Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Ιστορία και εικονογραφημένο βιβλίο

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Ιστορία και εικονογραφημένο βιβλίο"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Ιστορία και εικονογραφημένο βιβλίο

2 Α΄ θεματική: Προσφυγικό
Β΄ θεματική: Ολοκαύτωμα

3 Το μάθημα θα γίνεται κάθε δεύτερη Δευτέρα, 17.00-21.00.
Το μάθημα είναι σεμιναριακό και η παρακολούθησή του είναι υποχρεωτική. Δικαιολογείται μόνο μία απουσία κατά τη διάρκεια του εξαμήνου. Παρουσία αναγνωρίζεται μόνο στους φοιτητές/τριες που είναι παρόντες/ούσες στο μάθημα καθ’ όλη τη διάρκειά του ( ).

4 Δήλωση μαθήματος Το πρώτο μάθημα θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017. Στο πλαίσιο του μαθήματος θα γίνει: Ενημέρωση για το μάθημα Εγγραφή στο μάθημα Ορισμός ομάδων Πρώτη επιλογή θεμάτων Καταληκτική ημερομηνία συμμετοχής/ “εγγραφής” στο μάθημα ορίζεται η ημερομηνία παράδοσης της πρώτης εργασίας (μετά από αυτήν την ημερομηνία οι φοιτητές/τριες δεν μπορούν να συμμετέχουν στο σεμινάριο).

5 Αξιολόγηση μαθήματος Το μάθημα δεν έχει εξετάσεις.
Ο βαθμός προκύπτει από τον μέσο όρο των εργασιών που θα εκπονηθούν κατά τη διάρκεια του εξαμήνου και από την τελική εργασία που θα παραδοθεί στο τέλος του εξαμήνου.

6 Υποχρεώσεις για το μάθημα
Μελέτη συγκεκριμένης βιβλιογραφίας (Ατομική) εργασία: Σύντομη γραπτή εργασία όπου θα αναλύονται οι ιστορικές συγκυρίες ή/και τα γεγονότα, καθώς και τα πρόσωπα ή οι ομάδες ανθρώπων που αναφέρονται μέσα σε συγκεκριμένα βιβλία ή λογοτεχνικά κείμενα.

7 Παράδοση εργασιών Οι εργασίες θα παραδίδονται σε καθορισμένες ημερομηνίες μόνο Ηλεκτρονικά στο mail: Προτιμάται, όπου είναι δυνατόν, να κατατίθενται σε ppt. Οι εικόνες σε jpeg. Το mail να έχει οπωσδήποτε θέμα “Εργασία” Ως αποστολέας να εμφανίζεται στα ελληνικά το ονοματεπώνυμό σας

8 Κάθε ομάδα στέλνει μόνο ένα email.
Να κρατάτε πάντα αντίγραφο των εργασιών που καταθέτετε.


Κατέβασμα ppt "Ιστορία και εικονογραφημένο βιβλίο"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google