Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η αγαπημένοι μας ήρωες! ΕΛΕΝΗ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΙΜΣΟΝΣ Οι Σίμσονς είναι Αμερικάνικη σειρά Κινουμένων σχεδίων. Δημιουργήθηκε από τον Ματ Γκρέινιγκ για το.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Η αγαπημένοι μας ήρωες! ΕΛΕΝΗ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΙΜΣΟΝΣ Οι Σίμσονς είναι Αμερικάνικη σειρά Κινουμένων σχεδίων. Δημιουργήθηκε από τον Ματ Γκρέινιγκ για το."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 Η αγαπημένοι μας ήρωες! ΕΛΕΝΗ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

3 ΣΙΜΣΟΝΣ Οι Σίμσονς είναι Αμερικάνικη σειρά Κινουμένων σχεδίων. Δημιουργήθηκε από τον Ματ Γκρέινιγκ για το τηλεοπτικό κανάλι της ΦΟΞ (fox tv net work), ενώ στην Ελλάδα προβάλλεται από το Μακεδονία tv. Οι Σιμσονς προβλήθηκαν για πρώτη φορά στις 17 Δεκεμβρίου 1989 και συνεχίζουν να προβάλλονται εως σήμερα σε διάφορα τηλεοπτικά δίκτυα ανά την υφήλιο. Είναι από τις μακροβιότερες σειρές κινουμένων στην ιστορία της τηλεόρασης.

4

5 Ροζ Πάνθηρας Ο Ροζ Πάνθηρας Είναι μία Αμερικάνικη Κωμωδία του 1963. Βασίζετε σε σενάριο και ιστορία των Μόρις Ρίχλιν και Εντουαρτς. Η ταινία έχει μπει στη λίστα των <<100 αστειότερων ταινιών με αριθμό το 62.Το διάσημο αιλουροειδές με τη ροζ απόχρωση στο δέρμα του, ο διάσημος Ροζ Πάνθηρας που εμφανίστηκε στην κωμική σεκάνς κινουμένων σχεδίων έγινε πολύ δημοφιλής.

6

7 Δημιουργήθηκε :

8


Κατέβασμα ppt "Η αγαπημένοι μας ήρωες! ΕΛΕΝΗ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΙΜΣΟΝΣ Οι Σίμσονς είναι Αμερικάνικη σειρά Κινουμένων σχεδίων. Δημιουργήθηκε από τον Ματ Γκρέινιγκ για το."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google