ΕΡΕΥΝΑ -ΟΡΙΣΜΟΣ-ΕΙΔΗ ΕΡΕΥΝΑΣ

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Βασικές έννοιες της ποσοτικού τύπου έρευνας
Advertisements

ΑΝΑΛΥΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ (Εργαστήριο) Εισηγητής: Θανάσης Βαφειάδης
Στάδια διεξαγωγής εκπ/κής έρευνας
Η εργαστηριακή διδασκαλία στη Διδακτική των Φυσικών Επιστημών
Κριτική παιδαγωγική & δημιουργία σχολικού κήπου
EDUE 240: Βάσεις και Βασικές Έννοιες των Φυσικών Επιστημών στο Δημοτικό Maria Evagorou Fall UNIC, Συνάντηση 2η.
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
Κοινωνιολογική Έρευνα
Βασικές Αρχές Μέτρησης
Μοντέλα και μορφές αξιολόγησης
ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η επιστημονική μέθοδος
 Λαμβάνουν υπόψη τις πολιτισμικές και κοινωνικές συνθήκες μάθησης.  Έχουν επιρροές από ανθρωπολογία και κοινωνική ψυχολογία  Ενδιαφέρονται για τις.
Νικολάου Κατερίνα Παπαμιχαήλ Μαρία Χριστοδουλίδου Ελένη Χρίστου Χλόη.
Μέθοδοι έρευνας* * Οι διαφάνειες διαφορετικού φόρματ, έχουν δημιουργηθεί από την κα Ορφανίδου.
ΟΙ ΤΠΕ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΘΕΩΡΗΣΗ ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΨΥΧΑΡΗΣ
ΜΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ Ν. Καστάνη.
3/4/2015Μαθηματικές έννοιες και Φυσικές Επιστήμες 1 ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ Συνάντηση 5η.
Μέθοδοι έρευνας.
ΘΕΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ: Διατύπωση Αναπτυξιακών Ερωτημάτων
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ
Πληροφοριακές ανάγκες Διονύσης Κόκκινος, Βιβλιοθηκονόμος, MSc Εργαστηριακός συνεργάτης ΤΕΙ Αθήνας
«Φυσικές Επιστήμες και Περιβαλλοντική Εκπαίδευση: Βιβλιογραφική επισκόπηση και ζητήματα που αναδύονται» Βασιλούδης Ιωάννης, Δάσκαλος, MSc Βιώσιμης Ανάπτυξης.
Τι αλλάζει στη διδασκαλία και στη μάθηση με τη χρήση εκπαιδευτικού λογισμικού Μαρία Κορδάκη, MEdu, PhD.
Δρ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΙΟΒΑΝΗΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ
Διάλεξη  Μέτρηση: Είναι μια διαδικασία κατά την οποία προσδίδουμε αριθμητικά δεδομένα σε κάποιο αντικείμενο, σύμφωνα με κάποια προκαθορισμένα.
PSY 301 Μάθημα 2ον KOINΩΝΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΕΘΟΔΟΙ & ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ.
KOIN ΩΝΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΕΘΟΔΟΙ & ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ A’MEPOS PSY 101 Μάθημα 2.
ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η επιδίωξη: βελτίωση ποιότητας με συνεχή βελτίωση των διεργασιών με βάση τις οποίες παράγονται τα προϊόντα Παράγοντες: ελεγχόμενες μεταβλητές.
Δημιουργία πειράματος Θα σας ζητηθεί να σχεδιάσετε ένα πείραμα που να διερευνά μία υπόθεση. Θα πρέπει να είστε σε θέση να: χειριστείτε τις μεταβλητές,
Σεμινάριο Τελειοφοίτων Διατύπωση ερευνητικών υποθέσεων.
Σπύρος Αβδημιώτης MBA PhD Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Κατεύθυνση Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων & Επιχειρήσεων Φιλοξενίας Εαρινό Εξάμηνο 2016.
Γαλανάκης Μιχάλης PhD, MSc, Εργασιακός Ψυχολόγος Εισαγωγή στην Κοινωνική Έρευνα Ι Πάντειο Πανεπιστήμιο Πολιτικών & Κοινωνικών.
► Η επιλογή του θέματος της έρευνας ► Ερευνητικά προβλήματα ► Διαθέσιμες πηγές ερευνητικών προβλημάτων ► Αξιολόγηση και διατύπωση ερευνητικού προβλήματος.
Πειράματα και παρατηρήσεις Υποθέσεις έρευνας. Πείραμα ή παρατήρηση;  Το κάπνισμα προκαλεί καρκίνο;  Πώς βγήκε αυτό το συμπέρασμα;  Τί μέθοδος χρησιμοποιήθηκε.
► Εισαγωγή στη Νοσηλευτική Έρευνα ► Ορισμοί ► Χαρακτηριστικά επιστημονικής έρευνας ► Τύποι της έρευνας ► Η χρησιμότητα της έρευνας στο χώρο της υγείας.
ΔΙΑΛΕΞΗ 11η Ποσοτική έρευνα υγείας
Εισαγωγή στην Κοινωνική Έρευνα Ι
Εισαγωγή στην Κοινωνική Έρευνα Ι
ΜΟΝΤΕΛΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΜΑΘΗΣΙΑΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Ανάλυση- Επεξεργασία των Δεδομένων
Εισαγωγή στην Κοινωνική Έρευνα Ι
Σεμινάριο Τελειοφοίτων
Εισαγωγή στην Κοινωνική Έρευνα Ι
Μέθοδοι εμπειρικής Παιδαγωγικής
Εισαγωγή στην Κοινωνική Έρευνα Ι
Μέθοδοι έρευνας της Παιδαγωγικής Επιστήμης θετικές επιστήμες θεωρητικές επιστήμες θετικισμός: ποσοτικός σχεδιασμός 2 επιστημολογικά παραδείγματα από.
Βιολογία Γυμνασίου.
Υποθέσεις εργασίας και μεταβλητές
Παρουσίαση επιστημονικής εκδήλωσης
Μεθοδολογία Έρευνας 3ο εξάμηνο
Τι αλλάζει στη διδασκαλία και στη μάθηση με τη χρήση εκπαιδευτικού λογισμικού Μαρία Κορδάκη, MEdu, PhD.
5/2017 ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ/ 8 Φιλίππα Χατζησταύρου Συμπεριφορισμός.
MARKETING 3η διαλεξη – το μιγμα μαρκετινγκ – η τιμη
Συμμετοχική παρατήρηση Συστηματική παρατήρηση
ΜΕΤΑΒΛΗΤΗ ΤΙ ΕΙΝΑΙ; – ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΗΣ ΕΝΝΟΙΑΣ ΠΩΣ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΤΑΙ ΟΡΙΣΜΟΣ
ΟΡΙΣΜΟΙ Επιστήμη Το σύνολο συστηματικών και επαληθεύσιμων γνώσεων, καθώς και η έρευνα αυστηρώς καθορισμένων πεδίων του επιστητού με συγκεκριμένες και.
D. ACEMOGLU, D. LAIBSON, J. A. LIST
( Έρευνα & Πειραματισμός )
ΤΑ 8 ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΑΜΑΡΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΑΣ
Μέθοδοι έρευνας της ψυχολογίας
ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΣΤΕΡΓΙΟΥ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΟΥΛΑΚΟΥ
Κάποιες βασικές έννοιες στη μεθοδολογία της ψυχολογίας
Προσεγγίσεις στην κοινωνική έρευνα - Ποιοτική και ποσοτική μεθοδολογία
Τεχνολογία Β’ Γυμνασίου
Γ΄ γυμνασίου ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
Τεχνολογία Β’ Γυμνασίου
Εισαγωγή στη Συγκριτική Πολιτική
Σχεδιασμοί 1η παρέμβαση.
ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Τμήμα: ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ
Μεταγράφημα παρουσίασης:

ΕΡΕΥΝΑ -ΟΡΙΣΜΟΣ-ΕΙΔΗ ΕΡΕΥΝΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟ ΕΡΕΥΝΑ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΕΙ ΚΑΤΙ ΝΕΟ Η ΝΑ ΕΡΜΗΝΕΥΤΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. Η ΕΡΕΥΝΑ ΣΥΝΤΕΛΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ ,ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΥΝΘΕΤΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ, ΣΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ,ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΝΕΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ,ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Κ.Λ Π ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ,ΣΕ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ, ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΡΥΠΟΥΣ Κ.Λ.Π

ΕΙΔΗ ΕΡΕΥΝΑΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΔΙΩΚΟΜΕΝΟ Η ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΕΡΕΥΝΑΣ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΜΕ: 1.ΤΗ ΒΑΣΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ Η ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΓΙΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΓΝΩΣΗ Π.Χ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΝΕΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ 2.ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΕΡΕΥΝΑ:ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ Π.Χ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ Κ.Λ.Π ΒΑΣΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΣΤΗ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΣΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ: ΟΙ ΑΚΤΙΝΕΣ Χ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕΛΕΤΗΣ ΤΗΣ ΒΑΣΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΕΝΩ Η ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΙΚΟ ΤΟΜΟΓΡΑΦΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΜΕΤΑΒΛΗΤΕΣ ΚΑΘΕ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΕΝΟΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ Η ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΒΑΛΛΕΤΑΙΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙ ,ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΤΑΒΛΗΤΗ . ΜΕΤΑΒΛΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ,Π.Χ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟ ΒΑΡΟΣ Η ΗΛΙΚΙΑ

ΕΙΔΗ ΜΕΤΑΒΛΗΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΜΕΤΑΒΛΗΤΗ: ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΤΙΟ , Η ΜΕΤΑΒΛΗΤΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΧΕΙΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΕΤΑΒΛΗΤΗ. ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΗ ΜΕΤΑΒΛΗΤΗ:ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, Η ΜΕΤΑΒΛΗΤΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ ΑΝ ΕΠΗΡΕΑΣΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΜΕΤΑΒΛΗΤΗΣ. ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΕΣ ΜΕΤΑΒΛΗΤΕΣ:ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ Ο ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ. .ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΕΣ ΜΕΤΑΒΛΗΤΕΣ ,ΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ:ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΜΕΤΑΒΛΗΤΗ ΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΗ ΜΕΤΑΒΛΗΤΗ.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΩΝ ΤΗΣ,ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: 1. ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ.ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΥΧΑΙΟΥ ΔΕΙΓΜΑΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ. ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ,ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΕΚΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ. 2.ΤΙΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΞΕΛΙΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΛΑΙΣΙΟ. 3.ΤΙΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΟΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΟΡΘΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ. ΟΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ,ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ, οΟ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ (Η ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ)

ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΜΕΡΗ ΜΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ