Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΚΥΠΡΟΣ.. ΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΤΗΣ ΜΑΣΟΓΕΙΟΥ... ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ H ΚΥΠΡΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΝΟΤΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ. ΕΊΝΑΙ ΤΟ.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΚΥΠΡΟΣ.. ΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΤΗΣ ΜΑΣΟΓΕΙΟΥ... ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ H ΚΥΠΡΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΝΟΤΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ. ΕΊΝΑΙ ΤΟ."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΚΥΠΡΟΣ.. ΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΤΗΣ ΜΑΣΟΓΕΙΟΥ..

2 ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ H ΚΥΠΡΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΝΟΤΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ. ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΝΗΣΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΣΑΡΔΗΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΙΚΕΛΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΠΌ ΤΟ 2004. Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ. ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΗΠΕΙΡΩΝ ΓΙΑ 6.000 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΘΟΥ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΗΣ.

3 ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1960. ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΗΤΑΝ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ,Η ΤΟΥΡΙΚΗ ΚΑΙ Η ΑΓΓΛΙΚΗ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟ 1974 Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΜΟΝΟ ΤΑ 2/3 ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ. ΤΟ 2004 ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗΈΝΑ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΤΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΥΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ.

4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΧΑΡΤΕΣ ΤΣ ΚΥΠΡΟΥ

5  Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΣΕ ΛΙΜΑΝΙΑ Κ ΣΕ ΕΞΟΧΗ..


Κατέβασμα ppt "ΚΥΠΡΟΣ.. ΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΤΗΣ ΜΑΣΟΓΕΙΟΥ... ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ H ΚΥΠΡΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΝΟΤΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ. ΕΊΝΑΙ ΤΟ."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google