Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Να προλάβω κάθε πόνο να ’χω τα δόντια μου γερά το γιατρό βλέπω το χρόνο πάνω κάτω μια φορά. Βράδυ πριν πέσω στο κρεβάτι πλένω τα δόντια μου καλά είναι.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Να προλάβω κάθε πόνο να ’χω τα δόντια μου γερά το γιατρό βλέπω το χρόνο πάνω κάτω μια φορά. Βράδυ πριν πέσω στο κρεβάτι πλένω τα δόντια μου καλά είναι."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Να προλάβω κάθε πόνο να ’χω τα δόντια μου γερά το γιατρό βλέπω το χρόνο πάνω κάτω μια φορά. Βράδυ πριν πέσω στο κρεβάτι πλένω τα δόντια μου καλά είναι κουτό να τα βουρτσίζω μόνο πρωί με τη δροσιά κι όλο το βράδυ να τ’ αφήνω με τις τροφές και τα γλυκά. Ξέρω καλά τι θε να κάνω να ’χω τα δόντια καθαρά από τα ούλα προς τα πάνω πάω τη βούρτσα κάθε φορά

2 Πόσα δόντια; Είκοσι δόντια για τα παιδιά, τριάντα δυο δόντια για τον μπαμπά. Όποτε χάνω ένα δοντάκι, νύχτα το παίρνει το ποντικάκι. Είκοσι δόντια προσωρινά, τη θέση τους δίνουν με τη σειρά σε τριάντα δυο δόντια γερά, θα τα ’χω πάντα και γέρος να γίνω, να μου χαλάνε δε θα τ’ αφήνω.

3 Τα δόντια μας τα πλένουμε προτού να κοιμηθούμε αν θέλουμε χαρούμενα όνειρα να δούμε. Λευκά πρέπει τα δόντια μας να είναι κάθε μέρα σαν τα λευκά τριαντάφυλλα και σαν την καλημέρα.


Κατέβασμα ppt "Να προλάβω κάθε πόνο να ’χω τα δόντια μου γερά το γιατρό βλέπω το χρόνο πάνω κάτω μια φορά. Βράδυ πριν πέσω στο κρεβάτι πλένω τα δόντια μου καλά είναι."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google