Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΕΛ ΠΑΤΡΩΝ Α΄ Τάξη «Μουσική και Μουσικοί»

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΕΛ ΠΑΤΡΩΝ Α΄ Τάξη «Μουσική και Μουσικοί»"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΕΛ ΠΑΤΡΩΝ Α΄ Τάξη «Μουσική και Μουσικοί»

2 «Soundstars» PowerPoint Παρουσίασης Πειραματικό Γενικό Λύκειο Πατρών
Σχ. Έτος: Υπεύθυνη καθηγήτρια: Χριστοπούλου Μαρία

3 Ποιοι εΙμαΣτε Ονομαζόμαστε Soundstars και αποτελούμαστε από τα εξής μέλη: Αντωνακοπούλου Μαρία, Βελλή Γεωργία, Γιαννικοπούλου Ανδριάνα, Μαστρογιαννοπούλου Αγγελική, Μπέτσου Ανατολή, Πλαλή-Σώρρα Ελίνα, Σιλαϊδή Εύα.

4 Υποθεματα Το κεντρικό θέμα της ομάδας μας είναι τα soundtracks. Τα συγκεκριμένα υποθέματα με τα οποία ασχοληθήκαμε: Ορισμός των soundtracks Η ιστορία των soundtracks Ο ρόλος των soundtracks στην ψυχολογία των θεατών Χρήση των soundtracks σε διαφημίσεις Δημοφιλή soundtracks

5 ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ Τι ονομάζουμε soundtracks;
Ποια είναι η ιστορική τους πορεία; Ποιος ο ρόλος τους στην ψυχολογία του θεατή; Ποια είναι η χρήση των soundtracks εκτός των ταινιών; Ποια είναι τα δημοφιλέστερα soundtracks;

6 ΠωΣ δουλεψαμε: Καθώς το θέμα με το οποίο ασχολούμασταν ήταν αρκετά ευρύ, χωριστήκαμε σε υποομάδες και η καθεμία ανέλαβε τη διερεύνηση ενός διαφορετικού υποθέματος. Η δουλειά έγινε τόσο εντός όσο και εκτός σχολείου, ενώ η ένωση των διαφορετικών κομματιών επιτεύχθηκε μέσω . Οι πηγές που διερευνήθηκαν ήταν κυρίως ηλεκτρονικές, ελληνικές και αγγλικές.

7 ΣυμπεραΣματα Η διαδικασία σύνθεσης της ερευνητικής εργασίας ήταν ιδιαίτερα παραγωγική και γόνιμη. Όχι μόνο αποκτήσαμε γνώσεις γύρω από τα στάδια κατασκευής της εργασίας, αλλά εμπλουτίσαμε και τις γνώσεις μας γύρω από το θέμα με το οποίο ασχοληθήκαμε και όλα τα υποθέματά του.

8 Τεχνημα Εκτός από το κυρίως σώμα του κειμένου που συνθέσαμε, δημιουργήσαμε και ένα τέχνημα, μία ψηφιακή αφίσα και συγκεκριμένα το εξώφυλλο της ερευνητικής εργασίας.

9 ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ


Κατέβασμα ppt "ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΕΛ ΠΑΤΡΩΝ Α΄ Τάξη «Μουσική και Μουσικοί»"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google