Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Το όρος Έβερεστ είναι το ψηλότερο βουνό της οροσειράς των Ιμαλαίων, βρίσκεται μεταξύ του Νεπάλ και του Θιβέτ και έχει υψόμετρο 8.848 μέτρα.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Το όρος Έβερεστ είναι το ψηλότερο βουνό της οροσειράς των Ιμαλαίων, βρίσκεται μεταξύ του Νεπάλ και του Θιβέτ και έχει υψόμετρο 8.848 μέτρα."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 Το όρος Έβερεστ είναι το ψηλότερο βουνό της οροσειράς των Ιμαλαίων, βρίσκεται μεταξύ του Νεπάλ και του Θιβέτ και έχει υψόμετρο 8.848 μέτρα.

3 Το Κιλιμάντζαρο είναι το μεγαλύτερο βουνό της Αφρικής, βρίσκεται βορειοδυτικά της Τανζανίας και πολύ κοντά στον Ισημερινό και έχει υψόμετρο 5.895 μέτρα.

4 Το Μακ Κίνλεϊ είναι οροσειρά της Αλάσκας κοντά στον Πολικό κύκλο και έχει υψόμετρο 6.194 μέτρα.

5 Το Ακονκάγκουα είναι το ψηλότερο βουνό της Αμερικής, βρίσκεται στις Άνδεις και είναι η ψηλότερη κορυφή, τόσο στο δυτικό, όσο και στο νότιο ημισφαίριο. Έχει υψόμετρο 6.960 μέτρα.

6 Το Λευκό Όρος βρίσκεται στα σύνορα τριών κρατών : της Γαλλίας, της Ελβετίας και της Ιταλίας. Περιλαμβάνει την ψηλότερη κορυφή της Ευρώπης και έχει υψόμετρο 4.807 μέτρα.


Κατέβασμα ppt "Το όρος Έβερεστ είναι το ψηλότερο βουνό της οροσειράς των Ιμαλαίων, βρίσκεται μεταξύ του Νεπάλ και του Θιβέτ και έχει υψόμετρο 8.848 μέτρα."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google