Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Γεια με λένε Γιώργο, είμαι 12 χρονών και πάω στην Στ1 τάξη και γεννήθηκα το Φεβρουάριο του δύο χιλιάδες ένα. Το αγαπημένο μου μάθημα είναι τα μαθηματικά.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Γεια με λένε Γιώργο, είμαι 12 χρονών και πάω στην Στ1 τάξη και γεννήθηκα το Φεβρουάριο του δύο χιλιάδες ένα. Το αγαπημένο μου μάθημα είναι τα μαθηματικά."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 Γεια με λένε Γιώργο, είμαι 12 χρονών και πάω στην Στ1 τάξη και γεννήθηκα το Φεβρουάριο του δύο χιλιάδες ένα. Το αγαπημένο μου μάθημα είναι τα μαθηματικά και η γυμναστική, επίσης λατρεύω τα βιβλία αυτά που ξεχωρίζω είναι ο Μικρός Νικόλας και το Ημερολόγιο ενός σπασίκλα.

3

4 Το χόμπι μου είναι το ποδόσφαιρο. Λατρεύω το πορτοκαλί και το λαχανί. Ο αγαπημένος κινούμενος ήρωας μου είναι ο μπομπ ο σφουγγαράκης. Και θέλω συνέχεια να παίζω monopoly και cluedo.

5

6 Οι αγαπημένοι μου ποδοσφαιριστές είναι ο Νειμάρ, ο Πάμπλο Γκαρσία, ο Πέλκας, ο Φωτάκης, ο Βιειρίνια και ο Μπαλοτέλι. Ξετρελαίνομαι για κεφτεδάκια με πατάτες στο φούρνο μιάμ.

7

8 Θα ήθελα να ταξιδέψω στην Ισπανία ή στην Ιταλία και τέλος το γουρλίδικο νούμερο μου είναι το δεκαοχτώ και είναι το αγαπημένο μου.

9

10 •ΓΙΩΡΓΟΣ Μ.


Κατέβασμα ppt "Γεια με λένε Γιώργο, είμαι 12 χρονών και πάω στην Στ1 τάξη και γεννήθηκα το Φεβρουάριο του δύο χιλιάδες ένα. Το αγαπημένο μου μάθημα είναι τα μαθηματικά."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google