Οι Ρακέτες Joy ιδρύθηκαν τον Μάιο του 2012 με σκοπό την κατασκευή ρακέτας παραλίας. Οι ρακέτες μας είναι κατασκευασμένες αποκλειστικά από εμάς στις ιδιόκτητες.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Η εταιρία Η πολύχρονη εμπειρία της στο σχεδιασμό και στην παραγωγή καινοτόμων προϊόντων καθώς και στην κατασκευή φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων την κατατάσσει.
Advertisements

Η Εταιρεία Η HYDROFUN είναι εμπορική, κατασκευαστική εταιρεία και η πρώτη στην Ελλάδα η οποία ειδικεύεται στα συστήματα κλιματισμού εξωτερικών χώρων. Με.
Εταιρία Τεχνολογικής Ανάπτυξης Κλωστοϋφαντουργίας Ένδυσης και Ινών
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΛΜΠΑΝΗΣ (επιπλοποιός- ξυλογλυπτής)
Βιώσιμη Επιχειρηματικότητα στην Αθήνα
ΕΝΑ ΑΓΝΩΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ Το μέλλον έρχεται προς το παρόν με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Κάθε πρόβλεψη είναι αδύνατη. Μιχάλης Δερτούζος Διακεκριμένος καθηγητής στο.
«ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ & ΑΛΛΑΓΗΣ. ΤΟ ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ ΑΛΛΑΓΩΝ ΣΑΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ
Eξειδικευμένες υπηρεσίες internet Κάντε κλικ για την συνέχεια της παρουσίασης.
Σχεδιασμός Εργασίας •Θεωρίες Σχεδιασμού Εργασίας •Ανασχεδιασμός Εργασίας •Η επίδραση της Τεχνολογίας στο Σχεδιασμό της Εργασίας •Η Περιγραφή Θέσης Εργασίας.
Buildingpartnershipsbuildingpartnerships. η εταιρία μας •ανώνυμη εταιρία ασφαλιστικών συμβούλων και συντονιστών ασφαλιστικών συμβούλων •έμπειροι και καταξιωμένοι.
Κατάθεση εμπειριών από την πρώτη χρονιά λειτουργίας:
ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΙΔΕΑ
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΜΠ
Ε.Ε.Δ.Ε - Κ.Ε.Δ.Κ.Ε. – Ι.Μ.Δ.Δ.Α. « Το Μεταβατικό Σύστημα επιβεβαίωσης της διαχειριστικής επάρκειας των Ο.Τ.Α. » Εισηγητής: Γούπιος Γιάννης Δ/ντής Ανάπτυξης.
>>0 >>1 >> 2 >> 3 >> 4 >> ΗΕΤΑΙΡΕΙΑΗΕΤΑΙΡΕΙΑ 1.
Βιομηχανικός Σχεδιασμός Προϊόντων – Παράμετροι Επιτυχίας
© 2013 Javita. All rights reserved.. Java που σημαίνει καφές! Vita που σημαίνει ζωή! Τι σημαίνει η λέξη Javita; Για μας Javita σημαίνει, ΝΑΙ στην ΖΩΗ!!!
ΑΦΟΙ ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ ΑΒΕΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Οι Ειδικοί στο Σησάμι.
Ελληνικό Επαγγελματικό Ποδόσφαιρο & Επιχειρηματικότητα Αναγνωστόπουλος Χρήστος ( PhD cand ) Salford Business School.
TIENS Η φιλοσοφία των 5 ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ TIENS Η φιλοσοφία των 5 ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ TIENS.
Το σύνολο των μεθόδων και τεχνικών που χρησιμοποιούνται σε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα, καθώς και το σύστημα των αρχών και των κανόνων στο οποίο.
Σελ. 1/16 Μελέτη για την Υλοποίηση Γενικού Εμπορικού Μητρώου Επιχειρήσεων (Γ.Ε.ΜΗ.) Αθήνα, 28/06/2003 Εισηγητής: Σ. Πάγκαλος, Διευθυντής Temagon.
Στρατηγική design στις επιχειρήσεις θανάσης μπάμπαλης
Ολοκληρωμένο Ενεργειακό Λογισμικό 4Μ-ΚΕΝΑΚ
Εξειδικευμένα προγράμματα. Εξειδικευμέμα προγράμματα Δημιουργία Ιστοσελίδων Προγραμματισμός Προγράμματα για Τεχνικούς.
ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ !!! ΒΙΚΟΣ ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ
2 Μοναδικό πρόγραμμα σπουδών στην Ελλάδα: Το Σ.Τ.Ξ.Ε. συνδυάζει στο πρόγραμμα σπουδών του: Τεχνολογία ξύλου Σχεδιασμό επίπλου Τεχνολογία.
ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΑΡΜΑΖΑΝΙΔΗΣ
CCNA3: Switching Basics and Intermediate Routing v3.0 Ενημέρωση για το Μάθημα Δίκτυα-Ακαδημία CISCO.
Gate2Start Role Model: Πέτρος Σκάλκος CD-ROM Copy Protection Gate2Start Awareness Seminar, 5 Μαρτίου 2007.
ΠΑΙΔΕΙΑ. Προϋποθέσεις σύγχρονης εκπαίδευσης  εκπαιδευτικοί με υψηλή επιστημονική και παιδαγωγική κατάρτιση  σύγχρονο περιεχόμενο σπουδών  κατάλληλη.
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ
ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Κατεύθυνση: Στρατηγική και Ανθρώπινοι Πόροι Μάρτιος 2008.
ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΕΠΙΠΛΟΥ
Ο Όμιλος Εταιριών Π. Γερμανού (Olympia), διαθέτοντας ισχυρή επιχειρηματική δραστηριότητα στην ελληνική και διεθνή αγορά, χαρακτηρίζεται από εδραιωμένη.
Διοίκηση Αθλητικών Εγκαταστάσεων Σχεδιασμός & Κατασκευή Αθλητικής Εγκατάστασης Διοίκηση Αθλητικών Εγκαταστάσεων.
E cίnιsι Business Centers Κέντρα Επιχειρηματικότητας Case study - ξεκινάμε μαζί.
ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
Οποιαδήποτε ζωοτεχνική μονάδα, είναι σε θέση να υπολογίσει εβδομάδες πριν την παράδοση του προϊόντος. Ο σαλιγκαροτρόφος των άλλων μεθόδων.
Παρουσίαση της Εταιρείας Συμβούλων ΕΤΑΜ Α.Ε. Κολετζάκης Μανώλης, Οικονομολόγος ΜΒA Αντιπρόεδρος Δ.Σ. & Διευθυντής Λειτουργιών Ηράκλειο, Απρίλιος 2015.
Τα καταστήματα Μουστάκας ξεκίνησαν ως μια μικρή βιοτεχνία με αντικείμενο την κατασκευή και εμπορία παιδικών παιχνιδιών. Εμπνευστής και δημιουργός της εταιρίας.
F1 in Schools. Το F1 in Schools υλοποιείται σήμερα σε περισσότερες από 30 χώρες και ο αριθμός αυξάνεται συνεχώς... F1 in Schools – Ένας Διεθνής Μαθητικός.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧ/ΣΕΙΣ. Αποτελεί το πιο σημαντικό παράγοντα για την ύπαρξη και ευημερία μια τουριστικής- επισιτιστικής επιχ/σης.
ETailer Kit Lenovo Yoga 510 (14", 15") 2015 Lenovo Internal. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Όνομα-Επώνυμο
Επίσημος ορισμός Ποιότητας (πρότυπο ISO 8402) Σύνολο χαρακτηριστικών μιας οντότητας για την ικανοποίηση εκφρασμένων και συνεπαγόμενων αναγκών. Αντικείμενο.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΉ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΉ – ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΌΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΌΣ ΩΣ ΕΡΓΑΛΕΊΟ ΠΟΙΌΤΗΤΑΣ Διοίκηση Ολικής Ποιότητας Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας.
Konstantaras Πολύτιμο χειροποίητο έπιπλο. Η εταιρεία μας Στην εταιρεία επίπλων Κωνσταντάρας κατασκευάζουμε τα έπιπλά σας με αποκλειστικό γνώμονα εσάς.
Ε. Αλεξοπούλου, Ε.Π.ΠΑΙ.Κ., Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. Εκπαιδευτική Τεχνολογία, Πολυμέσα.
Μελέτη και βελτίωση του πάρκου απέναντι από το σχολείο μας από τα παιδιά της Γ τάξης ( ) Οι εργασίες, οι σχετικές με το project, ξεκίνησαν με αφορμή.
Καλώς Ήρθατε Είμαστε Διαφορετικοί !
ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΛΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ
ΜΑΘΗΜΑ: ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ Ο. ΒΡΟΝΤΟΥ, PhD
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΗΛΙΑΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ
ΟΜΙΛΟΣ SINGULARLOGIC Στέλιος Τζανής Business Solutions Expert
Ανάπτυξη & Υλοποίηση Δημοτικών Προγραμμάτων Άσκησης - Αναψυχής
ΠΩΣ; ΠΟΙΟΣ; ΠΟΥ; ΠΟΤΕ; ΓΙΑΤΙ; ΤΙ ΚΑΝΕΙ; Ο ΕΞΥΠΝΟΣ ΚΥΒΟΣ Αρ. 1
Εκπαιδευτικό Σενάριο Επιχειρηματικότητας
Samsung.
ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΔΙΔΑΚΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ
Ο Οδηγούμενος από την Αγορά Οργανισμός
Κλειούσης Ε. Ελευθέριος
Τεχνολογία Β’ Γυμνασίου
ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ
 Ο κινηματογράφος ή αλλιώς σινεμά αποτελεί σήμερα την αποκαλούμενη και έβδομη τέχνη.
Γενική Εκτίμηση (άπαξ)
ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
Εισαγωγή στο coaching Eπιχειρησιακό coaching για επαγγελματίες και στελέχη Αναπτυξιακή εκπαίδευση Συμβουλευτική και mentoring για τεχνικές επιχειρήσεις.
Προκήρυξη 3ου κύκλου Προγράμματος
Οργάνωση Διδασκαλίας 8/10/2018.
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Οι Ρακέτες Joy ιδρύθηκαν τον Μάιο του 2012 με σκοπό την κατασκευή ρακέτας παραλίας. Οι ρακέτες μας είναι κατασκευασμένες αποκλειστικά από εμάς στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας και αυτό μας δίνει την δυνατότητα να μπορούμε να προσαρμόζουμε την κάθε ρακέτα ακριβώς στα μέτρα του κάθε ενός από εσάς που του αρέσει το παιχνίδι της ρακέτας παραλίας. Θα είναι χαρά μας να σας υποδεχθούμε στο εργαστήριο μας και να διαλέξετε την ρακέτα που σας ταιριάζει. ρακετες παραλιας

ρακετες Η εταιρεία μας ενεργοποιείται στον χώρο επεξεργασίας ξύλου εδώ και τρεις γενιές. Απασχολεί ιδιαίτερα έμπειρους και τεχνικά καταρτισμένους επαγγελματίες σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις με σύγχρονη υλικοτεχνική υποδομή. Ο σχεδιασμός και η παραγωγική υλοποίηση αποτελεί 100% κάθετη παραγωγή μας επάνω σε πρωτότυπα σχέδια και καινοτόμα προϊόντα. Οι ρακέτες μας έχουν σχεδιαστεί από την αρχή, χωρίς αντιγραφές και παραποιήσεις άλλων εταιρειών, με κύριο γνώμονα την εργονομία, την αποτελεσματικότητα στο παιχνίδι και την αισθητική.

Τα μοντέλα μας συνεχώς εξελίσσονται βάσει της συνεχούς διενέργειας έρευνας και ανάπτυξης που διενεργείται από τους εξειδικευμένους συνεργάτες αλλά και εξωτερικούς συνεργάτες, κυρίως αθλητές του χώρου, με στόχο τη βελτίωση σε όλα τα επίπεδα. Η αγάπη μας για το σπορ της ξυλορακέτας αποτελεί προϋπόθεση για κάθε μας βήμα με κύριο μέλημά μας να είναι απολύτως ικανοποιημένοι όσοι επιλέγουν τα προϊόντα μας. Δεν είναι απλά ένα επιχειρηματικό πλάνο αλλά το πάθος μας που θέλουμε να αγαπήσετε. Raketes Paralias

ρακετες παραλιας Η ρακέτα JOY είναι το ανερχόμενο αστέρι που θα σας ενθουσιάσει και θα σας μυήσει στον κόσμο του αθλήματος της ξυλορακέτας, όντας ένα επαγγελματικού επιπέδου προϊόν σε μοναδικές τιμές!!!

ρακετες παραλιας raketesjoy.com