Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Πώς ξεκινούν οι φήμες στο γραφείο...

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Πώς ξεκινούν οι φήμες στο γραφείο..."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Πώς ξεκινούν οι φήμες στο γραφείο..

2 Με εντολή άπό τη διεύθυνση
Προς: Όλο το προσωπικό της επιχείρησης. Από: παιδί του φωτοτυπικού. Θέμα.: Χρήση του “POST-IT” ή χαρτάκια αυτοκόλλητα

3 Αναφέρεται ειδικά στο Γυναικείο Προσωπικό της Επιχείρησης, κατά την παραγγελία φωτοτυπιών τους στο παιδί του φωτοτυπικού, όταν “POST-IT" πρέπει να εκφράζονται ξεκάθαρα με καταλληλότητα, συμπληρώνοντας ολοκληρωμένες φράσεις και χωρίς αμφιβολίες. Έχει διαρρεύσει ότι τα ‘POST- IT" επισυνημμένα στα έγγραφα προς φωτοτύπηση, έχουν αρχίσει να προκαλούν σοβαρά προβλήματα σε μερικούς από τους υπαλλήλους μας. Παραδείγματος χάριν, αναφέρουν κάποιες φράσεις που τους είναι προσφιλές και που είναι η αιτία των αναφερόμενων προβλημάτων:

4 Γιώργο, Καλό ε... Κάντο μου όπως την άλλη φοραplease!
Σε παρακαλώ Φίλιπε, κάντο μου όσο πιο γρήγορα μπορείς, γιατί σε λίγο ο Γιάννης θα μου το ζητήσει τώρα. Γιώργο, Καλό ε... Κάντο μου όπως την άλλη φοραplease! Παναγιώτη,.... Κάνε μου τέσσερα γρήγορα, αλλά καλά. Εσύ ξέρεις πως μ αρέσει. Μιχάλη, τη θέλω και από τις δύο πλευρές, και πρόσεξε, από πίσω πρέπει να μπέι όλο. Πάμε Γιώργο! Πρώτα σε μένα, που το χρειάζομαι πολύ επείγον!

5 Παύλο, Δώσε μου προσοχή... Έχω καθυστέρηση!
Θανάση, σου το ζητάω ειδικά, όποτε τη βγάλεις, να φαίνεται όσο καλύτερα δυνατόν. Παναγιώτη, κάντο γρήγορα ή αργά, όπως θέλεις, αρκεί να βγεί καλά. Παύλο, Δώσε μου προσοχή... Έχω καθυστέρηση! Γιάννη, κοίταξε είναι πλατιά και μακρουλή, έτσι βάλτη ίσια, ώστε να μην μήνει τίποτα απ έξω, εντάξι? Γιώργο: Μη ξεχάσεις να μου τη βγάλεις όλη!

6 Το προσωπικό του φωτοτυπικού
Οι χειρότερες, και αυτές που καθιστούν τους κακοπροαίρετους πιο επιζήμιους, συμβαίνουν όταν έχει πολυάριθμες εργασίες σε αναμονή : Λάκη, Σημαντικό!!, Μπορείς να με βάλεις στη μέση, χωρίς να το καταλάβει κανείς, και να μου τη βγάλεις στα γρήγορα ? Αναμένοντας ότι τα αναλογικά παραδείγματα ήταν αρκετά καθαρά, επανέρχομαι να επισημάνω στο προσωπικό την ανάγκη για καλύτερη έκφραση κατά τη χρήση του “POST-IT”, κατά την παραγγελία των φωτοτυπιών τους. Το προσωπικό του φωτοτυπικού

7 Εάν σου άρεσε..… Στείλε αυτή την παρουσίαση σε ένα φιλαράκι Για να δείτε και άλλες..ή να τις προωθήσετε.


Κατέβασμα ppt "Πώς ξεκινούν οι φήμες στο γραφείο..."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google