Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Το όρος Έβερεστ είναι το ψηλότερο βουνό της οροσειράς των Ιμαλαίων, βρίσκεται μεταξύ του Νεπάλ και του Θιβέτ και έχει υψόμετρο 8.848 μέτρα.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Το όρος Έβερεστ είναι το ψηλότερο βουνό της οροσειράς των Ιμαλαίων, βρίσκεται μεταξύ του Νεπάλ και του Θιβέτ και έχει υψόμετρο 8.848 μέτρα."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 Το όρος Έβερεστ είναι το ψηλότερο βουνό της οροσειράς των Ιμαλαίων, βρίσκεται μεταξύ του Νεπάλ και του Θιβέτ και έχει υψόμετρο μέτρα.

3 Το Κιλιμάντζαρο είναι το μεγαλύτερο βουνό της Αφρικής, βρίσκεται βορειοδυτικά της Τανζανίας και πολύ κοντά στον Ισημερινό και έχει υψόμετρο μέτρα.

4 Το Μακ Κίνλεϊ είναι οροσειρά της Αλάσκας κοντά στον Πολικό κύκλο και έχει υψόμετρο μέτρα.

5 Το Ακονκάγκουα είναι το ψηλότερο βουνό της Αμερικής, βρίσκεται στις Άνδεις και είναι η ψηλότερη κορυφή, τόσο στο δυτικό, όσο και στο νότιο ημισφαίριο. Έχει υψόμετρο μέτρα.

6 Το Λευκό Όρος βρίσκεται στα σύνορα τριών κρατών : της Γαλλίας, της Ελβετίας και της Ιταλίας. Περιλαμβάνει την ψηλότερη κορυφή της Ευρώπης και έχει υψόμετρο μέτρα.


Κατέβασμα ppt "Το όρος Έβερεστ είναι το ψηλότερο βουνό της οροσειράς των Ιμαλαίων, βρίσκεται μεταξύ του Νεπάλ και του Θιβέτ και έχει υψόμετρο 8.848 μέτρα."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google