Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΠΩΣ; ΠΟΙΟΣ; ΠΟΥ; ΠΟΤΕ; ΓΙΑΤΙ; ΤΙ ΚΑΝΕΙ; Ο ΕΞΥΠΝΟΣ ΚΥΒΟΣ Αρ. 1

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΠΩΣ; ΠΟΙΟΣ; ΠΟΥ; ΠΟΤΕ; ΓΙΑΤΙ; ΤΙ ΚΑΝΕΙ; Ο ΕΞΥΠΝΟΣ ΚΥΒΟΣ Αρ. 1"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΠΩΣ; ΠΟΙΟΣ; ΠΟΥ; ΠΟΤΕ; ΓΙΑΤΙ; ΤΙ ΚΑΝΕΙ; Ο ΕΞΥΠΝΟΣ ΚΥΒΟΣ Αρ. 1
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Ο ΕΞΥΠΝΟΣ ΚΥΒΟΣ Αυτός ρωτά , εσύ απαντάς…. Αρ. 1 ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ Κόψε προσεκτικά το εξωτερικό σχήμα του κύβου Χάραξε ελαφρά τις διακεκομμένες εσωτερικές γραμμές Δίπλωσε στα σημεία που χάραξες Κόλλησε τώρα προσεκτικά τα πτερύγια του κύβου με κόλλα ή διαφανή ταινία στο εσωτερικό του κύβου. ΠΩΣ; ΠΟΙΟΣ; ΠΟΥ; ΠΟΤΕ; ΓΙΑΤΙ; ΤΙ ΚΑΝΕΙ; Ο κύβος ρωτά πολύ βασικές ερωτήσεις σχετικά με το αντικείμενο που θα κατασκευάσεις ή θα διερευνήσεις. Απάντησε τις ερωτήσεις και γίνε μικρός ερευνητής.

2 Ποιότητα; Ηλικία; Χρήστης; Χρήση; Εμφάνιση; Ο ΕΞΥΠΝΟΣ ΚΥΒΟΣ Αρ. 4
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Ο ΕΞΥΠΝΟΣ ΚΥΒΟΣ Αυτός ρωτά , εσύ απαντάς…. Αρ. 4 ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ Κόψε προσεκτικά το εξωτερικό σχήμα του κύβου Χάραξε ελαφρά τις διακεκομμένες εσωτερικές γραμμές Δίπλωσε στα σημεία που χάραξες Κόλλησε τώρα προσεκτικά τα πτερύγια του κύβου με κόλλα ή διαφανή ταινία στο εσωτερικό του κύβου. Χρήση; Ποιότητα; Ηλικία; Εμφάνιση; Αποτελεσματικότητα; Χρήστης; Ο κύβος ζητά από εσάς να λάβετε υπόψη τα ποιο πάνω στοιχεία σχετικά με τη χρήση του αντικειμένου που θα κατασκευάσετε ή θα διερευνήσετε. Απαντήστε τις ερωτήσεις και γίνετε έξυπνοι καταναλωτές.

3 Σχήμα; Χρώμα; Μέγεθος; Υλικό; Αντοχή; Χρήστης; Ο ΕΞΥΠΝΟΣ ΚΥΒΟΣ Αρ. 5
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Ο ΕΞΥΠΝΟΣ ΚΥΒΟΣ Αυτός ρωτά , εσύ απαντάς…. Αρ. 5 ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ Κόψε προσεκτικά το εξωτερικό σχήμα του κύβου Χάραξε ελαφρά τις διακεκομμένες εσωτερικές γραμμές Δίπλωσε στα σημεία που χάραξες Κόλλησε τώρα προσεκτικά τα πτερύγια του κύβου με κόλλα ή διαφανή ταινία στο εσωτερικό του κύβου. Σχήμα; Χρώμα; Μέγεθος; Υλικό; Αντοχή; Χρήστης; Ο κύβος ζητά από εσάς να λάβετε υπόψη τα ποιο πάνω στοιχεία σχετικά με την εμφάνιση του αντικειμένου που θα κατασκευάσετε ή θα διερευνήσετε. Απαντήστε τις ερωτήσεις και γίνετε δημιουργικοί σχεδιαστές.

4 Σκέψου τη χρηστικότητα
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Ο ΕΞΥΠΝΟΣ ΚΥΒΟΣ Αυτός ρωτά , εσύ απαντάς…. Αρ. 2 ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ Κόψε προσεκτικά το εξωτερικό σχήμα του κύβου Χάραξε ελαφρά τις διακεκομμένες εσωτερικές γραμμές Δίπλωσε στα σημεία που χάραξες Κόλλησε τώρα προσεκτικά τα πτερύγια του κύβου με κόλλα ή διαφανή ταινία στο εσωτερικό του κύβου. Σκέψου το κόστος Σκέψου το περιβάλλον Σκέψου την αισθητική Σκέψου την εργονομία Σκέψου τη χρηστικότητα Σκέψου τα υλικά Ο κύβος αυτός ζητά από εσάς να λάβετε υπόψη όλα τα πιο πάνω στοιχεία σχετικά με το αντικείμενο που θα κατασκευάσετε ή θα διερευνήσετε. Απαντήστε τις ερωτήσεις και γίνετε πρωτότυποι τεχνολόγοι.

5 Ο ΕΞΥΠΝΟΣ ΚΥΒΟΣ Γιατί χρειάζεται ένα ….; Πώς θα το χρησιμοποιήσεις;
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Ο ΕΞΥΠΝΟΣ ΚΥΒΟΣ Αυτός ρωτά , εσύ απαντάς…. Αρ. 3 ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ Κόψε προσεκτικά το εξωτερικό σχήμα του κύβου Χάραξε ελαφρά τις διακεκομμένες εσωτερικές γραμμές Δίπλωσε στα σημεία που χάραξες Κόλλησε τώρα προσεκτικά τα πτερύγια του κύβου με κόλλα ή διαφανή ταινία στο εσωτερικό του κύβου. Γιατί χρειάζεται ένα ….; Πού θα το χρησιμοποιήσεις; Με τι θα το χρησιμοποιήσεις; Ποιος άλλος μπορεί να το χρησιμοποιήσει; Πώς θα το χρησιμοποιήσεις; Πότε θα το χρησιμοποιήσεις; Ο κύβος αυτός μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην αρχή της διερεύνησης για το αντικείμενο που θα κατασκευάσεις ή θα διερευνήσεις. Πρέπει να μπεις στη θέση αυτού που θα χρησιμοποιήσει το αντικείμενο.

6 Ο ΕΞΥΠΝΟΣ ΚΥΒΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Αυτός ρωτά , εσύ απαντάς….
Φτιάξε τον δικό σου έξυπνο κύβο σύμφωνα με αυτό που θέλεις να διερευνήσουν οι μαθητές. ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ Κόψε προσεκτικά το εξωτερικό σχήμα του κύβου Χάραξε ελαφρά τις διακεκομμένες εσωτερικές γραμμές Δίπλωσε στα σημεία που χάραξες Κόλλησε τώρα προσεκτικά τα πτερύγια του κύβου με κόλλα ή διαφανή ταινία στο εσωτερικό του κύβου.


Κατέβασμα ppt "ΠΩΣ; ΠΟΙΟΣ; ΠΟΥ; ΠΟΤΕ; ΓΙΑΤΙ; ΤΙ ΚΑΝΕΙ; Ο ΕΞΥΠΝΟΣ ΚΥΒΟΣ Αρ. 1"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google