Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΈΝΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΈΝΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΈΝΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ
ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΤΩΡΑ 2 ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ…ΓΙΑ 2 ΜΕΡΕΣ

2 Η ΙΤΑΛΙΑ Η Ιταλική Δημοκρατία ή Ιταλία (Στα Ιταλικά: Repubblica Italiana ή Italia) είναι χώρα της νότιας Ευρώπης, αποτελούμενη από μία χερσόνησο σε σχήμα μπότας και δύο μεγάλα νησιά στη Μεσόγειο θάλασσα: τη Σικελία και τη Σαρδηνία. Βόρεια συνορεύει με την Ελβετία και την Αυστρία, δυτικά με τη Γαλλία και ανατολικά με τη Σλοβενία, ενώ ανήκει στην Ιταλία και η πόλη Καμπιόνε ντ'Ιτάλια, που βρίσκεται στο έδαφος της Ελβετίας. Οι ανεξάρτητες χώρες του Σαν Μαρίνο και του Βατικανού βρίσκονται εξ ολοκλήρου μέσα σε ιταλικό έδαφος.

3 ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΑ !!!!!!!!!

4 ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ??? ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΣ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟ , ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ . ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 8 Η ΩΡΑ ΏΣΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΤΆ ΤΙΣ 11 ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ , ΕΠΕΙΤΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ΚΑΤΆ ΤΙΣ 2 Η ΩΡΑ ….ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙΤΕ.

5 ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΤΕ…
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΕΞΟΙΠΗΡΕΤΙΚΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΝΑΓΙΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΕΡΗ ΘΑ ΣΑΣ ΕΚΠΛΗΞΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΚΑΛΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΑΣ

6 ΠΟΣΟ ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ??? ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΕΊΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΕΞΟΔΑΑΑΑ….`

7 ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ ΑΛΛΟΝ ΤΕ ΣΟΡΤ… ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΦΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΤΕ ΣΤΟ CLUB , ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ : ΛΑ ΜΑΡΙΝΑ

8 THE END ΕΒΕΛΙΝΑ ΚΑΙ ΙΩΑΝΝΑ Α4


Κατέβασμα ppt "ΈΝΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google