Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Εξειδικευμένα προγράμματα. Εξειδικευμέμα προγράμματα Δημιουργία Ιστοσελίδων Προγραμματισμός Προγράμματα για Τεχνικούς.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Εξειδικευμένα προγράμματα. Εξειδικευμέμα προγράμματα Δημιουργία Ιστοσελίδων Προγραμματισμός Προγράμματα για Τεχνικούς."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Εξειδικευμένα προγράμματα

2 Εξειδικευμέμα προγράμματα Δημιουργία Ιστοσελίδων Προγραμματισμός Προγράμματα για Τεχνικούς

3 Δημιουργία Ιστοσελίδων Η χρήση των ιστοσελίδων και του e-mail αποτελούν πλέον τα βασικά εργαλεία κάθε σύγχρονου επαγγελματία αλλά και τον τρόπο ενημέρωσης και και επικοινωνίας εκατομμυρίων απλών χρηστών. Αθτό έχει σαν αποτέλεσμα την αυξανόμενη ζήτηση ατόμων που είναι σε θέση να σχεδιάζουν, να κατασκευαζουν και να συντηρούν ιστοσελίδες.

4 Προγραμματισμός Τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα ανάπτυξης εφαρμογων έχουν σαν στόχο να μυήσουν τον τον απλό χρήστη στον κοσμο του προγραμματισμου, δίνοντάς του τη δυνατοτητα να δημιουργεί μόνος του δικές του εφαρμογές.

5 Προγράμματα για Τεχνικούς Όταν ένας υπολογιστής πάθει βλάβει επηρεάζεται η σωστή ροή της καθημερινής εργασίας, με αποτέλεςμσ να δυσλειτουργεί το γραφείο ή η υπηρεσία και να μειώνεται η παραγωγικότητα. Για το λογο αυτό πρέπει να υπάρχουν άτομα τα οποία θα λειτουργούν ως εσωτερικοι τεχνικοί “PC-Doctors”.


Κατέβασμα ppt "Εξειδικευμένα προγράμματα. Εξειδικευμέμα προγράμματα Δημιουργία Ιστοσελίδων Προγραμματισμός Προγράμματα για Τεχνικούς."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google