλική Ανδριάνα Σενάριο για το μάθημα της Γλώσσας Υπεύθυνη Καθηγήτρια: Κ. Κατερίνα Νικολοπούλου.
στο σχολικό και διαδυκτιακό εκφοβισμό
Τζων Λοκ Λήδα Ευαγγελινού Β1.
ΠΟΛΕΜΟΣ Ή ΕΙΡΗΝΗ; ΜΑΘΗΜΑ: ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΟΜΑΔΑ: ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ
ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ & ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αντιπολεμικά Τραγούδια
Για να βάλω λίγο νόημα παραπάνω στη ζωή
Οι ολυμπιακοι αγωνεσ και ο ηροδωροσ
Για να βάλω λίγο νόημα παραπάνω στη ζωή
Πρόγραμμα «Μικροί εκπαιδευτές για το διαδίκτυο»
Διδακτικοί στόχοι Το κεφάλαιο αυτό θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις ότι κάθε κοινωνία οργανώνεται με βάση συγκεκριμένους κοινωνικούς κανόνες, οι οποίοι προσδιορίζουν.
Παρεμβατικό πρόγραμμα νέων μεθόδων διδασκαλίας στη Β’2 τάξη Στα πλαίσια της εργασίας στην τάξη και των φετινών στόχων έγινε διδασκαλία με νέες μεθόδους.
Ιωάννης Κωλέττης 1ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο
Για να βάλω λίγο νόημα παραπάνω στη ζωή
Άσκηση 6 σελ.96 από το εργασία στην τάξη.
Πρόγραμμα «Μικροί εκπαιδευτές για το διαδίκτυο 2.0»
Πείθουμε τους εαυτούς μας ότι η ζωή μας θα είναι καλύτερη όταν θα παντρευτούμε, θα αποκτήσουμε ένα μωρό, μετά ένα ακόμα. Μετά αγχωνόμαστε διότι τα παιδιά.
Από το μαθητή Μάριο Σπύρου Γ΄ 2.  Τα πρώτα χρόνια  Ο Γρηγόρης Αυξεντίου γεννήθηκε στις 22 Φεβρουαρίου του 1928 στο χωριό Λύση της επαρχίας Αμμοχώστου.
Αυτές οι μηχανές λειτουργούν πάντα;
Πείθουμε τους εαυτούς μας ότι η ζωή μας θα είναι καλύτερη όταν θα παντρευτούμε, θα αποκτήσουμε ένα μωρό, μετά ένα ακόμα. Μετά αγχωνόμαστε διότι τα παιδιά.
ΛΙΤΣΑ ΨΑΡΑΥΤΗ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ.
Πείθουμε τους εαυτούς μας ότι η ζωή μας θα είναι καλύτερη όταν θα παντρευτούμε, θα αποκτήσουμε ένα μωρό, μετά ένα ακόμα. Μετά αγχωνόμαστε διότι τα παιδιά.
2 ο Νηπιαγωγείο Δεμενίκων
Μεταγράφημα παρουσίασης:

John Lennon

Γεννήθηκε το 1940 και πέθανε το 1980 Ήταν Άγγλος μουσικός , ερμήνευε ροκ μουσική μαζί με το συγκροτήμα των Beatles. Διακρίθηκε ως ακτιβιστής του 20ου αιώνα, έντονη δράση σε κοινωνικά ζητήματα, ειδικότερα στο κινήματα ενάντια στον πόλεμο του Βιετνάμ Ως μέλος των Beatles, τα τραγούδια ήταν αφορμή για τη δημιουργία μια παγκόσμιας κίνησης θαυμασμού ονόματι Beatlemania.

Ο John Lennon από την εφηβεία συμμετείχε σε ένα σχολικό συγκρότημα και αργότερα μαζί με τους φίλους του Μακάρτνευ , Χάριτον και Στάρκευ δημιούργησαν τους Beatles.

καλλιτέχνιδα Γιόκο Όνο . Στα τέλη της δεκαετίας του 1960, ο Λένον συνδέθηκε με την Γιαπωνέζα καλλιτέχνιδα Γιόκο Όνο . Συμμετείχαν σε πολυάριθμες εκδηλώσεις, δίνοντας επίσης μία φιλανθρωπική Συναυλία στα πλαίσια της εκστρατείας War Is Over της UNICEF.

Κατά τη διάρκεια του πολέμου του Βιετνάμ, το 1969, ο John Lennon και Yoko Ono Έμειναν δύο εβδομάδες βίου Bed-in για την Ειρήνη το οποίο ήταν μη-βίαιος τρόπος διαμαρτυρίας για τον πόλεμο και την προώθηση της ειρήνης.

O John Lennon και η μουσική του εκφράζουν μια εποχή όπου γίνονταν όλες οι μεγάλες αλλαγές ( πόλεμοι ,επαναστάσεις , βιομηχανοποίηση ,μεταναστεύσεις , ναρκωτικά ). Μου αρέσει αυτός ο μουσικός διότι είναι ο ίδιος μαχητής και προσπαθεί μέσα από τα τραγούδια του να περάσει μηνύματα για την ειρήνη, την ελευθερία , την ισότητα.

Give Peace a Chance Give Peace a Chance είναι ένα τραγούδι γραμμένο από τον John Lennon . Κυκλοφόρησε ο 1969 . Είναι το πρώτο σόλο του, και έγινε ένας ύμνος του αμερικανικού αντιπολεμικού κινήματος κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1970.

Το τραγούδι έγινε γρήγορα ο ύμνος του Βιετνάμ αντι-πολεμικό κίνημα, "Όλοι λέμε ... είναι να δώσει μια ευκαιρία στην ειρήνη" Ο βρετανικός όμιλος Ναι δίνει φόρο τιμής στα λόγια Λένον το 1971.

Ακούγοντας αυτό το τραγούδι μου έρχονται διάφορα ανάμεικτα συναισθήματα… Αρχικά νιώθω λύπη και θλίψη διότι σκέφτομαι πως ζούμε σε έναν επιφανειακό κόσμο όπου η μόνη σημασία για κάποιους ανθρώπους έχει η απόκτηση γης και υλικών αγαθών αλλά από την άλλη πλευρά νιώθω δυνατή και αισιόδοξη διότι σκέφτομαι πως στη ζωή όλοι θα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας την έννοια «ειρήνη» .

Το μήνυμα του τραγουδιού είναι πολύ σημαντικό και διαχρονικό Το μήνυμα του τραγουδιού είναι πολύ σημαντικό και διαχρονικό . Μας δίνει να καταλάβουμε πως το σημαντικότερο πράγμα στη ζωή μας είναι να διαφυλάξουμε με κάθε τρόπο την ειρήνη . Να προσπαθούμε για αυτό και να δίνουμε πάντα μια ευκαιρία σε κάθε τι καινούριο που θα βοηθάει να έχει πάντα η ειρήνη μια ευκαιρία..!!!!

Όλγα Αποστολούδα Τάξη Β1