Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Ποίηματα Να προλάβω κάθε πόνο να ’χω τα δόντια μου γερά το γιατρό βλέπω το χρόνο πάνω κάτω μια φορά. Ξέρω καλά τι θε να κάνω να ’χω τα δόντια καθαρά.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Ποίηματα Να προλάβω κάθε πόνο να ’χω τα δόντια μου γερά το γιατρό βλέπω το χρόνο πάνω κάτω μια φορά. Ξέρω καλά τι θε να κάνω να ’χω τα δόντια καθαρά."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Ποίηματα Να προλάβω κάθε πόνο να ’χω τα δόντια μου γερά το γιατρό βλέπω το χρόνο πάνω κάτω μια φορά. Ξέρω καλά τι θε να κάνω να ’χω τα δόντια καθαρά από τα ούλα προς τα πάνω πάω τη βούρτσα κάθε φορά Βράδυ πριν πέσω στο κρεβάτι πλένω τα δόντια μου καλά είναι κουτό να τα βουρτσίζω μόνο πρωί με τη δροσιά κι όλο το βράδυ να τ’ αφήνω με τις τροφές και τα γλυκά.

2 Ποίηματα Πόσα δόντια; Είκοσι δόντια για τα παιδιά, τριάντα δυο δόντια για τον μπαμπά. Όποτε χάνω ένα δοντάκι, νύχτα το παίρνει το ποντικάκι. Είκοσι δόντια προσωρινά, τη θέση τους δίνουν με τη σειρά σε τριάντα δυο δόντια γερά, θα τα ’χω πάντα και γέρος να γίνω, να μου χαλάνε δε θα τ’ αφήνω.

3 Τραγούδι - Μουσική Τα δόντια μας τα πλένουμε προτού να κοιμηθούμε αν θέλουμε χαρούμενα όνειρα να δούμε. Λευκά πρέπει τα δόντια μας να είναι κάθε μέρα σαν τα λευκά τριαντάφυλλα και σαν την καλημέρα.


Κατέβασμα ppt "Ποίηματα Να προλάβω κάθε πόνο να ’χω τα δόντια μου γερά το γιατρό βλέπω το χρόνο πάνω κάτω μια φορά. Ξέρω καλά τι θε να κάνω να ’χω τα δόντια καθαρά."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google