Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ !!! ΒΙΚΟΣ ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ !!! ΒΙΚΟΣ ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ !!! ΒΙΚΟΣ ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ
ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ !!! ΒΙΚΟΣ ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ

2 ΠΡΟΦΙΛ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ: Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων Α.Ε. (ΒΙΚΟΣ Α.Ε.) ιδρύθηκε το 1990 και είναι από τις πλέον γνωστές και καταξιωμένες εταιρείες στο χώρο των εμφιαλωμένων νερών. Πρόκειται για μια ελληνική εταιρεία που ξεκίνησε την παραγωγική της δραστηριότητα με την εμφιάλωση του Φυσικού Μεταλλικού Νερού «Βίκος» από την ομώνυμη πηγή, το οποίο διαθέτει από το 1992 στην Ελληνική αλλά και ξένη αγορά ενώ ταυτόχρονα αποτελεί τον βασικό προμηθευτή των μεγαλύτερων αλυσίδων super market.

3 ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ:
Σκοπός μας στη ΒΙΚΟΣ Α.Ε. είναι να φέρνουμε το νερό κοντά σας. Πιο κοντά σε όλους τους πελάτες μας που έχουν ανάγκη από αυτή την πολύτιμη πηγή ζωής. Γιατί το καθαρό νερό είναι πηγή ζωής. Καθημερινά, στη ΒΙΚΟΣ Α.Ε., σχεδιάζουμε, επιλέγουμε και εκτελούμε όλες μας τις δραστηριότητες με τον απόλυτο σεβασμό που απαιτεί μια τέτοια πηγή ζωής.

4 ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ: Πραγματοποιεί συνεχώς επενδύσεις σε σύγχρονο εξοπλισμό που εξασφαλίζει ευελιξία και άριστη ποιότητα. Οι επιλογές της σε ό,τι αφορά τον εξοπλισμό εμφιάλωσης, τα υλικά συσκευασίας καθώς και το σχεδιασμό φιάλης και ετικέτας, έχουν μοναδικό γνώμονα την ποιότητα του προϊόντος. Επενδύει σε υπηρεσίες υποστήριξης των συνεργατών της παρέχοντας άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες τους και ποιότητα στην εξυπηρέτηση τους (έγκαιρη παράδοση, αποθηκευτικοί χώροι, δύναμη πωλήσεων, κλπ).

5 ΣΤΟΧΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ: Συνεχής βελτίωση της ποιότητας των προσφερόμενων προϊόντων αλλά και των υπηρεσιών. Παραγωγή νέων προϊόντων σύμφωνα με τις αυξανόμενες απαιτήσεις των εποχών με ταυτόχρονη αύξηση του μεριδίου αγοράς. Κατανόηση και ικανοποίηση των αναγκών του καταναλωτικού κοινού, γρήγορη, αποδοτική και φιλική εξυπηρέτησή του. Συνεχής εκσυγχρονισμός των εγκαταστάσεων (κτιρίων και εξοπλισμού) για την κάλυψη των αναγκών που προκύπτουν από τη συνεχή ανάπτυξη της εταιρίας. Συνεχής εκπαίδευση και βελτίωση των συνθηκών εργασίας του προσωπικού της εταιρείας. Συνεχής προστασία του ευρύτερου περιβάλλοντος (εσωτερικού και εξωτερικού) των εγκαταστάσεων.

6 ΜΟΝΤΕΛΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ:
Διοίκηση Ολικής Ποιότητας Την συνεχή εστίαση στις απαιτήσεις του πελάτη Τη βελτίωση της ποιότητας των παραγόμενων υπηρεσιών Την συνεχή ελαχιστοποίηση του χρόνου εκτέλεσης των παραγγελιών Την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών Διοίκηση Πληροφοριακών Συστημάτων (Management Information Technology- M.I.S.) Διοίκηση Βάση Στόχων (Management By Objectives- M.B.O)

7 ΓΚΟΓΚΑ ΔΗΜΗΤΡΑ 3Ν-ΔΣΠ 01 Ι.ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ


Κατέβασμα ppt "ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ !!! ΒΙΚΟΣ ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google