Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Γάλατα 1 ης βρεφικής ηλικίας Το μητρικό γάλα αποτελεί την καλύτερη τροφή για το βρέφος, λόγω της ιδανικής ποσοτικής και ποιοτικής του σύνθεσης. Συμβουλευτείτε.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Γάλατα 1 ης βρεφικής ηλικίας Το μητρικό γάλα αποτελεί την καλύτερη τροφή για το βρέφος, λόγω της ιδανικής ποσοτικής και ποιοτικής του σύνθεσης. Συμβουλευτείτε."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 Γάλατα 1 ης βρεφικής ηλικίας Το μητρικό γάλα αποτελεί την καλύτερη τροφή για το βρέφος, λόγω της ιδανικής ποσοτικής και ποιοτικής του σύνθεσης. Συμβουλευτείτε πάντα το παιδίατρό σας στην περίπτωση που το μωρό σας ξεκινήσει διατροφή με ξένο γάλα. Όταν ο μητρικός θηλασμός είναι αδύνατος ή ανεπαρκής ή όταν η μητέρα προτιμά να μη θηλάσει, η NUTRICIA προσφέρει την πλέον ολοκληρωμένη σειρά βρεφικών γαλάτων. Η παράλληλη χορήγηση μητρικού γάλακτος και ξένου γάλακτος μπορεί να μειώσει την ποσότητα του μητρικού γάλακτος. Εάν ταΐζετε το μωρό σας με μπιμπερό, μην το αφήνετε να χρησιμοποιεί το μπιμπερό σαν πιπίλα. Η παρατεταμένη επαφή με υδατάνθρακες μπορεί να προκαλέσει τερηδόνα ή να αναπτύξει ευαισθησία σε αυτή. Συμβουλευθείτε τον γιατρό σας για την υγιεινή των δοντιών. Ποτέ μην αφήνετε το μωρό σας μόνο του κατά την διάρκεια του γεύματος.

3 Γάλατα 1 ης βρεφικής ηλικίας Το Almiron 1 είναι γάλα για υγιή, τελειόμηνα βρέφη, από την γέννηση έως τον 6ο μήνα. Όταν ο μητρικός θηλασμός είναι αδύνατος ή ανεπαρκής, ή όταν η μητέρα προτιμά να μη θηλάσει, η Nutricia προσφέρει το Almiron 1 με IMMUNOFORTIS, το μοναδικό μίγμα πρεβιοτικών ινών που είναι φυσικά συστατικά και του μητρικού γάλακτος.με IMMUNOFORTIS, Συμβουλευθείτε τον παιδίατρό σας πριν το μωρό σας ξεκινήσει διατροφή με ξένο γάλα. Το Almiron 1 με IMMUNOFORTIS διατίθεται αποκλειστικά στα φαρμακεία, σε συσκευασία EaZypack των 900γ

4 Γάλατα 2 ης βρεφικής ηλικίας Το Almiron 2 είναι γάλα δεύτερης βρεφικής ηλικίας για υγιή βρέφη, από τον 6ο μήνα. Όταν ο μητρικός θηλασμός είναι αδύνατος ή ανεπαρκής ή όταν η μητέρα προτιμά να μην θηλάσει, η Nutricia προσφέρει το Almiron 2 με IMMUNOFORTIS, το μοναδικό μίγμα πρεβιοτικών ινών που είναι φυσικά συστατικά και του μητρικού γάλακτος.με IMMUNOFORTIS, Συμβουλευθείτε τον παιδίατρό σας πριν το μωρό σας ξεκινήσει διατροφή με ξένο γάλα. Το Almiron 2 με IMMUNOFORTIS διατίθεται στα φαρμακεία και τα σούπερ μάρκετ, σε συσκευασία EaZypack 900γρ. Allmiron Good Night Το Almiron Good Night είναι γάλα 2ης βρεφικής ηλικίας ειδικά μελετημένο για βρέφη από τον 6ο μήνα. Συνιστάται για το τελευταίο γάλακτος της ημέρας γιατί, λόγω της σύνθεσης του που περιέχει ρυζάλευρο και άμυλο, κρατάει το μωρό χορτάτο για περισσότερο χρόνο κατά τη διάρκεια της νύχτας. Το Almiron Good Night περιέχει IMMUNOFORTIS το μοναδικό μίγμα πρεβιοτικών ινών με έγκριση από την ΕΕ που ενισχύει φυσικά το ανοσοποιητικό σύστημα του μωρού. Περισσότερες πληροφορίες για το Almiron 2 & Almiron Good Night

5 Γάλατα 2 ης βρεφικής ηλικίας Το Almiron 3 είναι γάλα συνεχείας για υγιή βρέφη, μετά το 10ο μήνα.Όταν ο μητρικός θηλασμός είναι αδύνατος ή ανεπαρκής ή όταν η μητέρα προτιμά να μην θηλάσει, η Nutricia προσφέρει το Almiron 3 με IMMUNOFORTIS, το μοναδικό μίγμα πρεβιοτικών ινών που βοηθά στην καλύτερη λειτουργία του εντέρου και ενισχύει φυσικά το ανοσοποιητικό σύστημα του μωρού. Συμβουλευθείτε τον παιδίατρό σας πριν το μωρό σας ξεκινήσει διατροφή με ξένο γάλα.Το Almiron 3 με IMMUNOFORTIS διατίθεται στα φαρμακεία και τα σούπερ μάρκετ, σε συσκευασία EaZypack 900γρ.


Κατέβασμα ppt "Γάλατα 1 ης βρεφικής ηλικίας Το μητρικό γάλα αποτελεί την καλύτερη τροφή για το βρέφος, λόγω της ιδανικής ποσοτικής και ποιοτικής του σύνθεσης. Συμβουλευτείτε."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google