Παρακαλούμε επιβεβαιώστε την παρουσία σας στο:

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΕΛ/ΛΑΚ Ιουνίου Κέντρα Προώθησης Ελεύθερου Λογισμικού (ΚΠΕΛ) Λίνα Γουσίου.
Advertisements

Το σχέδιο αυτό χρηματοδοτήθηκε με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Η παρούσα δημοσίευση [ανακοίνωση] δεσμεύει μόνο τον συντάκτη της και η Επιτροπή.
«Η Μονάδα Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας του ΕΑΠ»
Οι υπηρεσίες της ΔΑΣΤΑ ΑΠΘ και των επιμέρους δομών Καθ. Κυριαζής Πιτιλάκης, Επιστ. Υπεύθυνος ΔΑΣΤΑ ΑΠΘ.
«Προετοιμασία για καριέρα ως επιχειρηματίας ή αυτοαπασχολούμενος» Νικόλαος Καρανάσιος Επίκουρος καθηγητής.
“Η υποστήριξη της επιχειρηματικότητας στον αγροδιατροφικό χώρο” Δημήτριος Β. Αποστολόπουλος Γεωπόνος MSc, MBA Πάτρα, 30/03/2013.
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΙΛΟΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΙΛΟΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ.
Το Υπουργείο Εργασίας, στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ (Εθνικό Στρατηγικό Πλαίσιο Αναφοράς ), προκήρυξε πρόγραμμα με στόχο την ένταξη των νέων στην αγορά.
Βιώσιμη Επιχειρηματικότητα στην Αθήνα
ΗΜΕΡΙΔΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014 Μονάδα Μεθοδολογίας, Πολιτικών και Πρακτικών.
«Διαχείριση ποιότητας και Ελληνικά σχολεία»
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας Σχολή Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης Εξωτερική Αξιολόγηση – Οι προοπτικές.
Ολοκληρωμένο Πλαίσιο Εκπαίδευσης και Επαγγελματικής Ανάπτυξης Αλέξανδρος Τζαδήμας Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού Δεκέμβριος 2012 Εμπορικό.
Όλγα Σταυροπούλου – Σαλαμούρη Μίλητος Αναδυόμενες Τεχνολογίες & Υπηρεσίες.
Η ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στο Πανεπιστήμιο Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας (Μ.Κ.Ε.) του Α.Π.Θ. ΕΥΓΕΝΙΑ ΠΕΤΡΙΔΟY Καθηγήτρια Μάνατζμεντ,
Ενίσχυση του Ανθρώπινου Δυναμικού των ΜΜΕ σε Θέματα Εξωστρέφειας.
1 1ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Καρδίτσας 8-10/2/2008 Δρ Παππά Αλίκη Δ/νση Σχεδιασμού και Προγραμματισμού Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας Υπουργείο.
Coaching : Διαφορετική οπτική στην κρίση
Επιχειρηματική Αξιοποίηση Ερευνητικών Αποτελεσμάτων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Πρόγραμμα «Έργο Αθήνα» ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ.
ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.
«Συμβουλευτική – Mentoring μαθητών στα πλαίσια προγραμμάτων Επιχειρηματικότητας στη Τεχνική Εκπαίδευση» Φαίδων Κυδωνιάτης, Επιχειρηματίας, Υπεύθυνος της.
Enterprise and Industry Directorate General
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΡΑΞΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΗΣ.
ΕΘΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ (ΕΕΔΕΓΕ)
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΣΠΟΥΔΩΝ & ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ Α.Π.Θ.
Η Επιχειρηματικότητα των Γυναικών Έρευνα ομάδας έργου του Κέντρου Ερευνών του Πανεπιστημίου Πειραιώς υπό την αιγίδα του καθηγητή Θεόδωρου Κατσανέβα, στα.
One to One Mentoring. … Λίγη θεωρία Περιπτώσεις από την εμπειρία Από τον Καμβά στο Επιχειρηματικό Πλάνο One to One Mentoring.
Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού Γιώργος Κουτσίδης, ΕΜΕ Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Σχεδιασμός και Τεχνολογία Σεμινάρια Σεπτεμβρίου 2015 Σχεδιασμός και.
Αγρίνιο, 28 Μαρτίου 2012 Ελένη – Αναστασία Κερκεντζέ Υπεύθυνη λειτουργίας ΔΑΣΤΑ.
Κοινωνική Οικονομία και Επιχειρηματικότητα Νίκος Δημητριάδης, Γεν. Δ/ντής STRATIS ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ & ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΕΠΕ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ.
«Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας: Φιλοσοφία, στόχοι και υπηρεσίες σε φοιτητές και αποφοίτους του ΤΕΙ Μεσολογγίου» Δρ. Αριστογιάννης Γαρμπής.
ΤΟΠΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΕΥΑΛΩΤΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ (Τοπ ΕΚΟ) Ημερίδα για την παρουσίαση της πράξης και την ενημέρωση των δυνητικών ωφελουμένων.
Το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Κεντρικής Μακεδονίας Το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Κεντρικής Μακεδονίας Αγγελική.
Εξωστρέφεια και Συμπράξεις: Προϋποθέσεις για την ανάπτυξη της Αγροτικής Επιχειρηματικότητας Ανδρέας Στεφανίδης Πρόεδρος Ομοσπονδίας Ελληνικών Συνδέσμων.
Απολογισμός ενεργειών της πράξης «ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΕΥΑΛΩΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΔΗΜΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, ΘΕΡΜΟΥ ΚΑΙ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ»
Η Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας Γιώργος Γκωλέτσης Επ. Υπεύθυνος ΜΚΕ Τμήμα Οικονομικών Επιστημών Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Αγρίνιο,
Επαγγελματική ανάπτυξη: κάποια γενικά χαρακτηριστικά
Action Finance Initiative
Ταυτότητες εκπαιδευτικού
Βασικές Αρχές Mentoring.
Ερευνητική Εργασία Α ΤΑΞΗΣ «Εξαρτήσεις , εθισμοί, εκφοβισμός»
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ "ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ & ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ"
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΠΟΡΩΝ
«Η σημασία των STARTUPS στην Υλοποίηση της Νέας Βιομηχανικής Πολιτικής» 2 Φεβρουαρίου 2017, Βόλος.
Η Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του ΤΕΙ Λάρισας
Πολιτικές και Χρηματοδοτικά Εργαλεία για την ανάπτυξη των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων Ζαψαλής Δημήτρης Διευθυντής Κέντρου Πιστοδοτήσεων Β2 Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων.
επιτροπη αθλητικου σχεδιασμου εθνικεσ ομαδεσ
Ακαδημία Ταχυδρομικών Υπηρεσιών
Ε Π Ι Σ Τ Η Μ Ο Ν Ι Κ Ο Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι Ο “ Η συμβουλευτική σταδιοδρομίας στη μεταμοντέρνα εποχή: έρευνα και συμβουλευτική πρακτική” 23 & 24 Νοεμβρίου.
Τα Βασικά Στοιχεία του ΕΠ
Αρχές προπονητικής εφαρμογής Μύηση – Προπόνηση - Αγώνας
Ενότητα No 6: Ανάπτυξη ικανότητας πολύ μικρών αγροτικών επιχειρήσεων
Ενότητα No 6: Ανάπτυξη ικανότητας πολύ μικρών αγροτικών επιχειρήσεων
ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ
Συμπλήρωση & Υποβολή της αίτησης για Σχέδια Εθελοντισμού (ΚΑ125)
Διαδικασία και Μεθοδολογία
ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟΧΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΡΙΝΟ ΚΥΚΛΟ ΤΟ
Συμβουλευτική υποστήριξη κοινωνικών vs
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΑΝΟΙΚΤΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ
ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ
Κυριάκος Λίγκας Ι Senior Project Manager
Το mentoring ως βασικό “εργαλείο” στην εκπαιδευτική μονάδα
Με Αφορμή Ένα Πρόβλημα …
Παρακαλούμε επιβεβαιώστε την παρουσία σας στο:
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ενημερωτική Ημερίδα στο πλαίσιο του Διαγωνισμού Καινοτομίας στον τομέα της Αγροδιατροφής του έργου AGROINNOECO / Την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου.
Peer Coaching and Mentoring
Εισαγωγή στο coaching Eπιχειρησιακό coaching για επαγγελματίες και στελέχη Αναπτυξιακή εκπαίδευση Συμβουλευτική και mentoring για τεχνικές επιχειρήσεις.
Ημερίδα «Εκπαιδεύοντας (σ)την Κ.ΑΛ.Ο»
| νέα εποχή στο ανθρώπινο δυναμικό_.
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Παρακαλούμε επιβεβαιώστε την παρουσία σας στο: https://bit.ly/2RdXmGO ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ενημερωτική Ημερίδα στο πλαίσιο του Διαγωνισμού Καινοτομίας στον τομέα της Αγροδιατροφής του έργου AGROINNOECO Την Δευτέρα 08 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 10:00 στην Αίθουσα συνεδριάσεων της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας (Κύπρου 30, Μεσολόγγι) το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας διοργανώνει ενημερωτική συνάντηση για την παρουσίαση του επικείμενου διαγωνισμού καινοτομίας του έργου AGROINNOECO, μέσω του οποίου θα αξιολογηθούν και θα αναδειχθούν καινοτόμες ιδέες από ενδιαφερόμενους καινοτόμους στον Αγροδιατροφικό Τομέα. Η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τον Διαγωνισμό αναμένεται να είναι διαθέσιμη μέσω της ιστοσελίδας του έργου http://www.agroinnoeco.eu εντός του Νοέμβρη 2018. Οι υποψήφιοι που θα επιλεγούν θα επωφεληθούν μέσα από το μοντέλο της προ-θερμοκοιτίδας του έργου AGROINNOECO απολαμβάνοντας ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα επιχειρηματικής υποστήριξης με εκπαίδευση, mentoring, συμβουλευτική και δικτύωση. Το πρόγραμμα θα οδηγεί στην κατάρτιση επιχειρηματικού σχεδίου για κάθε επιλεχθέντα με σκοπό η καινοτόμος ιδέα να αναπτυχθεί ως βιώσιμη επιχείρηση. Κατά τη διάρκεια της ημερίδας θα παρουσιαστεί το έργο AGROINNOECO και οι στόχοι του, το μοντέλο της προ-θερμοκοιτίδας του έργου AGROINNOECO καθώς και η διαδικασία και οι όροι συμμετοχής στον επικείμενο διαγωνισμό καινοτομίας. Επίσης θα παρουσιαστούν καλές πρακτικές – επιτυχημένα παραδείγματα νεοφυών επιχειρήσεων. Παρακαλούμε επιβεβαιώστε την παρουσία σας στο: https://bit.ly/2RdXmGO