BizExperts. ΤI EINAI ? Πρόκειται για μια δυναμική πλατφόρμα παροχής όλων των υπηρεσιών που έχουν ανάγκη οι επιχειρήσεις Πρόκειται για.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
Advertisements

Αναστοπούλου Μαριάννα Καθηγήτρια Μουσικής και Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού.
ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Α 1 PROJECT.
Τι πρέπει να ξέρεις για το Γενικό Λύκειο. Όσα ακολουθούν παρακάτω προκύπτουν από την επεξεργασία του νόμου 4186/ΦΕΚ 193/ και τη συνέντευξη που.
Είμαστε ένα δίκτυο έμπειρων επαγγελματιών BizExperts.
Η νέα δομή του Γενικού Λυκείου  Ωρολόγια π ρογράμματα ανά τάξη  Τρό π ος π ροαγωγής και α π όλυσης  Παρουσιάζονται κατά σειρά :  Α ’ Λυκείου  Β ’
Σχολικό έτος B’ Λυκείου  Μαθήματα  Ομάδες προσανατολισμού Γ’ Λυκείου  Ομάδες προσανατολισμού  Επιστημονικά Πεδία
Αντιρατσιστική Εκ π αίδευση Βασικές αρχές ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΩΡΙΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕ ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ.
Project Α’ Τετραμήνου Β’ Λυκέιου. Εισαγωγή  Μανιτάρι ονομάζεται κοινώς το ορατό μέρος πολυκύτταρων μυκήτων με τη χαρακτηριστική, συνήθως ομβρελοειδή.
ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΛΟΥΤΡΩΝ ΑΙΔΗΨΟΥ Ερευνητική Εργασία (Project) Ομάδα 1 Αναστασιάδη Ανδριανή Στεργίου Μαρία - Ιωάννα Χασάϊ Φιορίντα Χουλιαράκη Αλεξάνδρα Ομάδα.
Μεθοδολογία επιμόρφωσης δραστηριότητα ενότητας 8 επιμόρφωσης επιμορφωτών β' επιπέδου στις Τ.Π.Ε Κωνσταντίνα Ματσούκα Φιλόλογος.
1 Ο ΕΠΑΛ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΣΧΟΛ. ΕΤΟΣ Α΄ΤΕΤΡΑΜΗΝΟ ΜΑΘΗΜΑ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ( PROJECT) ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΕΣ : ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΑΜΠΕΡΙΑΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ.
AΘΛΗΤΙΣΜΟΣ 1.Ο αθλητισμός στην Αρχαία Ελλάδα Οι ρίζες του ελληνικού αθλητισμού μπορούν να αναζητηθούν στην Εποχή του Χαλκού. Στους ιστορικούς χρόνους οι.
Όνομα εκπαιδευτικών που συμμετέχουν :, Καλλιόπη Κάμπουρα. Γεωργία Κάσπαρη, Ανδριάνα Μπακόλα. Σχολική Μονάδα : 2 ο και 6 ο Νηπιαγωγείο Χίου. Σχολική τάξη.
Θέμα Εργασίας : ΙΡΙΔΙΣΜΟΣ Project : 5 Μανιφάβα Αλεξάνδρα.
ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΤΑ ΨΗΛΑ ΒΟΥΝΑ PROJECT Α’ ΛΥΚΕΙΟΥ.
ΑΡΙΣΤΟΤEΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ
ΝΕΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ………. Ν. 4186/2013 (ΦΕΚ 193)
Ερευνητική εργασία της Α΄ τάξης του ΓΕΛ Λουτρών Αιδηψού
Ασφάλεια στο διαδίκτυο
2η ΔΙΑΛΕΞΗ ΕΡΓΟ.
Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΤΑΞΗ-ΤΜΗΜΑ: Α’2 ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ: ΜΑΘΗΜΑ: ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ:
Project: ΟΙ ΜΙΚΡΟΕΛΕΓΚΤΕΣ στη ζωΗ μαΣ
ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΠΡΟΤΖΕΚΤ (PROJECT)
Άννα Κυπαρισσού,Γιουτζίν Κασεμάι.
67ο Δημοτικό Σχολείο Πατρών
“Επιχειρηματικότητα σε περίοδο οικονομικής κρίσης”
Αξιοποίηση της επικαιρότητας στη Διδακτική Μαθημάτων Ειδικότητας
Ενημέρωση για το Σεπτέμβριος, 2017 Κων/νος Παραστατίδης
Εργασία Β’ Λυκείου Μάθημα: Project
ΞΕΝΑΓΟΙ Η ομάδα μας αποτελείται από άτομα τα οποία συνεργάστηκαν και ολοκλήρωσαν την εργασία της ξενάγησης.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ
ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΧΑΡΤΗ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΣΙΕΣ ΟΔΩΝ
…την Ερευνητική Εργασία (project) με θέμα την κοινωνική διάσταση του ελληνικού κινηματογράφου (Οικογένεια, θέση γυναίκας, σχέση δύο φύλων).
3/2017 ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ/ 4 Φιλίππα Χατζησταύρου Τεχνικές σύγκρισης.
Ερευνητική Εργασία project Σχεδιασμός Έρευνας
Το νερό στην λογοτεχνία
4ο Γυμνάσιο Αμαρουσίου Ενημέρωση Γονέων
…PROJECT… ΑΝΔΕΙΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ ΕΛΕΝΑ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ ΧΡΥΣΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΡΧΑΝΩΝ
Η ΡΥΠΑΝΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
Οδηγίες Α’ Λυκείου.
1 ο ΕΠΑ.Λ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ Project A1
Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους
Πρακτική άσκηση – μελέτη περίπτωσης
Σέρρες, 2016 Πτυχιακή εργασία της Κωνσταντίνας Παπαζήση
Οι οδοί και η ιστορία τους
Γενικό λύκειο Νιγρίτας
Project Κοκκινοπηλός Πένυ Εξαρχου Γ2.
Κυκλοφοριακή αγωγή Ένα πρόγραμμα για να μάθουμε να κυκλοφορούμε με ασφάλεια. Β΄ Δημοτικού 12ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου Υπεύθυνοι προγράμματος : Θωμάς.
Μαθηση για ολα τα παιδια
Εξωδικαστικός Μηχανισμός Ρύθμισης Οφειλών - Ελεύθεροι Επαγγελματίες
Συμβουλευτική υποστήριξη κοινωνικών vs
«Τα παιχνίδια των παππούδων και των γονέων μας πριν την επέλαση των ηλεκτρονικών» Project 2015.
ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Οργάνωση- Προγραμματισμός
ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΥ PROJECT
67ο Δημοτικό Σχολείο Πατρών
19η Περιφέρεια Προσχολικής Αγωγής
Νηπιαγωγείο Περιθωρείου 2007
Εσθονία Project
Biz Experts
Μουσειοπαιδαγωγικές δραστηριότητες
ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ Β΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
Διαδραστική Μάθηση © 2018.
Αρχές Διοίκησης έργων βασικοί στόχοι κάθε έργου:
ΚΛΙΜΑΚΕΣ Είναι η σχέση του γραφικού μεγέθους ενός αντικειμένου προς το πραγματικό. Δηλώνει πόσες φορές ένα μέγεθος του σχεδίου είναι μικρότερο ή μεγαλύτερο.
Project 2013 Γ΄ Ομάδα: Η πειθώ στον επιστημονικό λόγο
ΚΑΣΤΡΑ ΚΑΙ ΚΑΣΤΡΟΠΟΛΙΤΕΙΕΣ
Internet safety Λεόντειος Σχολή Αθηνών Δημοτικό Στ2
Εισαγωγικό σημείωμα Αγαπητές κυρίες / Αγαπητοί κύριοι,
Ημερίδα Πρακτικής Άσκησης Εαρινό Εξάμηνο
Μεταγράφημα παρουσίασης:

BizExperts

ΤI EINAI ? Πρόκειται για μια δυναμική πλατφόρμα παροχής όλων των υπηρεσιών που έχουν ανάγκη οι επιχειρήσεις Πρόκειται για μια δυναμική πλατφόρμα παροχής όλων των υπηρεσιών που έχουν ανάγκη οι επιχειρήσεις  Στρατηγική  Οικονομική Επιχειρήσεων  Αναπτυξιακά Προγράμματα  Πιστοποιήσεις ISO  Υπηρεσίες Ορκωτών Ελεγκτών  Human Resources  Νομικές Υπηρεσίες  Social Media (εξαιρούνται οι λογιστικές υπηρεσίες)

ΒΑΣΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ SITE  Αρθρογραφία  Αφιερώματα – Αναλύσεις  Χρήσιμα Link

ΥΠΟΕΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ SITE  Χώρος Προβολής και Διαφήμισης  Member club  Προβολή υφιστάμενων πελατών  Είπαν για μας !  Γίνε Guest expert!  Έντυπο Αξιολόγησης

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ Πρόκειται για άρθρα καθαρά ενημερωτικού χαρακτήρα προκειμένου οι επιχειρήσεις να γνωρίσουν το Οικονομικό Γίγνεσθαι. Μέσω των άρθρων μας, γνωρίζεστε με τους BizExperts και την εξειδικευμένη γνώση του καθενός στο γνωστικό του αντικείμενο. Διαπιστώνετε και κατανοείτε αν ο Expert γνωρίζει το αντικείμενο του και αν είναι ικανός να σας βοηθήσει.

Αρθρογραφία

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ - ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ Δίνεται έμφαση:  Στις νέες συνεργασίες και δράσεις των BizExperts.  Στην προβολή επιχειρήσεων από διάφορους κλάδους, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τον τρόπο αντιμετώπισης τους.  Σημαντικές Ανακοινώσεις Επενδυτικού ενδιαφέροντος (πχ ΕΣΠΑ).

Αφιερώματα Αναλύσεις Αφιερώματα Αναλύσεις

ΧΡΗΣΙΜΑ LINK Στην ενότητα αυτή θα βρείτε:  Επιχειρηματικά Εργαλεία  Τη Μηνιαία Αναφορά Οικονομικού Περιβάλλοντος  Case Studies  Videos (πρόσβαση έχουν μόνο τα μέλη και η εγγραφή ως μέλος είναι Δωρεάν)

Χρήσιμα Link Χρήσιμα Link

ΧΩΡΟΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ Δίνεται η δυνατότητα να διαφημιστείτε σε έναν δυναμικά αναπτυσσόμενο ιστότοπο που προσελκύει επιχειρηματικό και καταναλωτικό κοινό. Δίνεται η δυνατότητα να διαφημιστείτε σε έναν δυναμικά αναπτυσσόμενο ιστότοπο που προσελκύει επιχειρηματικό και καταναλωτικό κοινό. Αποστείλετε το banner της επιχείρησης σας και εμείς θα το προβάλουμε με χαμηλό κόστος. Αποστείλετε το banner της επιχείρησης σας και εμείς θα το προβάλουμε με χαμηλό κόστος.

Χώρος Προβολής Χώρος Προβολής

MEMBER CLUB Κάντε Register και γίνεται μέλος του club των BizExperts. Η εγγραφή είναι Δωρεάν και σας δίνει πρόσβαση στα Χρήσιμα Link.

Πατήστε στο πεδίο ‘Γίνε Μέλος’ και σας οδηγεί απευθείας στην μάσκα για να κάνετε Register ή Εναλλακτικά πατώντας Register γίνεται εγγραφή νέου μέλους. Με login είσοδος υφιστάμενου μέλους

ΠΡΟΒΟΛΗ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ Σε αυτό το πεδίο οι BizExperts παρουσιάζουν και προβάλουν τις επιχειρήσεις που έχουν συνεργαστεί και εκτελέσει ένα project, με στόχο ουσιαστικά την παροχή συστάσεων για την ποιότητα της εργασίας μας. Σε αυτό το πεδίο οι BizExperts παρουσιάζουν και προβάλουν τις επιχειρήσεις που έχουν συνεργαστεί και εκτελέσει ένα project, με στόχο ουσιαστικά την παροχή συστάσεων για την ποιότητα της εργασίας μας.

Προβολή υφιστάμενων πελατών

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ! Η θεματική αυτή ενότητα περιλαμβάνει φράσεις – προτάσεις – επιστολές των υπευθύνων των επιχειρήσεων που έχουμε συνεργαστεί, με στόχο την παροχή πληροφοριών όχι μόνο για την ποιότητα ενός project αλλά και της μεταξύ μας συνεργασίας. Η θεματική αυτή ενότητα περιλαμβάνει φράσεις – προτάσεις – επιστολές των υπευθύνων των επιχειρήσεων που έχουμε συνεργαστεί, με στόχο την παροχή πληροφοριών όχι μόνο για την ποιότητα ενός project αλλά και της μεταξύ μας συνεργασίας.

Είπαν για Εμάς Περισσότερα Σχόλια

ΓΙΝΕ GUEST EXPERT! Είναι η δική μας συνεισφορά στη μετάδοση και διεύρυνση της γνώσης και εμπειρίας, δίνοντας τη δυνατότητα σε εξειδικευμένους επαγγελματίες να αποστείλουν τα άρθρα τους με σκοπό να αναρτηθούν στην ιστοσελίδα μας, υπό την προϋπόθεση ότι βασίζονται σε λογική επιχειρηματολογία που πηγάζει από επιστημονικά δεδομένα. Είναι η δική μας συνεισφορά στη μετάδοση και διεύρυνση της γνώσης και εμπειρίας, δίνοντας τη δυνατότητα σε εξειδικευμένους επαγγελματίες να αποστείλουν τα άρθρα τους με σκοπό να αναρτηθούν στην ιστοσελίδα μας, υπό την προϋπόθεση ότι βασίζονται σε λογική επιχειρηματολογία που πηγάζει από επιστημονικά δεδομένα. (προϋπόθεση να γίνει κάποιος Guest Expert είναι να είναι μέλος του member club)

Γίνε GustExpert Γίνε GustExpert

ΕΝΤΥΠΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ Οι BizExperts δεσμευόμαστε πλήρως στη συνεχή ικανοποίηση των πελατών μας και η συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών μας. Οι BizExperts δεσμευόμαστε πλήρως στη συνεχή ικανοποίηση των πελατών μας και η συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών μας. Με το έντυπο Αξιολόγησης έχετε τη δυνατότητα να μας γνωστοποιήσετε τις επιδόσεις μας, με την αποστολή του σχετικού εντύπου στο Με το έντυπο Αξιολόγησης έχετε τη δυνατότητα να μας γνωστοποιήσετε τις επιδόσεις μας, με την αποστολή του σχετικού εντύπου στο

Έντυπο Αξιολόγησης Έντυπο Αξιολόγησης

Εφόσον ο χρόνος σας το επιτρέπει, περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, Ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες μας και τις δυνατότητες μας για να προσφέρουμε επιστημονική γνώση, και αν θέλετε γίνετε μέλος!!!!.

Σας Ευχαριστούμε εκ των προτέρων Η Επιστημονική Ομάδα BizExperts