Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Οι μαθητές της Ε1 τάξης Δημήτρης-Ελένη παρουσιάζουν την εξής άσκηση.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Οι μαθητές της Ε1 τάξης Δημήτρης-Ελένη παρουσιάζουν την εξής άσκηση."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Οι μαθητές της Ε1 τάξης Δημήτρης-Ελένη παρουσιάζουν την εξής άσκηση.
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΕΞΙΚΟΥ Οι μαθητές της Ε1 τάξης Δημήτρης-Ελένη παρουσιάζουν την εξής άσκηση. Εμείς οι δύο μαθητές της Ε1 τάξης παρουσιάσαμε την άσκηση με τίτλο Δημιουργία Λεξικού.

2 Η Εργασία Για τις ανάγκες μας χρησιμοποιήσαμε το λεξικό , το διαδίκτυο και τις γνώσεις μας. Ο τίτλος της εργασίας ήταν : Δημιουργία Λεξικού.

3 Το Λεξικό μας Πολίτες Ο υπήκοος ενός κράτους με όλα τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις που απορρέουν από αυτή του την ιδιότητα. κάτοικος χώρας με δικαιώματα και υποχρεώσεις Βουλή Νομοθετικό σώμα που αποτελείται από εκλεγμένους αντιπροσώπους του λαού· κοινοβούλιο. Εκλογές Οι εκλογές αποτελούν το δημοκρατικότερο μέσο αντιπροσώπευσης και σύστασης αντιπροσωπευτικών σωμάτων σε κάθε είδους βαθμίδα κοινωνικής ομαδοποίησης. Συνήθως γίνεται λόγος για εκλογές σε τοπικό και εθνικό επίπεδο. Βουλευτές Εκλεγμένος αντιπρόσωπος του λαού στο κοινοβούλιο. Μυστική ψηφοφορία Χαρακτηρίζεται η δήλωση ή εκλογή γνώμης που εκφράζεται κρυφά. Δημοκρατία Πολιτικό σύστημα που στηρίζεται στην αρχή της λαϊκής κυριαρχίας και που λειτουργεί με βάση τη βούληση της πλειοψηφίας των πολιτών. Νομοθεσία Το σύνολο των νόμων που ισχύουν σε ένα κράτος. Έλεγχος κυβέρνησης Ο όρος έλεγχος της συνταγματικότητας των νόμων ... έχει δημοσιευθεί στην εκάστοτε Εφημερίδα της Κυβέρνησης.

4 Δημιουργία Λεξικού Όρων
Βιβλιογραφία-Αναφορές Πολίτες: πηγή η ιστοσελίδα Βουλευτές: πηγή η ιστοσελίδα Βουλή: πηγή η ιστοσελίδα Εκλογές: πηγή η ιστοσελίδα Μυστική ψηφοφορία: πηγή η ιστοσελίδα Δημοκρατία: πηγή η ιστοσελίδα Νομοθεσία: πηγή η ιστοσελίδα Έλεγχος κυβέρνησης: πηγή η ιστοσελίδα CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7&search=%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CE%B3%CF%87%CE%BF%CF%82+%CE%BA%CF%85%CE%B2%CE%AD %CF%81%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82&fulltext=Search&ns1&redirs=1&profile=advanced

5 Ευχαριστούμε για την προσοχή σας.
Τέλος Ευχαριστούμε για την προσοχή σας. Είσαστε Πολύ Καλοί !


Κατέβασμα ppt "Οι μαθητές της Ε1 τάξης Δημήτρης-Ελένη παρουσιάζουν την εξής άσκηση."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google