Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ELDOM Α.Ε.Β.Ε. ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ELDOM Α.Ε.Β.Ε. ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ELDOM Α.Ε.Β.Ε. ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ

2 ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΜΑΣΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

3 ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΜΑΣ Η φιλοσοφία της εταιρείας είναι να επενδύει στη συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού, τη συνεχή προμήθεια εξοπλισμού και την αφομοίωση της νέας τεχνολογίας, ώστε να παρέχουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες και προϊόντα υψηλού επιπέδου. ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ: Μέσα από την πολυετή εμπειρία μας έχουμε αναπτύξει αυστηρό επαγγελματισμό καθιστώντας μας αναμφίβολα ένα από τους πιο αξιόπιστους συνεργάτες της αγοράς. ΑΡΙΣΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ: Η εταιρεία μας συνεργάζεται με τις καλύτερες εταιρείες συστημάτων ασφαλείας του εξωτερικού, παρέχοντάς σας πάντα άριστης ποιότητας μηχανήματα καθώς επίσης και ποιοτικές υπηρεσίες με το άρτια εξοπλισμένο κέντρο λήψεως σημάτων.

4 ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΜΑΣ ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ: Η εταιρεία μας έχει σωστά εκπαιδευμένο προσωπικό και χειριστές κέντρου λήψεως σημάτων προσφέροντάς σας την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση. Αλλά πάνω απ’ όλα, η εξυπηρέτηση του πελάτη δεν σταματάει στην πώληση τού προϊόντος. Είμαστε πάντα διαθέσιμοι να απαντήσουμε όλες τις ερωτήσεις σας. ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ: Διαθέτουμε μεγάλο αριθμό συνεργατών και αξιόλογο πελατολόγιο, γεγονός που μας επιτρέπει να έχουμε χαμηλές τιμές και ασυναγώνιστες προσφορές.

5 ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ H Eldom διαθέτει άρτια εξοπλισμένο κέντρο λήψεως σημάτων με τεχνολογία πρωτόγνωρη για τον ελληνικό χώρο. Ο σταθμός λειτουργεί από προσωπικό με μεγάλη εμπειρία και ειδική εκπαίδευση, με δυνατότητα παρακολούθησης on-line εγκαταστάσεων υψίστης ασφαλείας και διάθεση Ψηφιακών Κεντρικών Σταθμών λήψεως σημάτων, με μετάδοση data, ήχου και εικόνας. ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ: Διαθέτουμε πλήρως εξειδικευμένους τεχνικούς με γνώση της τελευταίας πληροφορικής και τεχνολογίας ώστε να ικανοποιούμε και τον πιο απαιτητικό συνεργάτη. Οι τεχνικοί μας έχουν την απαιτούμενη τεχνογνωσία για να παρέχουν λύσεις σε κάθε πιθανό τεχνικό πρόβλημα.

6 ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ: Η εταιρεία μας σας διευκολύνει σε περιπτώσεις μεταφοράς συστημάτων από άλλο κέντρο λήψεως σημάτων, αναλαμβάνοντας εξ’ ολοκλήρου την επανεγκατάσταση του συστήματος του πελάτη στο κέντρο λήψεως σημάτων μας. Επιπλέον, εάν κάποιος πελάτης σας έχει υπόλοιπο έως και 3 μήνες μέχρι τη λήξη του συμβολαίου του σε προηγούμενη εταιρεία, η Eldom δεν χρεώνει τις υπηρεσίες της για το χρονικό αυτό διάστημα. ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΟΣΤΟΥΣ: Για τους πελάτες που είναι στην πραγματικότητα συνεργάτες έχουμε τις ανταγωνιστικότερες τιμές.

7 ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ Στόχος της εταιρείας μας είναι η καλύτερη συμπεριφορά απέναντι στους συνεργάτες μας και στον πελάτη. Αναγνωρίζουμε ότι για να πετύχουμε το στόχο μας, θα πρέπει να προσφέρουμε προϊόντα και υπηρεσίες που διακρίνονται για την ποιότητα και την πρωτοπορία. Θα πρέπει επίσης να δείχνουμε το σεβασμό μας στους συνεργάτες μας αλλά και στον πελάτη. ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ: Αναγνωρίζουμε ότι κάθε πελάτης είναι μοναδικός με διαφορετικές ανάγκες και προσδοκίες ενώ η πλήρης και συνεχής ικανοποίησή του αποτελεί για εμάς πρωταρχικό στόχο. Σε κάθε περίπτωση η εξυπηρέτηση του πελάτη μας «περνά» από τη δέσμευσή μας για σεβασμό στην προσωπικότητα και στην ιδιαιτερότητά του. ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ: Η εταιρεία μας, με επαγγελματικό ήθος και σεβασμό στο πελατολόγιο των συνεργατών της, θεωρεί ως υποχρέωσή της να ενημερώνει άμεσα τους εγκαταστάτες εάν κάποιος πελάτης ζητήσει νέα εγκατάσταση, επέκταση ή συστήσει νέο συνδρομητή.

8 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Η Eldom πιστεύει στην επικοινωνία με τους συνεργάτες της. Γι’ αυτό το λόγο είναι ανοικτή σε οποιαδήποτε επικοινωνία ή πρόταση. ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ: Η εταιρεία μας έχει ως στόχο της μια προοπτική ευέλικτων συνεργασιών, με εγκαταστάτες συστημάτων ασφαλείας και τεχνικά τμήματα ομίλων επιχειρήσεων, σε ολόκληρη την Ελλάδα.

9 Σίφνου 2 • 153 43 • Αγ. Παρασκευή • Αθήνα • Τηλ. 210 6391987 • Fax 210 6003053 e-mail. info@eldom.gr • website. www.eldom.gr


Κατέβασμα ppt "Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ELDOM Α.Ε.Β.Ε. ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google