Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Ερευνητική Εργασία Θέμα: Μουσική Σχολικό Έτος 2013-2014 1 ο Λύκειο Αλίμου.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Ερευνητική Εργασία Θέμα: Μουσική Σχολικό Έτος 2013-2014 1 ο Λύκειο Αλίμου."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Ερευνητική Εργασία Θέμα: Μουσική Σχολικό Έτος 2013-2014 1 ο Λύκειο Αλίμου

2 ΜΟΥΣΙΚΗ τέχνη Οργάνωση ήχων Σύνθεση/εκτέλεση μουσικού έργου

3 Ιστορία της μουσικής: Απο τα παλαιά χρόνια ήταν ένας τρόπος ψυχαγωγίας. Με τα χρόνια κάποια χαρακτηριστικά της μουσικής άλλαζαν. Λόγω αυτών των χαρακτηριστικών υπαρχουν πολλά είδη μουσικής.

4 Είδη μουσικής RockPop Rap Hip Hop ReggaeDiscoHeavy MetalHard Rock House Trance Jazz Blues Ethnic Country Κλασσική Δημοτική Λαϊκά Έντεχνη Ρεμπέτικη

5 Επιμέρους στοιχεία για κάποια είδη: Pop: Δημιουργήθηκε στο Λονδίνο το 1950. Το 1960 γνώρισε την μεγαλύτερη απήχηση. Πρώτοι καλλιτέχνες της Ποπ Αρτ ήταν οι Jasper Johns,Robert Rauschenberg. Τζαζ : Είναι συνδιασμός διάφορων ειδών μουσικής.Με τα χρόνια η μουσική της Τζαζ άλλαζε μορφές,γιαυτό και υπάρχουν υποκατηγορίες της. Heavy Metal :Ε ίναι κλάδος της Ροκ και τα όργανα που χρησιμοποιούνται για να δημιουργήσουν τον βαρύ ήχο είναι η ηλεκτρική κιθάρα,τα ντράμς και το μπάσο.

6 Επηροές της μουσικής στους νέους : Έρευνες έχουν αποδείξει πως ο παραμικρός ήχος επηρεάζει το νευρικό σύστημα. Η μουσική επίσης είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό μέσο επικοινωνίας. Επιδρά στην ανθρώπινη συμπεριφορά, στην ψυχική διάθεση και στην πνευματική εγρήγορση.Επίσης η μουσική ανάλογα ποιό είδως ακούς επηρεάζεται ετσι και η ψυχολογία.

7 Επιμελητές : Μελίνα Μαρία Βλάχου,Ιωάννα Δημητριάδη,Κωνσταντίνα Θωμά Τμήμα :Β’2


Κατέβασμα ppt "Ερευνητική Εργασία Θέμα: Μουσική Σχολικό Έτος 2013-2014 1 ο Λύκειο Αλίμου."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google