Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΕΠΤΑ ΜΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΓΕΥΜΑ. Μην καπνίζετε μετά από ένα γεύμα! Πειράματα από εμπειρογνώμονες αποδεικνύουν ότι το κάπνισμα ενός τσιγάρου μετά από ένα γεύμα.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΕΠΤΑ ΜΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΓΕΥΜΑ. Μην καπνίζετε μετά από ένα γεύμα! Πειράματα από εμπειρογνώμονες αποδεικνύουν ότι το κάπνισμα ενός τσιγάρου μετά από ένα γεύμα."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΕΠΤΑ ΜΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΓΕΥΜΑ

2 Μην καπνίζετε μετά από ένα γεύμα! Πειράματα από εμπειρογνώμονες αποδεικνύουν ότι το κάπνισμα ενός τσιγάρου μετά από ένα γεύμα μπορεί να συγκριθεί με το κάπνισμα 10 τσιγάρων (πιθανότητες του καρκίνου είναι υψηλότερες). Μην καπνίζετε μετά από ένα γεύμα! Πειράματα από εμπειρογνώμονες αποδεικνύουν ότι το κάπνισμα ενός τσιγάρου μετά από ένα γεύμα μπορεί να συγκριθεί με το κάπνισμα 10 τσιγάρων (πιθανότητες του καρκίνου είναι υψηλότερες).

3 Μην τρώτε φρούτα αμέσως μετά τα γεύματα. Θα φουσκώσει το στομάχι σας. Τα φρούτα καταναλώνονται μία ή δύο ώρες πριν ή μετά το γεύμα σας. Μην τρώτε φρούτα αμέσως μετά τα γεύματα. Θα φουσκώσει το στομάχι σας. Τα φρούτα καταναλώνονται μία ή δύο ώρες πριν ή μετά το γεύμα σας.

4 Μην πίνετε το τσάι μετά από ένα γεύμα, διότι τα φύλλα τσαγιού περιέχουν υψηλή περιεκτικότητα σε οξέα. Η ουσία αυτή θα προκαλέσει την αύξηση της περιεκτικότητας σε πρωτεΐνη στα τρόφιμα που καταναλώνουμε. Γεγονός που καθιστά δύσκολή την χωνέψη. Μην πίνετε το τσάι μετά από ένα γεύμα, διότι τα φύλλα τσαγιού περιέχουν υψηλή περιεκτικότητα σε οξέα. Η ουσία αυτή θα προκαλέσει την αύξηση της περιεκτικότητας σε πρωτεΐνη στα τρόφιμα που καταναλώνουμε. Γεγονός που καθιστά δύσκολή την χωνέψη.

5 Μην χαλαρώνετε την ζώνη σας μετά το φαγητό. Η χαλάρωση της ζώνης μετά από ένα γεύμα μπορεί να προκαλέσει εντερικά προβλήματα. Μην χαλαρώνετε την ζώνη σας μετά το φαγητό. Η χαλάρωση της ζώνης μετά από ένα γεύμα μπορεί να προκαλέσει εντερικά προβλήματα.

6 Μην κάνετε μπάνιο μετά το φαγητό. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση της ροής του αίματος στα χέρια, τα πόδια και το σώμα σας, προκαλώντας την μείωση της ποσότητα του αίματος γύρω από το στομάχι. Αυτό θα αποδυναμώσει το πεπτικό σύστημα στο στομάχι μας Μην κάνετε μπάνιο μετά το φαγητό. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση της ροής του αίματος στα χέρια, τα πόδια και το σώμα σας, προκαλώντας την μείωση της ποσότητα του αίματος γύρω από το στομάχι. Αυτό θα αποδυναμώσει το πεπτικό σύστημα στο στομάχι μας.

7 Μην περπατάτε μετά από ένα γεύμα, ακόμη και αν έχετε ακούσει ανθρώπους να λένε ότι μετά από ένα γεύμα, εκατό βήματα θα σας κάνουν να ζήσετε μέχρι τα 99. Το περπάτημα αμέσως μετά το γεύμα θα δυσκολέψει το πεπτικό σύστημα να απορροφήσει τα θρεπτικά συστατικά από τα τρόφιμα που φάγαμε. Περιμένετε τουλάχιστον μία ώρα μετά το γεύμα σας και στη συνέχεια περπατήστε, αν θέλετε. Μην περπατάτε μετά από ένα γεύμα, ακόμη και αν έχετε ακούσει ανθρώπους να λένε ότι μετά από ένα γεύμα, εκατό βήματα θα σας κάνουν να ζήσετε μέχρι τα 99. Το περπάτημα αμέσως μετά το γεύμα θα δυσκολέψει το πεπτικό σύστημα να απορροφήσει τα θρεπτικά συστατικά από τα τρόφιμα που φάγαμε. Περιμένετε τουλάχιστον μία ώρα μετά το γεύμα σας και στη συνέχεια περπατήστε, αν θέλετε.

8 Μην κοιμηθείτε αμέσως. Η τροφή δεν θα είναι σε θέση να αφομοιώθει σωστά με αποτέλεσμα να δημιουργήσουμε γαστρεντερικά προβλήματα. Μην κοιμηθείτε αμέσως. Η τροφή δεν θα είναι σε θέση να αφομοιώθει σωστά με αποτέλεσμα να δημιουργήσουμε γαστρεντερικά προβλήματα.

9 Τέλος, μην κρατάς μόνο για σενα το συγκεκριμένο μήνυμα. Παρακαλούμε προωθήστε το στους φίλους σας ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝΕ! Τέλος, μην κρατάς μόνο για σενα το συγκεκριμένο μήνυμα. Παρακαλούμε προωθήστε το στους φίλους σας ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝΕ!


Κατέβασμα ppt "ΕΠΤΑ ΜΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΓΕΥΜΑ. Μην καπνίζετε μετά από ένα γεύμα! Πειράματα από εμπειρογνώμονες αποδεικνύουν ότι το κάπνισμα ενός τσιγάρου μετά από ένα γεύμα."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google