Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

1.Εξηγεί τη σημασία του προγεύματος τόσο για τον πελάτη, όσο και για την επιχείρηση. 2.Ονομάζει τους χώρους παράθεσης προγεύματος σε ένα ξενοδοχείο. 3.Ονομάζει.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "1.Εξηγεί τη σημασία του προγεύματος τόσο για τον πελάτη, όσο και για την επιχείρηση. 2.Ονομάζει τους χώρους παράθεσης προγεύματος σε ένα ξενοδοχείο. 3.Ονομάζει."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 1.Εξηγεί τη σημασία του προγεύματος τόσο για τον πελάτη, όσο και για την επιχείρηση. 2.Ονομάζει τους χώρους παράθεσης προγεύματος σε ένα ξενοδοχείο. 3.Ονομάζει τα τρία είδη προγεύματος. 4.Αναγνωρίζει μενού ηπειρωτικού προγεύματος. ΕΝΟΤΗΤΑ:7 ΠΡΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟΧΟΙ: Με τη συμπλήρωση αυτού του μαθήματος ο μαθητής/τρια θα πρέπει να μπορεί να: ΜΕΡΟΣ Α΄

2 1.ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΕΥΜΑΤΟΣ Για τον πελάτη: Για τον πελάτη:  Καλή διατροφή  Ενέργεια  Προδιάθεση / εντυπώσεις  Ίσως το μόνο φαγητό πριν το δείπνο πριν το δείπνο  Τελευταία εντύπωση πριν την αναχώρηση πριν την αναχώρηση

3 Για το ξενοδοχείο: Για το ξενοδοχείο:  Έσοδα  Διατήρηση επαφής με τον πελάτη  Δημιουργία εντυπώσεων  Παροχή κινήτρων για γεύμα ή/και δείπνο 1.ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΕΥΜΑΤΟΣ

4 2.ΧΩΡΟΙ ΠΑΡΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΓΕΥΜΑΤΟΣ Στο ξενοδοχείο: Στο ξενοδοχείο:  Ειδική αίθουσα προγευμάτων  Καφετέρια  Εστιατόριο  Δωμάτιο πελάτη  Ανοικτοί χώροι:  Κήπος, βεράντα, διπλά από πισίνα

5 ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΡΟΓΕΥΜΑΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ

6 ΠΡΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ

7 ΠΡΟΓΕΥΜΑ ΣΕ ΑΝΟΙΚΤΟ ΧΩΡΟ ΠΡΟΓΕΥΜΑ ΣΕ ΑΝΟΙΚΤΟ ΧΩΡΟ

8 3.ΕΙΔΗ ΠΡΟΓΕΥΜΑΤΟΣ  ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΕΥΜΑ ( CONTINENTAL BREAKFAST)  ΑΓΓΛΙΚΟ ΠΤΟΓΕΥΜΑ (ENGLISH BREAKFAST)  ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΠΡΟΓΕΥΜΑ (ΜΠΟΥΦΕ) AMERICAN BREAKFAST (BUFFET) AMERICAN BREAKFAST (BUFFET)

9 4.ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΕΥΜΑ Αποτελείται από: Αποτελείται από:  Χυμούς φρούτων  Αρτοποιήματα  Άλειμμα ψωμιού  Ζεστά ροφήματα

10 4.ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΕΥΜΑ Χυμοί φρούτων: Χυμοί φρούτων:  Πορτοκάλι  Γκρέιπφρουτ  Ανανάς  Μήλο  Ντομάτα  Ροδάκινο

11 4.ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΕΥΜΑ Αρτοποιήματα: Αρτοποιήματα:  Φρυγανιές  Ψωμί (ποικιλία)  Κρουασάν  Γλύκισμα  Άλλα …

12 4.ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΕΥΜΑ Άλειμμα ψωμιού: Άλειμμα ψωμιού:  Βούτυρο  Μαργαρίνη  Μαρμελάδες (ποικιλία)  Μέλι

13 4.ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΕΥΜΑ Ζεστά ροφήματα: Ζεστά ροφήματα:  Καφές – φίλτρου  Στιγμιαίος  Χωρίς καφεΐνη  Τσάι κανονικό  Τσάι χωρίς καφεΐνη  Ζεστή σοκολάτα  Γάλα

14 ΜΕΝΟΥ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΕΥΜΑΤΟΣ ΧΥΜΟΣ ΦΡΟΥΤΩΝ - Πορτοκάλι, μήλο, ροδάκινο, γκρέιπφρουτ ΡΟΦΗΜΑΤΑ - Καφές, τσάι, ζεστή σοκολάτα, στιγμιαίος καφές ΨΩΜΙ - Άσπρες ή μαύρες φρυγανιές, κρουασάν. ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ - Κορν φλέϊκς ή πόριτζ ΦΡΟΥΤΟΣΑΛΑΤΑ ΓΛΥΚΙΣΜΑΤΑ

15 ΑΝΑΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣΗ 1.Ποια η σημασία του προγεύματος για τον πελάτη και την επιχείρηση; 2.Ποιοι είναι οι χώροι παράθεσης προγεύματος σε ένα ξενοδοχείο; 3.Ποια είναι τα τρία είδη προγεύματος; 4.Να σχεδιάσετε μενού ηπειρωτικού προγεύματος.


Κατέβασμα ppt "1.Εξηγεί τη σημασία του προγεύματος τόσο για τον πελάτη, όσο και για την επιχείρηση. 2.Ονομάζει τους χώρους παράθεσης προγεύματος σε ένα ξενοδοχείο. 3.Ονομάζει."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google