Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΜΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑΣ Σ.. Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Θα σας παρουσιάσω την φανταστική ομάδα του Ο.Σ.Φ.Π. Θα σας παρουσιάσω την φανταστική ομάδα του Ο.Σ.Φ.Π.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΜΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑΣ Σ.. Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Θα σας παρουσιάσω την φανταστική ομάδα του Ο.Σ.Φ.Π. Θα σας παρουσιάσω την φανταστική ομάδα του Ο.Σ.Φ.Π."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΜΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑΣ Σ.

2 Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Θα σας παρουσιάσω την φανταστική ομάδα του Ο.Σ.Φ.Π. Θα σας παρουσιάσω την φανταστική ομάδα του Ο.Σ.Φ.Π.

3 ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ, ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ, ΤΑ ΚΥΠΕΛΛΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ O ολυμπιακός ιδρύθηκε το 1925 κι έχει κατακτήσει 37 πρωταθλήματα Ελλάδος, 20 κύπελλα Ελλάδος και έχει γίνει η καλύτερη ομάδα της Ελλάδος! O ολυμπιακός ιδρύθηκε το 1925 κι έχει κατακτήσει 37 πρωταθλήματα Ελλάδος, 20 κύπελλα Ελλάδος και έχει γίνει η καλύτερη ομάδα της Ελλάδος!

4 ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΜΟΥ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΟΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΟΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΕΒΙΝ ΜΙΡΑΛΛΑΣ ΕΊΝΑΙ 24 ΧΡΟΝΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΜΕ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΒΕΛΓΙΟΥ ΚΕΒΙΝ ΜΙΡΑΛΛΑΣ ΕΊΝΑΙ 24 ΧΡΟΝΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΜΕ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΒΕΛΓΙΟΥ ΜΑΡΚΟ ΠΑΝΤΕΛΙΤΣ 32 ΧΡΟΝΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΜΕ ΤΡΟΜΕΡΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΕΡΒΙΑΣ. ΜΑΡΚΟ ΠΑΝΤΕΛΙΤΣ 32 ΧΡΟΝΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΜΕ ΤΡΟΜΕΡΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΕΡΒΙΑΣ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗΣ ΕΊΝΑΙ 19 ΧΡΟΝΩΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗΣ ΕΊΝΑΙ 19 ΧΡΟΝΩΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ.

5 Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Ερνέστο Βαλβέρδε Ερνέστο Βαλβέρδε Έχει δουλέψει σε ομάδες όπως Βιγιαρεάλ,Ισπανιόλ, Ολυμπιακό. Έχει δουλέψει σε ομάδες όπως Βιγιαρεάλ,Ισπανιόλ, Ολυμπιακό.

6 ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Για 25 χρόνια ήταν ο κ. Kόκκαλης που βοήθησε τον ολυμπιακό και τους παίκτες σε κρίσιμες στιγμές Για 25 χρόνια ήταν ο κ. Kόκκαλης που βοήθησε τον ολυμπιακό και τους παίκτες σε κρίσιμες στιγμές Βαγγέλης Μαρινάκης ο καινούριος πρόεδρος που έχει βοηθήσει αρκετά τον ολυμπιακό και προσπαθεί να κτίσει στη κυριολεξία μια ελληνική ομάδα. Βαγγέλης Μαρινάκης ο καινούριος πρόεδρος που έχει βοηθήσει αρκετά τον ολυμπιακό και προσπαθεί να κτίσει στη κυριολεξία μια ελληνική ομάδα.

7 Oι θριαμβευτικές νίκες του Ολυμπιακού Η νίκη του ολυμπιακού μέσα στο Καραϊσκάκη επί του Πανιωνίου με το θεαματικό 5-0. Η νίκη του ολυμπιακού μέσα στο Καραϊσκάκη επί του Πανιωνίου με το θεαματικό 5-0. Η νίκη του ολυμπιακού μέσα στο Καραϊσκάκη επί του Πανιωνίου με το θεαματικό 5-0. Η νίκη του ολυμπιακού μέσα στο Καραϊσκάκη επί του Πανιωνίου με το θεαματικό 5-0. ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ! ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ


Κατέβασμα ppt "ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΜΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑΣ Σ.. Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Θα σας παρουσιάσω την φανταστική ομάδα του Ο.Σ.Φ.Π. Θα σας παρουσιάσω την φανταστική ομάδα του Ο.Σ.Φ.Π."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google