ΔΕΥΤΕΡΟΓΕΝΗΣ ΤΟΜΕΑΣ ΒΙΔΑΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ Β΄ 1
ΔΕΥΤΕΡΟΓΕΝΗΣ ΤΟΜΕΑΣ Πρωτογενής είναι ο παραγωγικός τομέας στον οποίο η παραγωγή προέρχεται κατ' ευθείαν από την φύση (π.χ. γεωργία) Στο χώρο της βιομηχανίας χυμών/ροφημάτων, δευτερογενής είναι ο παραγωγικός τομέας επεξεργασίας των γεωργικών προϊόντων – περιλαμβάνει μονάδες: Φυσικών χυμών ‘Εναλλακτικών’ χυμών Καφέ Τσαγιού
ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ Νέα δομή, τόμος 7, σ. 134 Τεχνολογία, Κάκια Μπαχαρακάκη, εκδόσεις Σαββάλας, σ. 23 Βικιπαίδεια (http://el.wikipedia.org/wiki/δευτερογενής_τομέας_παραγωγής) Google εικόνες (http://www.google.gr/images?hl=el&source)
ΕΠΙΣΚΕΨΗ 42 χρόνια δραστηριοποίησης 7 εργοστάσια σε όλη την Ελλάδα. Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη, Βόλος, Μάλια, Σχηματάρι, Πάτρα, Αίγιο Θεσσαλονίκη Βόλος Πάτρα Σχηματάρι Αίγιο Ηράκλειο Μάλια
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΕΠΙΕΣΜΕΝΟΥ ΑΕΡΑ ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ CO2 (ΔΙΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ) ΣΤΑΘΜΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΝΕΡΟΥ ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΖΑΧΑΡΗΣ Υπάρχουν έξι σταθμοί στους οποίους συγκεντρώνεται τα υλικά με βάση τα οποία θα παρασκευασθεί το προϊόν. ΣΤΑΘΜΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΧΥΜΩΝ