ΠΑΝΤΑΖΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΗΛΙΑΝΑ ΠΑΤΣΟΥΡΑ

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Κεφάλαιο Τμηματικός προγραμματισμός
Advertisements

Στην AEGEAN εδώ και 15 χρόνια στεκόμαστε δίπλα στην κοινωνία με ενέργειες που στηρίζουν τους νέους αλλά και όσους μας έχουν ανάγκη.
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ 1 ο ΒΗΜΑ: ΧΑΡΤΗΣ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ 1 ο ΒΗΜΑ: ΧΑΡΤΗΣ SOS!!!! ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΟΔΩΝ SOS!!!! ΑΡΙΘΜΗΣΗ ΟΔΩΝ SOS!!!! ΚΥΚΛΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ.
TELIS 4 SOLIRIS RTS ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Εμβέλεια Διάρκεια Μπαταρίας Συχνότητα ( Hz ) Τύπος Μπαταρίας Μπαταρία 2430 Lithium 433,42 MHz ±100kHz TELIS.
Διαχείριση του Νερού στην Πόλη Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης «Αστική Χρήση του Νερού» Δίκτυο Μεσόγειος SOS
ΣΟΡΟΠΤΙΜΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ «ΑΡΕΤΟΥΣΑ»
Καθαρισμός παραλίας – ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS. Ο κάμπος.
Επίδραση μετεωρολογικών παραμέτρων στη συχνότητα εμφάνισης λοιμώξεων του αναπνευστικού συστήματος Όταν η θερμοκρασία περιβάλλοντος πέφτει ιδιαίτερα κάτω.
Επίδραση μετεωρολογικών παραμέτρων στη συχνότητα εμφάνισης λοιμώξεων του κατώτερου ουροποιητικού συστήματος Σε ένα πληθυσμό που περιλαμβάνει κυρίως ασθενείς.
Τάξη Δ’ Ενότητα 4 Στάση Βροχοσταλίδων Ευρυδίκη Παπαγεωργίου.
«Τι επιλογές έχει ένας μικρός επιχειρηματίας που κλείνει την επιχείρησή του» 10/12/2012 Αλέξης Κομσέλης Director ALBA Hub for Enterprise and Development.
Ερευνητική Εργασία ΘΕΜΑ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ, ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ
Κατασκευές από ανακυκλώσιμα υλικά
ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΘΗΤΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΣΤΥΛΛΗ ΣΤΕΦΑΝΙΑΣ- ΕΙΡΗΝΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ: ΑΘΗΝΑ ΠΕΪΟΥ.
Α. Δρίβας 3ο Γυμνάσιο Ναυπάκτου
6ο Πρόγραμμα Πλαίσιο Θεματική Προτεραιότητα Τεχνολογίες της Κοινωνίας της Πληροφορίας Αναλυτική καταγραφή της εθνικής συμμετοχής Τσιλιμπάρης Ξενοφών ΕΚΤ,
Έννοιες – περιεχόμενο – διακρίσεις Αμοιβή εργασίας Τόπος - Χρόνος εργασίας Τρόπος: Το διευθυντικό δικαίωμα - Κανονισμοί εργασίας – Υποχρεώσεις εργαζόμενου.
Πρόληψη της έμφυλης – ενδοσχολικής βίας Φωτεινή Μαρκάκη Φιλόλογος – Σύμβουλος Προσανατολισμού 1 ο ΕΠΑΛ ΥΜΗΤΤΟΥ
ΥΔΑΤΙΝΕΣ ΓΕΦΥΡΕΣ Ενώνουμε τη φωνή μας για το νερό! Πλαίσιο – Στόχοι – Δράσεις.
ΚΑΘΑΡΟΤΕΡΗ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ Σεπ 2007 – Σεπ 2008.
3ο εργαστήριο: Πολλαπλασιασμός της Ελιάς
Πρόγραμμα ΘΑΛΗΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΘΑΛΗΣ- ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΚΟ»
1. 2 Προτεραιότητες Εθνικής Υπηρεσίας για το 2016 Η Εθνική Υπηρεσία, για το 2016, λαμβάνοντας υπόψη τα πιο κάτω, έχει ορίσει τις δικές τις προτεραιότητες,
Τεχνολογία Περιβάλλοντος: Επεξεργασία Βιομηχανικών Υγρών Αποβλήτων Ενότητα 1: Εισαγωγή στις προχωρημένες μεθόδους επεξεργασίας υγρών αποβλήτων Μαντζαβίνος.
Παθοφυσιολογική σημασία Λευκοκυττάρων Κ. Κωνσταντόπουλος Αιματολογική Κλινική Φεβρουάριος 2016.
1.5 Αλκένια – αιθένιο ή αιθυλένιο Ολεφίνες > oleum + fio.
1 Α. Ι. Ζουμπούλης Τομέας Χημικής Τεχνολογίας & Βιομηχανικής Χημείας, Τμήμα Χημείας Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.
Το χαμόγελο του παιδιού Εθελοντικός οργανισμός για τα παιδιά.
1. Ιστορία της Νοσηλευτικής Πρωτόγονοι λαοί Η νοσηλευτική στους αρχαίους πολιτισμούς Η «μετά Χριστόν» νοσηλευτική Σύγχρονη Ελληνική Νοσηλευτική 2. Η έννοια.
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Δρογκούλας Δημήτρης 1 ΣΥΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΛΟΓΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ (ταξινόμηση, φόρμες, φίλτρα, μερικά αθροίσματα,
Ελάτε να : Να ουρλιάξουμε μαζί για τον πόνο του άλλου.
Εκπαιδευτική εκδρομή Στ΄ τάξης του 3 ου Δημοτικού Σχολείου Τήνου Με την έναρξη της σχολικής χρονιάς όλα τα παιδιά της τάξης ονειρευόμασταν την εκπαιδευτική.
Διδάσκων: Αριστοτέλης Παπαδόπουλος Ημερομηνία διδασκαλίας: 22/4/2016 Σχολικό έτος: Μάθημα: Πολιτική Παιδεία Τάξη: Α’ Λυκείου Τίτλος μαθήματος:7.8.
« Παναθηναϊκοί.
Ορισμοί Διδακτική είναι κλάδος της παιδαγωγικής επιστήμης που ασχολείται με τους σκοπούς τα μέσα και τις μεθόδους διδασκαλίας . Διδασκαλία για το.
Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας Έκθεση 2008
ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ (Α.Ε.Π.Π.)
ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ Δημ. Δρογκούλας.
02-Μεταλλάξεις και επιδιόρθωση του DNA
Καλωσορίζουμε την τάξη των
50 ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΦΗΒΩΝ.
Ευρύ Πεδίο Εφαρμογών Κατ’ Οίκον Φροντίδα Νοσοκομεία Ιατροί Εργαστήρια
ΤΟΥΑΡΕΓΚ.
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Κωνσταντίνος Σ. Λιάντζας
Χαριλάου: η γειτονιά μας
ΣΤΑΘΗΣ ΚΟΠΑΛΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΗΣ
Σ. Παπαβασιλείου, Α. Φωτεινοπούλου
Η ΒΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ
Ο Ευγένιος Τριβιζάς, ένας υπέροχος παραμυθάς, πιστεύει ότι
Bullying ή σχολικός εκφοβισμός
Εργαλεία Γονικού Ελέγχου
Πανελλήνια Ημέρα Κατά της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού
ΟΙ ΑΛΚΥΟΝΙΔΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 7ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ:
Ευρύ Πεδίο Εφαρμογών Κατ’ Οίκον Φροντίδα Νοσοκομεία Ιατροί Εργαστήρια
Καλωσορίσατε.
Εθελοντικό Σωματείο WEBSITE: GROUP: PROFILE:
Βιολογία Β’ Λυκείου Γενικής Παιδείας
ΓΥΝΑΙΚΑ: ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΟΤΗΤΑ…
Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη
Οδηγίες σύνταξης σχεδίου μαθήματος
Γενικές Αρχές Συγκολλήσεων
1Η ΤΑΞΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΝΙΓΡΙΤΑΣ
Αρχή της Περιοδείας του Παύλου στο Αιγαίο
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ Ε.Ε.
Δικαιώματα των ζώων και πρακτικές απολήξεις
President Elect Training Seminar
«Ψυχοκοινωνικές επιπτώσεις της μετανάστευσης σε παιδιά και εφήβους»
Καθηγήτρια : Στανίτσα Μαλαματένια
ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ:ΣΤΑΝΙΤΣΑ ΜΑΛΑΜΑΤΕΝΙΑ
Μεταγράφημα παρουσίασης:

ΠΑΝΤΑΖΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΗΛΙΑΝΑ ΠΑΤΣΟΥΡΑ ΠΑΝΤΑΖΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΗΛΙΑΝΑ ΠΑΤΣΟΥΡΑ ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ

Το ναυάγιο του Τιτανικού Κανένα άλλο πλοίο δεν έχει τραβήξει την προσοχή του κόσμου αρκετά όπως το πλοίο Τιτανικός. Κατασκευασμένο για να είναι αβύθιστο, ξεκίνησε το παρθενικό του ταξίδι στις 12 Απριλίου 1912.

Καθώς οι επιβάτες επιβιβάστηκαν από το Σαουθάμπτον της Αγγλίας, σίγουρα δεν γνώριζαν ότι μέσα σε λίγες μέρες τα ονόματά τους και ο Τιτανικός θα τα θυμόμαστε για πάντα.

Κατασκευαστές του πλοίου είχαν διαβεβαιώσει ότι ο Τιτανικός θα είναι το ασφαλέστερο πλοίο. Ωστόσο ενώ ήταν το μεγαλύτερο πλοίο ήταν εξοπλισμένο με μόνο 20 σωσίβιες λέμβους.

Οι επιβάτες δεύτερης κατηγορίας και οι επιβάτες τρίτης θέσης ήταν οικογένειες μεταναστών που είχαν βάλει στην άκρη κάθε κομμάτι των χρημάτων για να ταξιδέψουν στην Αμερική πάνω στο ασφαλέστερο πλοίο που κατασκευάστηκε ποτέ σε αναζήτηση μιας καλύτερης ζωής.

Απρίλιος 14 του 1912, Το ναυάγιο του Τιτανικού Το πρωί της 15 του Απρίλη 1912, το ναυάγιο του Τιτανικού συγκλόνισε τον κόσμο. Το πλοίο θεωρείται ότι έχει καλά κατασκευασμένο πίστευαν ότι θα μπορούσε να ξεπεράσει οποιαδήποτε ζημιά. Αργά το βράδυ 14ης Απριλίου το πλοίο πλησίασε ένα μεγάλο παγόβουνο και παρόλο που έγιναν προσπάθειες να αποφύγει το μεγάλο παγόβουνο δεν τα κατάφερε και συγκρούστηκε.

Τραγωδία μόνο 705 άτομα επέζησαν από το ναυάγιο του Τιτανικού. Ο Τιτανικός βυθίστηκε αρκετά γρήγορα. Έστειλε σήμα SOS στα γειτονικά πλοία. Το πλοίο Καρπάθια πήρε κλήση κινδύνου του πλοίου ωστόσο όταν έφτασε ήταν αργά και το μόνο που βρήκε ήταν μερικοί φοβισμένοι επιζώντες. Υπήρχαν 2.228 άτομα στο σκάφους του Τιτανικού, 337 πρώτη κατηγορία, 285 δεύτερη κατηγορία, 721 στην τρίτη τάξη και 885 Τα μέλη του πληρώματος. Τραγωδία μόνο 705 άτομα επέζησαν από το ναυάγιο του Τιτανικού.

Μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία για τον Τιτανικό Το πλοίο ήταν εξοπλισμένο με σωσίβιες λέμβους που έφταναν μόνο για το μισό πλήρωμα. Μερικές σωσίβιες λέμβοι ρίχθηκαν στην θάλασσα μισοάδειες. Κάθε επιβάτης πρώτης τάξης πλήρωσε $4350 δολλάρια για το εισιτήριο Το πλοίο ήταν ακόμα τόσο καινούργιο, όταν οι επιβάτες επιβιβάστηκαν στις 10 Απρίλη του 1912, το χρώμα ήταν ακόμη υγρό σε ορισμένα σημεία. Κόστισε 7.500.000 δολάρια η κατασκευή του Τιτανικού.   Χρειάστηκαν τρία χρόνια για να κατασκευάσει πλήρως ο Τιτανικός Η συνολική χωρητικότητά του Τιτανικού ήταν 3.547 επιβάτες και το πλήρωμα. Ενώ το βάρος με πλήρες φορτίο ήταν 46.328 τόνοι.

ΤΕΛΟΣ