Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΣΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 1980- Σήμερα.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΣΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 1980- Σήμερα."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΣΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 1980- Σήμερα

2 1.Tom Cruise  Είναι ένας επιτυχημένος ηθοποιός και παραγωγός ταινιών στην Αμερική. Κατά την διάρκεια της σταδιοδρομίας του στον κινηματογράφο έχει καταφέρει να κερδίσει την εντύπωση των θεατών, με αποτέλεσμα να έχει επιλεγεί αρκετές φορές ως ο ομορφότερος άντρας αμερικάνικων ταινιών. Παράλληλα έχει οριστεί για 3 Όσκαρ και έχει κερδίσει επίσης 3 Χρυσές Σφαίρες.

3 Βίντεο:

4 2. Angelina Jolie  Αποτελεί πρότυπο για τις νέες κυρίως σήμερα καθώς και φαντασίωση εκατομμυρίων ανδρών. παρά την ατίθαση εντύπωση που άφησε να φαίνεται, η Ατζελίνα Τζολί είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη καθώς είναι πρέσβειρα καλής θέλησης και έχει προσφέρει πολύ σημαντική ηθική και οικονομική βοήθεια στις χώρες του Τρίτου Κόσμου.

5 Βίντεο:

6 3. Nicole Kidman  Είναι αυστραλιανή ηθοποιός καθώς και μια από τις πιο ακριβοπληρωμένες της κινηματογραφικής βιομηχανίας. Αφού έκανε αρκετές εμφανίσεις στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο, η Κίντμαν έκανε το ντεμπούτο της στο θρίλερ Dead Calm (1989). Ηθοποιός που οφείλει μέρος της φήμης της στη διψασμένη αναζήτηση διαφορετικών κινηματογραφικών ηρωίδων.

7 Βίντεο:

8 4. George Clooney  Ένας από τους πιο γοητευτικούς και παγκοσμίως γνωστούς ηθοποιούς με ιδιαίτερη απήχηση στο γυναικείο πληθυσμό. Έχει κερδίσει δύο Βραβεία Χρυσής Σφαίρας και ένα Όσκαρ. Έχει προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στον παγκόσμιο κινηματογράφο και ως παραγωγός και σκηνοθέτης. Το 1997 και το 2006 ψηφίστηκε ως ο πιο σέξι άνδρας εν ζωή, από το People Magazine καθώς και ως ο πιο καλοντυμένος τηλεοπτικός σταρ.

9 Βίντεο:

10 5. Brad Pitt  Ο Brad Pitt είναι αμερικανός ηθοποιός και παραγωγός. Ξεκίνησε την καριέρα του κάνοντας γκεστ εμφανίσεις σε τηλεοπτικές σειρές. Έγινε παγκοσμίως γνωστός όταν έπαιξε τον άγνωστο ταξιδιώτη το 1991.

11 Βίντεο:

12 6. Leonardo Di Capriο  Ξεκίνησε την καριέρα του με τηλεοπτικές διαφημίσεις. Το κινηματογραφικό του ντεμπούτο έγινε στην κωμωδία τρόμου Critters 3 το 1991. Πήρε τον πρώτο του πρωταγωνιστικό ρόλο στο Romeo and JulieT το 1996 και έγινε παγκοσμίως γνωστός με την ταινία Τιτανικός όπου ήταν η μεγαλύτερη επιτυχία όλων των εποχών μέχρι το 2010. Οι δύο τελευταίες του ταινίες Το Νησί των Καταραμένων και το Inception συγκαταλέγονται μεταξύ των μεγαλύτερων εμπορικών επιτυχιών της καριέρας του.

13 Βίντεο:

14 7. Penelope Cruz  Ήταν η πρώτη Ισπανίδα ηθοποιός στην ιστορία του θεσμού που βραβεύεται με Όσκαρ. Οι κριτικοί κινηματογράφου κάνουν λόγο για μια «μαγική παρουσία στην οθόνη», ενώ έχει ειπωθεί για αυτήν ότι, λόγω της λατινικής καταγωγής της, «προσθέτει μια γοητευτική προφορά» στις αγγλόφωνες ταινίες της. Πρόκειται για μια ηθοποιό μεσογειακής ομορφιάς, γνωστή παγκοσμίως για την ξεχωριστή της παρουσία.

15 Βίντεο:

16 8. Keira Knightley  Πρόκειται για μια νέα αλλά αναγνωρισμένη ηθοποιό στο χώρο του κινηματογράφου. Η Keira Knightley ξεκίνησε να μας εντυπωσιάζει από την ηλικία των 10 ετών με μεγάλη επιτυχία. Με το ταλέντο και την ομορφιά της έχει καταφέρει να γίνει μια από τις ομορφότερες και καλοπληρωμένες ηθοποιούς του Hollywood.

17 Βίντεο:


Κατέβασμα ppt "Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΣΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 1980- Σήμερα."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google