Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΙΩΣ… ΕΝΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ, ΜΑΓΙΚΟ, ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΡΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΑ Τ’ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΤΡΙΓΥΡΙΖΟΥΝ!!! 15-05-2013.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΙΩΣ… ΕΝΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ, ΜΑΓΙΚΟ, ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΡΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΑ Τ’ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΤΡΙΓΥΡΙΖΟΥΝ!!! 15-05-2013."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΙΩΣ… ΕΝΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ, ΜΑΓΙΚΟ, ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΡΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΑ Τ’ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΤΡΙΓΥΡΙΖΟΥΝ!!! Σχολικό Έτος:

2 Είναι ένας αληθινός, μαγικός κόσμος
Μα ποια είναι επιτέλους αυτά τα Μαθηματικά; Γιατί μας παιδεύουν; Που μας χρειάζονται; Είναι αλήθεια ένα πλήθος ακατανόητων και άχρηστων συμβόλων; Ή μήπως . . . Είναι ένας αληθινός, μαγικός κόσμος που έχει σχέση με την καθημερινότητά μας και ολόκληρη τη ζωή μας;!;!

3 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ
ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ. ΑΠΛΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΕΥΟΥΝ!

4 ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ!
ΧΡΟΝΙΑ ΟΜΩΣ ΑΚΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ: ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ, ΟΤΙ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΥΡΩ ΜΑΣ, ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΖΟΥΜΕ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ, ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ!

5 Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΡΟΝΟ ΤΡΑΒΗΞΑΜΕ ΚΟΥΠΙ…

6 ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΕΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ
ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΝΑ ΨΑΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΥΛΙΚΟ…

7 ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΨΑΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΨΑΧΝΑΜΕ… ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ…

8 Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΞΑΦΝΙΑΣΤΗΚΑΜΕ
ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΜΕ! ΔΕΝ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ! ΑΛΛΑ ΠΕΙΣΤΗΚΑΜΕ ΟΤΙ… ΚΑΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ!

9 ΖΩΓΡΑΦΙΣΑΜΕ, ΚΑΝΑΜΕ ΚΟΛΑΖ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΒΙΝΤΕΟ.
ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΜΕ ΚΙ ΕΣΑΣ ΖΩΓΡΑΦΙΣΑΜΕ, ΚΑΝΑΜΕ ΚΟΛΑΖ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΒΙΝΤΕΟ. ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΕΙΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΓΥΡΩ ΜΑΣ!

10 ΤΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟΥΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΛΑΖ ΜΑΣ.
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ! ΤΕΛΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΙΩΣ… ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΝ… ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟΥΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ. ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΛΑΖ ΜΑΣ.

11 ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΜΕΙΝΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ! Οι οριζόντιες γραμμές είναι παράλληλες; Παρατηρήστε προσεκτικά την παρακάτω ΑΚΙΝΗΤΗ εικόνα. Μήπως τώρα κινείται; ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.

12 ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ ΔΙΚΤΥΑΚΗ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ Α’ ΚΑΙ Β’ : ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΙΚΤΥΑΚΗ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ πανάρχαια Ελληνική επιστήμη της Γεωμετρίας των Μαθηματικών

13 http://www.artown.gr/index.php/Mathimatiki logotexnia
kai mousiki mathimatikwn Το «τανγκό» Φυσικής και Μαθηματικών


Κατέβασμα ppt "ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΙΩΣ… ΕΝΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ, ΜΑΓΙΚΟ, ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΡΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΑ Τ’ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΤΡΙΓΥΡΙΖΟΥΝ!!! 15-05-2013."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google