Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Ισπανία Μαδρίτη Αλέξης Μάνος Εικόνες Πληροφορίες για την Ισπανία Η Ισπανία είναι ένα κράτος της νοτιοδυτικής Ευρώπης, που καταλαμβάνει το μεγαλύτερο.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Ισπανία Μαδρίτη Αλέξης Μάνος Εικόνες Πληροφορίες για την Ισπανία Η Ισπανία είναι ένα κράτος της νοτιοδυτικής Ευρώπης, που καταλαμβάνει το μεγαλύτερο."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 Ισπανία Μαδρίτη Αλέξης Μάνος

3 Εικόνες

4 Πληροφορίες για την Ισπανία Η Ισπανία είναι ένα κράτος της νοτιοδυτικής Ευρώπης, που καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος της Ιβηρικής χερσονήσου. Προς Βορρά ορίζεται από τον Βισκαϊκό κόλπο και με τη Γαλλία από την οποία την χωρίζει η μεγάλη οροσειρά των Πυρηναίων. Επίσης επί των Πυρηναίων και Βορειοανατολικά συνορεύει με την Ανδόρρα. Ανατολικά και νότια βρέχεται από τη Μεσόγειο Θάλασσα και νοτιοδυτικά βρέχεται από τον Ατλαντικό Ωκεανό. Δυτικά συνορεύει με την Πορτογαλία.

5 Η ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ

6 ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΙΣΠΑΝΙΑ;

7 Πληροφορίες για τη Μαδρίτη Η Μαδρίτη είναι η πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη της Ισπανίας. Είναι τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η Μαδρίτη έχει πολλά μέρη. Η Μαδρίτη έχει το Santiago Bernabeu H Ισπανία είναι πολύ μεγάλη χώρα Έχει πολλά μέρη

8 Εκλησία

9 ταυρομαχία

10 ιππότες

11 Cristiano Ronaldo

12 Το κάστρο με λίμνη

13 Real Madrid


Κατέβασμα ppt "Ισπανία Μαδρίτη Αλέξης Μάνος Εικόνες Πληροφορίες για την Ισπανία Η Ισπανία είναι ένα κράτος της νοτιοδυτικής Ευρώπης, που καταλαμβάνει το μεγαλύτερο."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google