Tους τα ψάλαμε, τους εκθέσαμε, τους ντροπιάσαμε, και μετά τι; Παναγιώτης Γ. Δράκος Πρόεδρος Ένωσης Εισηγμένων Εταιρειών Συνέδριο «Χρηματοδότηση & Ελληνική.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ οδηγός κατανόησης Δηλαδή θα συνεχίσουμε αυτή τη δουλειά και μετά τα 65 μας;
Advertisements

Η ζωή μου: Ερευνώ-ανακαλύπτω τον κόσμο. Σχεδιάζω το μέλλον μου.
ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ Β’ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
Συγχώρα με, Αγάπη μου, που Ζούσα Πριν σε Γνωρίσω
Όταν ο Θεός έφτιαξε τη γυναίκα εργαζόταν
Το Μάννα Κάθε φορά που κάνω κάποια σκέψη, αν δεν θα έπρεπε να την αναλύσω, θα έγραφα απλώς: Το μοναδικό φαγητό, που σύντομα πιστεύω ότι θ’ αντικαταστήσει.
Χριστουγεννιάτικες επιθυμίες
Η φωτογραφία είναι του Είναι τραβηγμένη γωνία Πανεπιστημίου και Όθωνος, μπροστά από το ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία». Το τανκς είναι Γερμανικό,
Μια φορά και έναν καιρό κατά την διάρκεια των Χριστουγέννων ένας ζαχαροπλάστης έφτιαχνε τα γιορτινά γλυκά.
Ο ΝΑΒΙΝΤ ΔΕΝ ΕΙΡΘΕ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ
Πώς ξεκινούν οι φήμες στο γραφείο... Με εντολή από τη Δ ιεύθυνση Προς: Όλο το προσωπικό της επιχείρησης. Από: παιδί του φωτοτυπικού. Θέμα: Χρήση του “POST-IT”
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΧΕΔΙΟ. ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ • αναγκάζει τους επιχειρηματίες να σκεφτούν τα σημαντικά ζητήματα μιας επιχείρησης. • εξετάζει όλες.
Το Επάγγελμα του Μεταφραστή
Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ.
Βλέπω την ιστορία Δραστηριότητες Διαδίκτυο Χριστίνα Οικονόμου.
ΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΤΗΣ ΜΑΣΟΓΕΙΟΥ..
Το θαύμα της γέννησης Η ιστορία ενός παιδιού.
Τα επαγγελματικά πρότυπα των μαθητών της Στ΄ τάξης του δημοτικού σχολείου ως κίνητρα των μελλοντικών επαγγελματικών τους στοχοθετήσεων Στέλιος Κ. Κρασσάς.
ΛΟΥΣΙΜΟ-ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ
Το μεγάλο μυστικό Η δική μου περιπέτεια.
O Σωκράτης και το τεστ του φιλτραρίσματος
Υπηρεσίες Μετάφρασης και Διερμηνείας στις Επιχειρηματικές Συναλλαγές
Music: Smoke gets in your eyes Pictures By: Unknown source Edited by AMRA.
Οδυσσεας Ελυτης.
Σ ΄ αγαπώ Είσαι για μένα το πιο τρελό μου όνειρο.
Μάθημα: Μπαρ - Φλαμπέ Ενότητα: 2 Προσωπικό του Μπαρ.
Greek Foodosophy- Mall για παραγωγούς Η φρέσκια, νέα ιδέα εμπορίου.
Η ΕΝΩΣΗ ΕΙΣΗΓΜΕΝΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΖΕΙ ΤΟ IFRS CONVENTION
 ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ  ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ  ΧΙΟΥΜΟΡ  ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ  ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΩΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΑΤΟΜΑ  ΔΙΟΡΘΩΜΕΝΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ  ΦΑΝΤΑΣΙΑ  ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ - ΠΡΟΤΥΠΟ.
Οδυσσέας Ελύτης  Ο Οδυσσέας Ελύτης ήταν ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες ποιητές.. Πολλά ποιήματά του μελοποιήθηκαν, ενώ συλλογές του έχουν μεταφραστεί.
Είναι σωστό να κατεβάζω ταινίες και μουσική μέσω Ίντερνετ? Όχι, καθώς κάποιος άνθρωπος έχει τα πνευματικά δικαιώματα επειδή το δημιούργησε. Ναι, αφού γλυτώνω.
Λένα Κυριάκου Εργασιακή Ψυχολόγος – Σύμβουλος Σταδιοδρομίας 12/02/2008
Τι είναι το Made in Greece Ο Συνεργάτης σας στην αξιοποίηση των δυνατοτήτων του Ίντερνετ Εργαλείο για την ανάπτυξη των πωλήσεων και των εξαγωγών Η μηχανή.
PROJECT με θέμα ¨χριστούγεννα¨
Η ζωή μου: Ερευνώ-ανακαλύπτω τον κόσμο. Σχεδιάζω το μέλλον μου.
Ασφαλή χρήση διαδικτίου ΓεωργίακαιΈλενα. Δεν αποκαλύπτω ποτέ προσωπικές λεπτομέρειες στο διαδίκτυο Δεν αποκαλύπτω σε κανέναν, ούτε και στους καλύτερους.
Ελένη Μοσχοβάκη Σχολική Σύμβουλος 47ης Περιφέρειας Προσχολικής Αγωγής
Το 710 Σταματάει μια κυρία (μελαχροινή μπορεί και ξανθιά) σ' ένα βενζινάδικο και ζητάει ένα "710". Σταματάει μια κυρία (μελαχροινή μπορεί και ξανθιά)
Δανάη Λάμπρου Στ’3 Πρώτος Μηχανικός=Φερδινάνδος Λεσσέψ Απόφαση Διάνοιξης=1854 Έναρξη Κατασκευής=1854 Έναρξη Χρήσης=17 Νοεμβρίου 1869 Ολοκλήρωση=25 Απριλίου.
Το εικονογραφημένο βιβλίο στην προσχολική εκπαίδευση ΣΥΝ-αισθηματα 6 Μαρτίου 2014 Μαρία-Πηγή Ευταξιοπούλου Μάθε πώς τον φόβο να μειώσεις... κι εσύ κεφάλι.
1 Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα Πρακτική Εφαρμογή του ΔΛΠ 17 Χύτης Ευάγγελος Ελληνική Δημοκρατία Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Ηπείρου.
Greek II Revision MRS DOXA EFSTATHIOU. Nominative and accusative case in singular.
Άννα Φράνκ ΤΖΟΤΖΕΦΙΝ ΠΟΥΛ ΑΝΤΖΕΛΑ ΜΠΑΡΕΤ. Δέκα χρόνια μετά τον πόλεμο πολλοί άνθρωποι είχαν χάσει τις δουλειές και τις περιουσίες τους. Η Άννα Φρανκ ήταν.
Το νο1 site για την εργασία στην Ελλάδα «Τεχνικές Αναζήτησης Εργασίας» Φάνης Ρήγας, kariera.gr.
’’Από τη Γη στη Σελήνη’’
ΣΤ΄ 1 Σεπτέμβριος 25/9/2015. Συγγραφείς Αγγελική Πασιά και Φίλιππος Μανδηλαράς.
2 η Εργασία «ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ» Πάνος Πλαγάκης Έφη Φλώρου.
Εισαγωγή στη λογιστική, Ενότητα :Προσδιοριστικοί παράγοντες του λογιστικού αποτελέσματος, ΤΜΗΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΉΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ, ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ – Ανοικτά.
Παπαδημητρίου Μιχαηλίνα Σούμα Χριστίαννα
Προσομοίωση και Μοντέλα Συστημάτων Μέρος Α΄
The cool girls Παναγιώτα Ζαχαρία Χριστίνα Σοβαρά
Αρχές Διοίκησης και Διαχείρισης Έργων
ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Παρουσίαση, Δρ. Δημήτρης Λαμπρούλης.
Η ασφαλεια στο διαδικτυο !
Δηλαδή θα συνεχίσουμε αυτή τη δουλειά και μετά τα 65 μας;
ΑσφΑλεια στο διαδΙκτΥο
ΕΡΓΑΣΙΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ
ΝΙΚΟΣ ΠΑΦΙΛΗΣ ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΚΛΑΒΟΣ
Οδυσσεας Ελυτης.
ΜΙΚΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΣ Θωμάς Πάπατς Φελέκης Ε’1
Αυτό το ποίημα γράφτηκε από μια έφηβη που πάσχει από καρκίνο.
Τι σημαίνει φιλία για μένα;
Εργασία Οικιακής Οικονομίας
2. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ 2.2 Ο οικονομικός ρόλος της οικογένειας
Φίλοι Μερικές φορές θέλουμε να δείξουμε στους φίλους μας ότι τους αγαπάμε. Μπορούμε να τους σφίξουμε το χέρι ή να μοιραστούμε ένα παιχνίδι μαζί τους. Έτσι,
Δηλαδή θα συνεχίσουμε αυτή τη δουλειά και μετά τα 65 μας;
Πώς ξεκινούν οι φήμες στο γραφείο...
Μια νέα πρωτεύουσα η Κωνσταντινούπολη μάθημα 6 Διαμόρφωση παρουσίασης Ούρδας Ιωάννης2013.
13η Ημερίδα Ελληνικής Εταιρείας Παιδοφθαλμολογίας & Στραβισμού (ΕΕΠΟΣ)
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Tους τα ψάλαμε, τους εκθέσαμε, τους ντροπιάσαμε, και μετά τι; Παναγιώτης Γ. Δράκος Πρόεδρος Ένωσης Εισηγμένων Εταιρειών Συνέδριο «Χρηματοδότηση & Ελληνική Επιχειρηματικότητα» 7 Ιουλίου 2016

Δεν δίναμε άδεια σε ιδιώτη για υψικάμινο γιατί θέλαμε να κάνουμε μια κρατική με γερμανικά παλιοσίδερα… Δυσκολεύαμε την συγχώνευση εταιρειών για χρόνια, δημιουργώντας τους ζημιές… Αγοράσαμε μηχανήματα για μια εταιρεία που δεν έγινε ποτέ… Αγοράσαμε ειδικά μηχανήματα για να φτιάξουμε προϊόντα συγκεκριμένου πελάτη χωρίς να τον ρωτήσουμε… Παροπλίσαμε την μεγαλύτερη δεξαμενή της Ανατολικής Μεσογείου για δεκαπέντε χρόνια... Παναγιώτης Γ. ΔράκοςΈνωση Εισηγμένων Εταιρειών

Δεν πουλήσαμε τα κρατικά Airbus A στα €20 εκατομμύρια γιατί δεν άρεσε η τιμή σε κάποιους δικαστές αλλά τα πουλήσαμε χρόνια αργότερα για €4,2 εκατομμύρια και τα δύο… Αγοράσαμε ασθενοφόρα ειδικών προ­διαγραφών που ήταν πολύ ψηλά για να μπουν στα νοσοκομεία… Αγοράσαμε τανκς χωρίς τις οβίδες και τα παρελαύναμε ενώ όλοι ήξεραν ότι ήταν άσφαιρα… Έχουμε στείλει στρατιωτικούς ακολούθους καθώς και υπαλλήλους του ΕΟΤ στο εξωτερικό που δεν γνώριζαν καμιά ξένη γλώσσα… Ακόμα και στο Μεταφραστικό του ΥΠΕΞ έχουμε υπάλληλους που δεν ξέρουν ξένη γλώσσα… Ένωση Εισηγμένων ΕταιρειώνΠαναγιώτης Γ. Δράκος

Απολύσαμε διευθυντές δυο ΔΕΚΟ που τις είχαν καταστήσει κερδοφόρες και τους αντικαταστήσαμε με επιτήδειους που τις ξανακάνετε ζημιογόνες… Αναζητούμε μέθοδο υποκαταστάσεως πολύ επιτυχημένου γενικού διευθυντού σε ιδιωτικοποιηθείσα ΔΕΚΟ γιατί μας γυάλισε ο μισθός του… Οι ασκούντες «βαρέα και ανθυγιεινά» είναι από τόσο ποικίλα και αμφιλεγόμενα επαγγέλματα που καταλήγει ο φίλος μου ότι κινδυνεύουμε να πάθουμε από το κοινωνικό «δόγμα» του σοσιαλισμού σύμφωνα με το οποίο η εργασία είναι αυτή καθαυτή «ανθυγιεινή»! Ένωση Εισηγμένων ΕταιρειώνΠαναγιώτης Γ. Δράκος