Μακρή Βαρβάρα Εισαγωγή στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ) Ακαδημαϊκού Έτους 2016-2017 Υπηρεσία χρηστών ΛΣ-ΕΛΑΚΤ.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
6ο Συνέδριο Ελληνικού Μελιού & Προϊόντων Μέλισσας Δυνατότητες Επιχορήγησης επενδυτικών σχεδίων στον Μελισσοκομικό τομέα Μιχάλης Σμύρης τηλ:
Advertisements

1 ο Εσπερινό ΕΠΑ.Λ Ξάνθης – Δημοκρίτου 27 τηλ: web:  Δευτεροβάθμιος Κύκλος Σπουδών Εσπερινό Επαγγελματικό.
Ομαδική Παιδαγωγική Σύσκεψη Προϊσταμένων Νηπιαγωγείων 53 ης Περιφέρειας Σχολικής Συμβούλου Προσχολικής Αγωγής – Ε. ΜΟΥΣΕΝΑ με θέμα: « Διοικητική λειτουργία.
Μια αδρή διάκριση των κινητικών αναπηριών σε παιδιά σχολικής ηλικίας μπορεί να γίνει με κριτήριο την εντόπισή τους: Παθήσεις του μυοσκελετικού συστήματος.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ Δ/ΝΣΗ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Β΄ΑΘΗΝΑΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ Ν. ΙΩΝΙΑΣ, Παπαφλέσσα 6Α, Ν. Ιωνία,
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ « ΕΡΕΥΝΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ-ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ Ε.Ε.Ε.Ε.Κ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ» ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ ΤΟΥ.
Διοίκηση προμηθειών και διαχείριση Υλικών 10 Μάθημα Γεώργιος Απλαδάς Τμήμα Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων Χειμερινό.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ Δ/ΝΣΗ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Β΄ΑΘΗΝΑΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ Ν. ΙΩΝΙΑΣ, Παπαφλέσσα 6Α, Ν. Ιωνία,
ΕΡΕΥΝΑ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΕΣ ΕΡΕΥΝΑΣ Ιωάννης Δούρβας, εκπαιδευτικός ΠΕ20 Κύριες Πηγές Πληροφόρησης eureka.lib.teithe.gr:8080/bitstream/handle/.../Methodologia.doc.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Μεταλλικές Κατασκευές Ι Επιμέλεια Δημ. Σοφιανόπουλος Αναπληρωτής Καθηγητής Μαρία Ντίνα, Πολ. Μηχ. MSc,
Δρ. Ξανθή Κωνσταντινίδου Σχολική Σύμβουλος Φυσικής Aγωγής ΠΕ11 Θράκης Φυσικής Aγωγής ΠΕ11 Θράκης.
Πλατφόρμες Ηλεκτρονικής Μάθησης Η Πλατφόρμα OpeneClass Οφηλία Νεοφύτου Σταύρος Καουκάκης ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ 1.
Η διδασκαλία, εκμάθηση, πιστοποίηση της ελληνικής σε ΑμεΑ Προσαρμογή υλικού για τη διδασκαλία / εκμάθηση και πιστοποίηση της ελληνικής σε άτομα με αναπηρίες.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Μεταλλικές Κατασκευές Ι Διδάσκων Δημ. Σοφιανόπουλος Αναπληρωτής Καθηγητής Μαρία Ντίνα, Πολ. Μηχ. MSc,
Ο υπολογιστής στην εκπαίδευση. Η αναβάθμιση του μαθησιακού περιβάλλοντος στο σχολείο, με την αξιοποίηση των δυνατοτήτων των υπολογιστών, δεν είναι εύκολη.
ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
Εφαρμογές – Γεωργική Πολιτική και Εμπορία Αγροτικών Προϊόντων
ΕΠΑ.Λ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΟΜΑΔΑ Α΄
Εφηβοι Στο διαδικτυο Cyber Bullying Phishing Διαδικτυακός εθισμός.
Τύποι εργασιών ιστοεξερεύνησης
η περινομή (marketing) στην λειτουργία της αγοράς ΑΝΤΩΝΙΟΥ Μαρτίνη
Χρυσάγης Ν Σκορδίλης Εμ
Πρότυπος Σχολικός Ιστότοπος Πτυχιακή Εργασία Ευσταθιάδης Πασχάλης
ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ:ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΤΡΙΒΙΖΑΣ
Το αθλητικό ιδεώδες στην ποίηση: η ταύτιση του κάλλους με το αγαθό
«ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΑΙΔΑΛΟΣ» ΕΘΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΤΗΤΑΣ
Αξιοποίηση Σύγχρονης και Ασύγχρονης Τηλεεκπαίδευσης στις Κυκλάδες
Ιστορία και εικονογραφημένο βιβλίο
Εκπαιδευτικές Τεχνολογίες
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΑΝΟΙΚΤΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ
“Επιχειρηματικότητα σε περίοδο οικονομικής κρίσης”
Πελοπίδας, Φαίδωνας, Νεφέλη, Μαρία.
ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΗ ΒΙΑ ΚΑΙ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ
ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ (BULLYING)
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ
Μάνος Σατόπουλος Συντάκτης λευκωμάτων και λάτρης των τεχνών
Πράξη με τίτλο «Συλλογική Δράση για την Απασχόληση Στην Κορινθία »
ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΕΛ ΠΑΤΡΩΝ Α΄ Τάξη «Μουσική και Μουσικοί»
Ανάπτυξη ηλεκτρονικών μαθημάτων στην πλατφόρμα Open eClass
ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΜΑΔΑ: ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ:
Μάρκετινγκ Υπηρεσιών Τουρισμού Διάλεξη 4η (2016 – 17) Εξυπηρέτηση Πελατών Δρ. Αλέξανδρος Αποστολάκης Τηλ.:
Ορισμός της έννοιας αλγόριθμος, πρόγραμμα Σχεδιασμός απλών αλγορίθμων
Διοίκηση ΜΜΕ και Επιχειρηματικότητα Διάλεξη 5η (2017 – 18) H Ελληνική Επιχειρηματικότητα: Η Περίοδος της Κρίσης Δρ. Αλέξανδρος Αποστολάκης
Μεθοδολογία Έρευνας Διάλεξη 10η (2017 – 18) Παρουσίαση Πτυχιακής Εργασίας Δρ. Αλέξανδρος Αποστολάκης E-class μαθήματος:
Μεθοδολογία Έρευνας Επαναληπτική Διάλεξη
Συνοδευτικό Υλικό «Ανακυκλούπολη», ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Εξωδικαστικός Μηχανισμός Ρύθμισης Οφειλών - Ελεύθεροι Επαγγελματίες
Βασικά Οικονομικά Μεγέθη Ομίλου
Μηχανική Κίνηση σε Μια Διάσταση Διανύσματα
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑΣ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΣΗΜΑΝΣΗΣ HTML 5
ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ Δυσγραφίας : Αξιολόγηση και Αντιμετώπιση Μαρτίου 2018 Ονοματεπώνυμο:_____________________________________________.
Μάρκετινγκ Υπηρεσιών Τουρισμού Διάλεξη 2η (2017 – 18) Τα Συστήματα Ταξινόμησης των Υπηρεσιών Δρ. Αλέξανδρος Αποστολάκης
1η Συνάντηση Εργαστηρίου
Λειτουργικά Συστήματα
Μέθοδοι Αναλύσεως των Λογιστικών Καταστάσεων (Λ.Κ)
Μάθημα [GD3021]: ΑΝΑΛΥΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ
Θεωρία Μεθόδων Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής
ΟΝΟΜΑ ΚΑΘΗΓΗΤΗ | ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ
Μάθημα [GD3021]: ΑΝΑΛΥΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ
Erasmus Το Πρόγραμμα για την Εκπαίδευση, Κατάρτιση, Νεολαία και Αθλητισμό Ανδρούλα Παπαναστασίου Διευθύντρια ΙΔΕΠ Διά Βίου Μάθησης.
ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΈΝΑ WIKI ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΜΑΣ ΣΕ 9 ΑΠΛΑ ΒΗΜΑΤΑ
Γιατι ζηταμε ΕΙΡΗΝΗ.
Internet safety Λεόντειος Σχολή Αθηνών Δημοτικό Στ2
Ασφάλεια προσωπικών δεδομένων
Από την επικύρωση στην εφαρμογή
Συγγραφή Βιογραφικού Σημειώματος
Μια σύντομη παρουσιάση του Τμήματος Φυσικής του Α.Π.Θ.
Ημερίδα Πρακτικής Άσκησης Εαρινό Εξάμηνο
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Μακρή Βαρβάρα Εισαγωγή στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ) Ακαδημαϊκού Έτους Υπηρεσία χρηστών ΛΣ-ΕΛΑΚΤ

1 ο Βήμα: Δημιουργία λογαριασμού Όνομα & Επώνυμο όπως είναι στην ταυτότητα Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το στο ΠΣΔ που είναι Ο κωδικός δεν θα πρέπει να είναι ο ίδιος με τον κωδικό για το Δες Βοήθεια Τέλος κλικ

Βοήθεια

2 ο Βήμα: Επιβεβαίωση διεύθυνσης

Άνοιγμα του λογαριασμού Κάθε σχολείο (Γυμνάσιο – Λύκειο – ΕΠΑΛ) μπορεί να δημιουργήσει λογαριασμούς στο ΠΣΔ

Κλικ εδώ επιβεβαίωσης

Πληκτρολογούμε το μας Πληκτρολογούμε τον κωδικό που δημιουργήσαμε Αν το ξεχάσαμε κλικ 3 ο Βήμα: Σύνδεση στο λογαριασμό

4 ο Βήμα: Υποβολή αίτησης για ΑΕΝ

Προσοχή στις ημερομηνίες Με Πανελλήνιες Κλικ 5 ο Βήμα: Σύνδεση για Αίτηση ΑΕΝ

Κλικ 6 ο Βήμα: Αίτηση για ΑΕΝ

7 ο Βήμα: Προσωπικά στοιχεία Ο υποψήφιος συμπληρώνει όλα τα κατωτέρω στοιχεία με κεφαλαία και ελληνικά. Τα προσωπικά στοιχεία συμπληρώνονται από το δελτίο ταυτότητας του.

8 ο Βήμα: Στοιχεία Επικοινωνίας Ο υποψήφιος συμπληρώνει όλα ανωτέρω στοιχεία με κεφαλαία.

9 ο Βήμα: Κατηγορίες Με Πανελλήνιες Με Απολυτήριο

9 ο Βήμα: Ειδική κατηγορία

10 ο Βήμα: Επιλογή Σχολών Επιλογή σειράς προτίμησης σχολών για Πλοιάρχους. Μπορείτε με drag 'n' drop, δηλαδή πατώντας με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού επάνω σε μια σχολή και κρατώντας το πατημένο να μετακινείτε τις σχολές στη σειρά που επιθυμείτε.

11 ο Βήμα: Αλλαγή σειράς Σχολών Οι υποψήφιοι που καταθέτουν αίτηση 1.μόνο για την πρώτη γενική κατηγορία 2.και για τις δύο κατηγορίες (πρώτη και δεύτερη γενική κατηγορία) θα πρέπει να επιλέξουν τη σειρά προτίμησης τους μεταξύ όλων των σχολών.

Δεύτερης γενική κατηγορία Αφαίρεση Σχολών οι υποψήφιοι της δεύτερης γενικής κατηγορίας θα πρέπει να επιλέξουν μόνο τις σχολές που επιθυμούν. Για αφαίρεση των σχολών που δεν επιθυμείτε θα πρέπει να πατήσετε την επιλογή "Αφαίρεση" δίπλα στο όνομα της Σε περίπτωση που γίνει κάποιο σφάλμα μπορείτε να επαναφέρετε όλες τις σχολές προς επιλογή πατώντας το κουμπί στα αριστερά.

Προεπισκόπηση Αίτησης Τα πεδία με αστερίσκο είναι υποχρεωτικά Τα συμπληρώνουμε και δίνουμε Προσωρινή αποθήκευση Εμφανίζεται η αίτηση και ο υποψήφιος αφού ολοκληρώσει την επισκόπηση των στοιχείων της αίτησής του μπορεί Ή να τη διορθώσει ξανά πατώντας το κουμπί Επεξεργασία Ή να την υποβάλει πατώντας το κουμπί Υποβολή.

Υποβολή της αίτησης Όταν ο υποψήφιος επιλέξει το κουμπί Υποβολή θα μεταφερθεί σε ειδική οθόνη στην οποία θα ερωτάται αν πράγματι θέλει να υποβάλει την αίτηση. Εδώ πρέπει να επιλέξει το Ναι και να πατήσει το κουμπί Εντάξει. Αφού υποβληθεί η αίτηση ο υποψήφιος θα μπορεί να εκτυπώσει το αποδεικτικό υποβολής της αίτησης όπου αναγράφονται τα βασικά στοιχεία της αίτησης. Μετά την υποβολή της αίτησης ο υποψήφιος θα πρέπει να προσέλθει σε ΑΕΝ της επιλογής του φέρνοντας μαζί του τα απαιτούμενα δικαιολογητικά. Εκεί θα γίνει η αποδοχή της αίτησης από τους χειριστές της εφαρμογής στις ΑΕΝ και θα παραλάβει και υπογράψει την ολοκληρωμένη αίτηση του. Όταν υποβληθεί μια αίτηση πλέον ο υποψήφιος δεν μπορεί να κάνει καμία αλλαγή. Τυχόν αλλαγές (σε περίπτωση σφάλματος) μπορούν να γίνουν κατά την υποβολή των δικαιολογητικών στις ΑΕΝ.

Βοήθεια για τη λειτουργία της εφαρμογής

ΑΕΝΔΙΕΥΘΥΝΣΗΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥΠΑΡΑΛΙΑ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ, Τ.Κ ΗΠΕΙΡΟΥΒΑΘΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ, Τ.Κ , ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΕΪΤΛΑΝΤ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ, Τ.Κ ΚΡΗΤΗΣΒΛΗΤΕΣ-ΣΟΥΔΑΣ, ΧΑΝΙΑ, Τ.Κ ΚΥΜΗΣΠΑΡΑΛΙΑ ΚΥΜΗΣ Τ.Κ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣΝΕΑ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑ, Τ.Κ , , ΟΙΝΟΥΣΣΩΝΟΙΝΟΥΣΣΕΣ ΧΙΟΥ, Τ.Κ ΣΥΡΟΥΕ. ΠΑΠΑΔΑΜ 1, Τ.Κ ΥΔΡΑΣΥΔΡΑ Τ.Κ ΧΙΟΥΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 26, ΧΙΟΣ, Τ.Κ Στοιχεία Επικοινωνίας Α.Ε.Ν.

Καθ’ υπέρβαση του εκάστοτε καθοριζόμενου αριθμού εισακτέων σπουδαστών/-στριών στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού (Α.Ε.Ν.), εισάγονται υποχρεωτικώς, κατά τη μεταξύ τους σειρά επιτυχίας, εφόσον συγκεντρώνουν τη βαθμολογική βάση επιτυχίας σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις: 2.1. Μέχρι ποσοστού δέκα τοις εκατό (10%) υποψήφιων εκ τέκνων ή αδελφών αναπήρων και θυμάτων πολέμου και Εθνικής Αντίστασης, τέκνων ή αδελφών αναπήρων και θυμάτων ειρηνικής περιόδου ως και υποψηφίων που είναι πολύτεκνοι, κατά την έννοια του άρθρου 1 του Ν. 1910/1944 (ΦΕΚ 229Α΄), όπως αντικαταστάθηκε με την παράγραφο 1 του άρθρου 6 του Ν. 3454/2006 (ΦΕΚ 75Α΄), καθώς και υποψηφίων τέκνων των ανωτέρω πολυτέκνων. Η πολυτεκνική ιδιότητα διατηρείται ισοβίως σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παράγραφο 3 του άρθρου 6 του Ν. 3454/2006 (ΦΕΚ 75Α΄) Μέχρι ποσοστού τρία τοις εκατό (3%) υποψήφιων γονέων και τέκνων πολυμελών οικογενειών με τρία ζώντα τέκνα από νόμιμο γάμο ή νομιμοποιηθέντα ή νομίμως αναγνωρισθέντα ή υιοθετηθέντα, συμπεριλαμβανομένων των περιπτώσεων άγαμων μητέρων με τρία μη αναγνωρισθέντα ζώντα τέκνα χωρίς να λαμβάνονται υπόψη ηλικιακά όρια για την απόκτηση της ιδιότητας αυτής Μέχρι ποσοστού δύο τοις εκατό (2%) υποψήφιων (α) ορφανών από τον ένα ή και από τους δύο γονείς ή τέκνων άγαμης μητέρας με ένα ή δύο μη αναγνωρισθέντα τέκνα, (β) με γονείς, τέκνα, αδέλφια, συζύγους που είναι τυφλοί ή κωφάλαλοι ή νεφροπαθείς, που υποβάλλονται σε αιμοκάθαρση ή πάσχουν από μυϊκή δυστροφία Duchenne ή ανήκουν στην κατηγορία ατόμων με ειδικές ανάγκες επειδή έχουν κινητικά προβλήματα οφειλόμενα σε αναπηρία άνω του 67%. 2. ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ