OlympiaCos b.c. Παρουσίαση της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού!!!!

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Νικόλας Κυρακάκης Κυριακή, 2 Απριλίου 2017
Advertisements

Νέες Τεχνολογίες στην Προπονητική Διαδικασία
Σαπουντζής Κωνσταντίνος
ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ Η Μαρσέιγ όπως και στο πρώτο ματς "χτύπησε" στις καθυστερήσεις και με το γκολ του Μπραντάο πήρε την πρόκριση στους "8", παρά την ήττα.
ΖΕΡΒΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 1 Sportsite WorldCup2006 •Το site έχει ως στόχο την ενημέρωση των φιλάθλων σχετικά με το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου.
Ευρωπαϊκής Ένωσης Ιωάννης Γυμνάσιο Β τάξη Παρουσίαση.
Η Χορηγία στον Αθλητισμό
ΕΡΓΑΣΙΑ PROJECT B1 ΛΥΚΕΙΟΥ
Η ΤΑΞΗ ΣΤ’1.
Δημιουργία Πίνακα πράξεις από
ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Η αγαπημένη μου αθλήτρια
FC Barcelona Ηρακλής Κ. Δημήτριος Κ. Κάνε κλικ εδώ για να επιστεφτείς μία ιστοσελίδα με πληροφορίες για την ομάδα Click here to visit a site with information.
Καπάνταης Σοφοκλής Μιχελάκης Γιώργος.  Α1: Αγωνίζονται 13 ομάδες. Παίζουν όλες μεταξύ τους και εντός και εκτός έδρας.  Ευρωλίγκα : Συμμετέχουν 24 ομάδες,
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Δo ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΠΟΥΛΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΚΧΑΙΟΣ.
To περσικό κράτος και οι Έλληνες της Μ. Ασίας
Ο ΗΡΩΑΣ ΜΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ A..
Παίκτες,ύμνος,ιστορία,σύλλογος ολυμπιακός
ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΘΗΤΗΣ: ΜΑΝΩΛΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΜΗΜΑ: Β1(2)
ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΤΟΥ 19ΟΥ ΚΑΙ 20ΟΥ ΑΙΩΝΑ
ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΜΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑΣ Σ.. Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Θα σας παρουσιάσω την φανταστική ομάδα του Ο.Σ.Φ.Π. Θα σας παρουσιάσω την φανταστική ομάδα του Ο.Σ.Φ.Π.
 Παναθηναϊκός Παναθηναϊκός  Τερματοφύλακες Τερματοφύλακες  Υπολογιστές Υπολογιστές  Ξένοι Τραγουδιστές Ξένοι Τραγουδιστές  Ταινίες Ταινίες  Ολυμπιακοί.
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ.
Θέμα μπάσκετ 1ο Πειραματικό Δημοτικό σχολείο Κώστας Μπάρτζης
ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΕΣ ΑΡΧΕΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ Των μαθητών : Νίκου Βαγγέλη Δημήτρη Μιχάλη.
Λευτέρης Αραπάκης ΣΤΕΛΙΟΣ ΓΕΩΡΓΑΛΑΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΗΣΗ
Παραολυμπιακοί αγώνες
Football Το ονοματεπώνυμο σας Το τμήμα σας Επέλεξε ομάδα…
O Μήτρογλου Ο Κώστας Μήτρογλου (γεννήθηκε στις 12 Μαρτίου 1988 στις Κρηνίδες Καβάλας). Είναι Έλληνας διεθνής ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται ως.
ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΘΗΝΑΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος (Π.Α.Ο. ή απλά Παναθηναϊκός) είναι ελληνικός αθλητικός σύλλογος. Η ονομασία του συλλόγου παραπέμπει στο έργο.
Ολυμπιακός.
Το FIFA είναι ένα video game που δημιουργήθηκε από την EA Sports τα Χριστούγεννα του Ο κόσμος είχε ανάγκη από διασκέδαση και έτσι η Αμερικανική.
1o ΕΠΑΛ ΚΙΛΚΙΣ-Α2-2014/15 ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ 2ΟΥ ΤΕΤΡΑΜΗΝΟΥ
Καλαθοσφαίριση. Η ομάδα μας ασχολήθηκε με την καλαθοσφαίριση και συγκεκριμένα με 2 μεγάλους αθλητές και αθλήτριες. Νίκος Γκάλης Μάικλ Τζόρνταν.
Παναθηναϊκό στάδιο Μαρία Αμπατζή Ε2 1 ο ΠΠΣ Π.Τ.Δ.Ε.- Α.Π.Θ
Η Οδύσσεια της Ν. Α. Κ. Νίκη Αβακίδου Οδυσσέας Τσίκρας Κατερίνα Χ”δημητρίου Αφροδίτη Καραγκιαούρη.
Γυμνασιο καλυβιων: ΗΜΕΡΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
Το Παναθηναϊκό στάδιο 1ο Πρότυπο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης Π.Τ.Δ.Ε.- Α.Π.Θ. Τάξη:Ε2 Έτος:2015 Άννα Αργυροπούλου.
Ποδόσφαιρο. 1.Ποιος είναι ο πρώτος σκόρερ στο champions league όλων των εποχών; Α) Raul Α) Raul Β) C.Ronaldo.
ΚΑΛΛΙΜΑΡΜΑΡΟ ΛΕΒΕΝΤΟΥΛΑ ΚΑΜΑΤΑΚΗ Ε2 1 Ο ΠΠΣΔ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2015 ΛΕΒΕΝΤΟΥΛΑ ΚΑΜΑΤΑΚΗ Ε2 1 Ο ΠΠΣΔ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2015.
 Το Παναθηναϊκό Στάδιο γνωστό και ως Καλλιμάρμαρο είναι στά διο (αθλητικός χώρος) στην Αθήνα που βρίσκεται ανατολικά του Ζαππείου και βόρεια του λόφου.
Πανεπιστήμιο Βόλου Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης «Αρχαία Ελληνική και Βυζαντινή Ιστορία και Πολιτισμός» Μάθημα 3 ο (Μυκηναϊκός Πολιτισμός – Γεωμετρική.
ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΚΙΑΘΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΡΕΑΤΣΟΥΛΗ.
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ● Ο Εργοτέλης ιδρύθηκε στις 7 Αυγούστου Είναι η δεύτερη (χρονολογικά) ποδοσφαιρική ομάδα του Ηρακλείου (μετά τον ΟΦΗ) που έχει αντιπροσωπεύσει.
ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΟΥΔΟΥΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΕΛΕΡΗΣ. Το Ελληνικό πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης, γνωστό και ως Α1 Εθνική κατηγορία, η οποία αναφέρεται και ως Basket League.
Ο Π ΕΡΣΙΚΟΣ Κ ΙΝΔΥΝΟΣ Σ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ : τις αφορμές και τις αιτίες των περσικών πολέμων την 1 η εκστρατεία των Περσών τη 2 η εκστρατεία.
ΕΝΑ ΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΩΝΙΑ. Είναι ιστορικά καταγεγραμμένο ότι σε πολλές χώρες υπήρξαν παιχνίδια όπου οι παίκτες κλοτσούν μία μπάλα, όπως το επίσκυρος στην.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Δημήτρης. Κ Κωνσταντίνος. Ξ. Οι πρώτοι σύγχρονοι Ολυμπιακοί Αγώνες έγιναν στην Αθήνα το 'Aρχισαν στις 6 Απριλίου, ανήμερα του.
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΑΣΗΜΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ Β’ ΕΞΑΜΗΝΟ ΠΕΣΥΠ ΑΘΗΝΑΣ ΜΑΙΟΣ 2017.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΗΣ
Πετοσφαίριση Volleyball
Καλαθοσφαίριση (Μπάσκετ)
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΣΧΟΛΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ & ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΤΜΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ.
Το Παλιο Πολιτευμα τησ Αθηνασ
ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΤΜΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΘΕΜΑ: «ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΛΛΙΜΑΡΜΑΡΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ» ΜΑΘΗΜΑ: ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ.
ΣΠΗΛΑΙΟΓΡΑΦΙΕΣ GRAFITI
Η Ιστορία του μπάσκετ ή καλαθοσφαίρισης
Πανεπιστήμιο Βόλου Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης
Α.Ε.Λ. ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ.
ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
Νικόλας Τσουφλίδης 1 ο Δημοτικό Σχολείο Κρύας Βρύσης Δ’ Τάξη.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΑ ΚΟΛΛΗΤΟΥΜΠΙΝΑΚΙΑ.
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ
النسبة الذهبية العدد الإلهي
Μην αγχώνεστε είναι πολύ εύκολο! Καλή τύχη!!
Το Ζάππειο
Μεταγράφημα παρουσίασης:

OlympiaCos b.c. Παρουσίαση της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού!!!! Βασίλης Αργυρόπουλος Κωνσταντίνος Βάρσος

Ο Ολυμπιακός ιδρύθηκε το 1925(το μπασκετικό τμήμα το 1931)και είναι μαζί με τον Παναθηναϊκό με διαφορά οι καλύτερες ομάδες μπάσκετ της Ελλάδας. Ο Ολυμπιακός έχει κατακτήσει 3 Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα(1997,2012,2013)και έχει κατακτήσει 12 πρωταθλήματα Ελλάδας καθώς και 9 Κύπελλα

Το ρόστερ του Ολυμπιακού αποτελείται από 17 παίκτες που είναι οι 3 Αμερικανοί(Dominic Waters/Patrick Young/Erick Green)1 Καναδός(Kehm Birch)1 Βέλγο(Matthew Lojeski)1 Ιταλό(Daniell Hackett)1 Σέρβος(Nikola Milutinov)και 10 Έλληνες(Βασίλης Τολιόπουλος/Ιωάννης Παπαπέτρου/Βασίλης Σπανούλης/Δημήτρης Αγραβάνης/Βασίλης Μουράτος/Γιώργος Πρίντεζης/Κωνσταντίνος Παπανικολάου/Βαγγέλης Μάντζαρης/Πάρης Μαραγκός/Γιάννης Αθηναίου

OLYMPIACOS

Ο ηγέτης και αρχηγός του Ολυμπιακού είναι ο Βασίλης Σπανούλης ο οποίος τον έχει σώσει με τα καθοριστικά καλάθια του σε κρίσιμα ματς όπως στους δύο τελικούς της Euroleague τις σεζόν 2012-2013

https://youtu.be/upDiRLf8Udo https://youtu.be/9uvi-jefNsI https://youtu.be/rWB2PdEXiL4