Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Λίγα λόγια για μένα Ονομάζομαι Φοίβος και είμαι 12 χρονών. Πάω στην έκτη δημοτικού. Μ’ αρέσει το ποδόσφαιρο και η καλαθοσφαίριση. Το αγαπημένο μου φαγητό.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Λίγα λόγια για μένα Ονομάζομαι Φοίβος και είμαι 12 χρονών. Πάω στην έκτη δημοτικού. Μ’ αρέσει το ποδόσφαιρο και η καλαθοσφαίριση. Το αγαπημένο μου φαγητό."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Λίγα λόγια για μένα Ονομάζομαι Φοίβος και είμαι 12 χρονών. Πάω στην έκτη δημοτικού. Μ’ αρέσει το ποδόσφαιρο και η καλαθοσφαίριση. Το αγαπημένο μου φαγητό είναι οι πατάτες και το αγαπημένο μου βιβλίο είναι ο Αστερίξ και ο Οβελίξ.

2 Ότι ονειρεύομαι Όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω μάγειρας. Ότι δουλειά και να βρω αυτή θα κάνω. Δεν έχω ιδιοτροπίες. Όταν ήμουν πολύ μικρός έλεγα ότι θα πάω στο φεγγάρι όμως αυτό δεν θα γίνει ποτέ.

3 HOBBY Όπως σας είπα και πριν το αγαπημένο μου άθλημα είναι το ποδόσφαιρο. Η ομάδα που μου αρέσει πιο πολύ είναι ο Ολυμπιακός όπως επίσης και ο Πάοκ.

4 Φαγητό Το αγαπημένο μου φαγητό όπως σας είπα είναι οι πατάτες. Όμως έχω κι άλλα φαγητά που να μου αρέσουν όπως: Μακαρόνια, παστίτσιο φακές και διάφορα άλλα.

5 Κόμιξ και ταινίες Το αγαπημένο μου κόμιξ είναι ο Αστερίξ και ο Οβελίξ. Μ’ αρέσουν επειδή έχουν πολύ γέλιο αλλά και επειδή είναι πολύ έξυπνοι. Επίσης μ’αρέσει πολύ και η ταινία τους και τα κινούμενα σχέδιά τους. Όπως και να έχει είναι ένα ωραίο δίδυμο.

6 ΤΕΛΟΣ ΦΟΙΒΟΣ Δ.


Κατέβασμα ppt "Λίγα λόγια για μένα Ονομάζομαι Φοίβος και είμαι 12 χρονών. Πάω στην έκτη δημοτικού. Μ’ αρέσει το ποδόσφαιρο και η καλαθοσφαίριση. Το αγαπημένο μου φαγητό."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google