Προφίλ Facebook.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Τ.Π.Ε. το λενε τωρα… Αχιλλεας Καρετσος ΠΕ 19 - Η πληροφορικη στο Δημοτικο.
Advertisements

Μονάδες Διασφάλισης Ποιότητας: Από τους τετραετείς κύκλους αξιολόγησης στους διαχρονικούς κύκλους ποιότητας Ημερίδα «Διασφάλιση της Ποιότητας στην Ανώτατη.
Επιδράσεις Ομάδων & Ομάδες Αναφοράς (Adapted from: Hawkins & Mothersbaugh, 2013, Μπαλτας & Παπασταθοπούλου, 2003, Σιωμκος, 2011)
Ομάδα Έργου Μάθηση 2.0 Επιστημονικά υπεύθυνος: Καθηγητής Μιχάλης Μεϊμάρης Αθήνα, Ιούνιος 2011 έργο Μάθηση 2.0 αξιοποίηση διαδικτυακών εργαλείων και κοινοτήτων.
ΕΡΓΑΣΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ Β΄ ΤΕΤΡΑΜΗΝΟΥ ΕΛΕΝΗ ΜΕΛΕΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕΛΕΤΗ.
Πώς μπορεί ένας νέος Δερματολόγος να είναι Αποτελεσματικός και Ανταγωνιστικός, με το λιγότερο δυνατό κόστος? Νικόλαος Γ. Αποστολάκης.
ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ Γ’ – Δ’ ΤΑΞΕΩΝ.
Κανονικά πολύγωνα. Κανονικά πολύγωνα στη φύση, τέχνη, ανθρώπινες κατασκευές, Μαθηματικά …
Οδηγός δημιουργίας ιστολογίου στο blogger.com
ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΟ FACEBOOK
Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης
Ερευνητική εργασία Διαδίκτυο και Επικοινωνία
Η δύναμη της εικόνας «Γίνε η αλλαγή: Όλοι μαζί για ένα καλύτερο διαδίκτυο» είναι το κυρίαρχο μήνυμα της φετινής Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου καθώς αντικατοπτρίζει.
Εκπαιδευτικός: Μελέκ Ιμάμ Επ. Υπεύθυνη: Μαρία Ζωγραφάκη
Η Κοκκινοσκουφίτσα σε νέες περιπέτειες
Ασφάλεια στο διαδίκτυο
Κοινωνικά Δίκτυα ΚΕΦΑΛΑΙΟ 15.
Εισαγωγή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης
Θρησκευτικά Α Γυμνασίου
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
Πετράκη Ειρήνη Σολωμός Αλέξανδρος Σπύρου Μαριαλένα Τάξη: Β’2
Δημιουργία και επεξεργασία ερωτηματολογίου με τις google forms
ΔΙΑΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗ Ν.ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΠΡΟΙΚΑ
Οι μαθητές μου κι εγώ γυρίζουμε ταινία
«Ο εθισμός των νέων στο διαδίκτυο»
Ρομαντισμός.
Παρατακτική και υποτακτική σύνδεση, ασύνδετο σχήμα
“Επιχειρηματικότητα σε περίοδο οικονομικής κρίσης”
ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ (BULLYING)
ΣΙΤΑΡΑΣ ΦΩΤΙΟΣ ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ
“Εφαρμογές Κοινωνικής δικτύωσης & Σύγχρονης ανταλλαγής μηνυμάτων”
Ο όρος Web 2.0.
Μεςα κοινωνικης δικτυωςης
4ο Γυμνάσιο Αμαρουσίου Ενημέρωση Γονέων
Ά Γ Υ Μ Ν Α Σ Ι Ο Θ Ρ Η Σ Κ Ε Υ Τ Ι Α.
Διαδικτυακός εκφοβισμός
ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ Επαγγελματική Εκπαίδευση και Αγορά Εργασίας
Μαρία Αμπατζή, Ε2, Π.Τ.Δ.Ε.-Α.Π.Θ
Ασφαλής Χρήση του Διαδικτύου: Πως και Γιατί!
ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ???
ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ
Ο μοτοσικλετιστής Μαρίας Κέντρου-Αγαθοπούλου
Επικοινωνούμε; Από τα σήματα καπνού… στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Διδακτικη της ιστοριας με ΤΠΕ 4ο μαθημα
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ «Ταξιδεύοντας με ασφάλεια στο Διαδίκτυο»
(ΠΔ71) ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ 2018
Ο ρόλος της κοινωνικής δικτύωσης (social media) στην ευαισθητοποίηση των εφήβων και στη διάχυση πληροφοριών για την πρόληψη του σχολικού εκφοβισμού.
Σταθερά ΚΕΣΠΕΜ Ιάσμου Εκπαιδευτικός: Μελέκ Ιμάμ
Ποιοί είμαστε: Ο Σύλλογος Κ.Ε.Φ.Ι ιδρύθηκε την άνοιξη του 2004 στην Αθήνα, με στόχο να προσφέρει συναισθηματική, ψυχολογική και κοινωνική υποστήριξη.
ΟΝΟΜΑ ΚΑΘΗΓΗΤΗ | ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ
Διαδραστική Μάθηση © 2018.
ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΈΝΑ WIKI ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΜΑΣ ΣΕ 9 ΑΠΛΑ ΒΗΜΑΤΑ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ
Internet safety Λεόντειος Σχολή Αθηνών Δημοτικό Στ2
TIPS για ασφάλεια στο FACEBOOK
ΑσφAλεια του ΔιαδικτΥου
Ρητορική Μίσους (Hate Speech) Ηλεκτρονικά παιχνίδια (Game Over)
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
Ασφάλεια προσωπικών δεδομένων
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
Μεσα Κοινωνικησ Δικτυωσησ
Δραστηριότητα Νορβηγικό βίντεο!
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΚΟΣΜΟ
Social Media Networks.
Οδηγός δημιουργίας ιστολογίου στο blogger.com
ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΜΜΕ ΣΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ή ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΟΤΑ Εξ αποστάσεως εκπαιδευτικό.
Ημερίδα Πρακτικής Άσκησης Εαρινό Εξάμηνο
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Προφίλ Facebook

Τι είναι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Ο όρος μέσα κοινωνικής δικτύωσης (ή αλλιώς social media) αναφέρεται στα μέσα αλληλεπίδρασης ομάδων ανθρώπων μέσω διαδικτυακών κοινοτήτων.

Ποια τα κυριότερα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην Ελλάδα Facebook Twitter Ιnstagram Snapchat Youtube WhatsApp LinkedIn

Τι μας προσφέρουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Επικοινωνία Νέες γνωριμίες Ενημέρωση Εύκολη πρόσβαση σε ψυχαγωγικό περιεχόμενο Δυνατότητα διεύρυνσης γνώσεων Δυνατότητα δημιουργίας και αναζήτησης περιεχομένου

Κίνδυνοι μέσων κοινωνικής δικτύωσης Υπερβολική ενασχόληση Αποξένωση από τον Πραγματικό Κόσμο Παραπληροφόρηση Παραβίαση Ιδιωτικής Ζωής Υποκλοπή Προσωπικών Δεδομένων Αποπλάνηση Ιοί

Πως ανοίγουμε προφίλ στο Facebook Μπαίνουμε στη σελίδα του Facebook πληκτρολογώντας www.facebook.com στη γραμμή διεύθυνσης ή Facebook στη γραμμή αναζήτησης της Google.

Πως ανοίγουμε προφίλ στο Facebook

Σημείωση: Για να δημιουργήσετε λογαριασμό στο Facebook, πρέπει να δηλώσετε ότι είστε τουλάχιστον 13 ετών διαφορετικά δεν προχωράει στη δημιουργία προφίλ.

Πως ανοίγουμε προφίλ στο Facebook Μόλις πατήσετε το πεδίο «δημιουργία λογαριασμού» το Facebook θα σας ζητήσει επιβεβαίωση του email που έχετε δηλώσει. Μπορείτε να μεταβείτε στο email πατώντας το πεδίο «Σύνδεση στον πάροχο Gmail»

Πως ανοίγουμε προφίλ στο Facebook

Πως ανοίγουμε προφίλ στο Facebook Θα βρεθείτε σε αυτό το περιβάλλον όπου στο κάτω μέρος μπορείτε να αναζητήσετε φίλους πληκτρολογώντας το ονοματεπώνυμό τους είτε στα αγγλικά είτε στα ελληνικά.

Πως ανεβάζουμε μια εικόνα προφίλ στο Facebook Από το πεδίο «ανεβάστε μια εικόνα προφίλ» μπορείτε να βάλετε τη φωτογραφία σας με μια απλή διαδικασία η οποία περιγράφεται βήμα-βήμα.

Πως μεταβαίνουμε στο προφίλ μας Από το πεδίο που γράφει το όνομά μας μεταβαίνουμε στο προφίλ μας

Πως μεταβαίνουμε στην «Aρχική σελίδα» Από το πεδίο «Αρχική σελίδα» μεταβαίνουμε σε μια σελίδα όπου συνέχεια ανανεώνονται οι δημοσιεύσεις των φίλων μας και εμφανίζονται και οι καινούριες κοινοποιήσεις.

Πως αποδεχόμαστε ή απορρίπτουμε αιτήματα φιλίας Πως αποδεχόμαστε ή απορρίπτουμε αιτήματα φιλίας Από αυτά τα δύο πεδία ελέγχουμε τα αιτήματα φιλίας που δεχόμαστε. Μπορούμε να απαντήσουμε θετικά σε ένα αίτημα φιλίας πατώντας την επιβεβαίωση ή να προχωρήσουμε στη διαγραφή του.

Πως ανταλλάσσουμε μηνύματα Από το πεδίο με το σηματάκι ελέγχουμε τα μηνύματά μας. Αν θέλουμε να γράψουμε εμείς ένα νέο μήνυμα πατάμε στο πεδίο «νέο μήνυμα» πληκτρολογούμε το όνομα που θέλουμε να το στείλουμε, το μήνυμά μας και εν συνεχεία πατάμε αποστολή ή το πλήκτρο enter.

Πως βλέπουμε τις «ειδοποιήσεις» μας Από το σηματάκι μπορούμε να δούμε τις ειδοποιήσεις μας. Από το πεδίο «Ρυθμίσεις» μπορούμε να ορίσουμε τι ειδοποιήσεις θέλουμε να λαμβάνουμε (παλιές-καινούριες κ.α), αν θα έχουν ήχο, από ποιους και πολλά άλλα.

Πως μπορούμε να αναζητήσουμε βοήθεια Από το πεδίο με το ερωτηματικό μπορούμε να μεταβούμε στο κέντρο βοήθειας του Facebook ή πληκτρολογώντας το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε στο πεδίο «πως μπορούμε να βοηθήσουμε» να αναζητήσουμε λύση.

Πως αποσυνδεόμαστε από το Facebook

Πως κοινοποιούμε στο Facebook Πατάμε δεξί κλικ με το ποντίκι μας πάνω στο πλαίσιο που γράφει «Τι σκέφτεστε;». Πριν προχωρήσουμε στη δημοσίευση αυτού που γράψαμε μπορούμε να επιλέξουμε το κοινό που θα το δει. Πατώντας στο πλαίσιο «φίλοι» μας δίνονται διάφορες επιλογές όπως η δημοσίευσή μας να φαίνεται δημόσια ή μόνο στους φίλους μας. Επιλέγουμε πατώντας αριστερό κλικ.

Ρυθμίσεις απορρήτου στο Facebook Είναι πολύ σημαντικό για να διαφυλάξουμε την ιδιωτικότητά μας να ορίσουμε τις ρυθμίσεις απορρήτου που επιθυμούμε.

Ρυθμίσεις απορρήτου στο Facebook Πατώντας το πεδίο «Ρυθμίσεις» οδηγούμαστε σε ένα τέτοιο περιβάλλον όπου εκεί μπορούμε να ορίσουμε φίλτρα και εργαλεία για τις δημοσιεύσεις μας και όχι μόνο.

Ρυθμίσεις απορρήτου στο Facebook Περισσότερες και αναλυτικές οδηγίες για τη χρήση του Facebook μπορείτε να βρείτε στο ΚΕΝΤΡΟ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥ FACEBOOK στο: https://www.facebook.com/help/?helpref=hc_glob al_nav