Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

 Μια επίπτωση της τεχνολογίας είναι καθαρότερο περιβάλλον.  Με λίγα λόγια με την εμφάνιση των υπολογιστών πίστευαν ότι θα μειωθεί ξη χρήση χαρτιού.Παρ.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: " Μια επίπτωση της τεχνολογίας είναι καθαρότερο περιβάλλον.  Με λίγα λόγια με την εμφάνιση των υπολογιστών πίστευαν ότι θα μειωθεί ξη χρήση χαρτιού.Παρ."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2  Μια επίπτωση της τεχνολογίας είναι καθαρότερο περιβάλλον.  Με λίγα λόγια με την εμφάνιση των υπολογιστών πίστευαν ότι θα μειωθεί ξη χρήση χαρτιού.Παρ όλα αυτά σήμερα κυκλοφορεί περισσότερο χαρτί στα γραφεία από οποιαδήποτε άλλη περίοδο.

3  Κύριος παράγοντας που οφείλεται στην αύξηση χρήσης χαρτιού είναι η εμφάνιση των μηχανημάτων παράγωγης φωτοαντιγράφων,δηλαδή των εκτυπωτών  Βεβαίως το χαρτί σχετίζεται με δέντρα οπότε η παράγωγη χαρτιού έχει επιπτώσεις στο περιβάλλον.

4

5 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ

6  Παλιότερα πολιτισμός βασιζόταν στον προφορικό λόγο ενώ σήμερα βασίζεται κυρίως στην τηλεόραση και σε άλλες συσκευές νέας τεχνολογίας.

7 Τρεις είναι οι κυριότερες επιπτώσεις της τηλεόρασης.  Πρώτον, στο εκπαιδευτικό σύστημα : οι νέοι έχουν συνηθίσει στην εναλλασσόμενη εικόνα με αποτέλεσμα να πλήττουν στο μάθημα.

8  Δεύτερον, προβολή της βίας: μέσω αιματηρών σκήνων που προβάλλονται σε ταινίες και σε δελτία ειδήσεων καθημερινά.  Τρίτον, υπερκαταναλωτισμός : μέσω των πολλών διαφημίσεων προβάλλονται συνέχεια προϊόντα με αποτέλεσμα οι άνθρωποι να συχνάζουν όλο και περισσότερο στα εμπορικά κέντρα

9 ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ Υπερκαταναλωτίσμος Εκπαιδευτικό σύστημα βία


Κατέβασμα ppt " Μια επίπτωση της τεχνολογίας είναι καθαρότερο περιβάλλον.  Με λίγα λόγια με την εμφάνιση των υπολογιστών πίστευαν ότι θα μειωθεί ξη χρήση χαρτιού.Παρ."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google