Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Οι FF.C άνηκαν στην κουλτούρα του Hip – Hop από το 1987 ( επίσημα ) ήταν το πρώτο Hip – Hop σχήμα, πριν γίνει «μόδα» το Hip – Hop και μπει μέσα στα.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Οι FF.C άνηκαν στην κουλτούρα του Hip – Hop από το 1987 ( επίσημα ) ήταν το πρώτο Hip – Hop σχήμα, πριν γίνει «μόδα» το Hip – Hop και μπει μέσα στα."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2

3 Οι FF.C άνηκαν στην κουλτούρα του Hip – Hop από το 1987 ( επίσημα ) ήταν το πρώτο Hip – Hop σχήμα, πριν γίνει «μόδα» το Hip – Hop και μπει μέσα στα «σκυλάδικα». Οι FF.C δρούσαν και στα 4 στοιχεία του Hip – Hop, τα οποία είναι το MCing ( ο «τραγουδιστής» ή Rapper ), το Djing ( αυτός είναι ο παραγωγός της μουσικής, φτιάχνει το ρυθμό και ο MC ( Rapper ) «τραγουδάει» πάνω σε αυτόν το ρυθμό) το Breaking ( αυτοί που κάνουν Breakdance ) και το Graffiti φυσικά !

4 Οι FF.C αποτελούνταν από τους : Τον παραγωγό και ιδρυτή Δημήτρη Πετσούκη (Μουσική Παραγωγή, Στίχος), Τον MC Κώστα Κουρμένταλα γνωστός ως και ‘Ρυθμοδαμαστής’ (φωνητικά, στίχος, μπάσο, κιθάρα), Τον Θωμά Πυτικάκη γνωστός ως και ‘Dj Everlast’ (scratches).

5 Και αν είναι να χαθώ ας χαθώ πάλι μες στο όνειρο σε ότι αξίζει να μένει ζωντανό σε ότι αντέxει στο καιρό σε ότι αγάπησα σε ότι ξέχασα σε ότι νοστάλγησα μα το έχασα σε ότι θυμήθηκα μα δεν γέλασα σε όσα εμένα χρέωσα

6

7


Κατέβασμα ppt "Οι FF.C άνηκαν στην κουλτούρα του Hip – Hop από το 1987 ( επίσημα ) ήταν το πρώτο Hip – Hop σχήμα, πριν γίνει «μόδα» το Hip – Hop και μπει μέσα στα."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google