Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

A d e l e.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "A d e l e."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 A d e l e

2

3 Επέλεξα να σας παρουσιάσω την Adele, διότι τώρα τελευταία ακούω μόνο αυτήν και τα τραγούδια της, μ'αγγίζουν και με εκφράζουν. Πιστεύω ότι είναι από τα λίγα που έχουν νόημα και αυτός είναι και ο λόγος που μου αρέσουν.

4 Η Adele έχει μια υπέροχη φωνή, που σε κάνει να θέλεις να την ακούς συνέχεια. Έτσι λοιπόν άρχισα και εγώ να την ακούω και μου αρέσει πολύ.

5 Το πλήρες όνομα της είναι Adele Laurie Blue Adkins
Το πλήρες όνομα της είναι Adele Laurie Blue Adkins. Γεννήθηκε στις 5 Μαίου το 1988 στο Τottenham της Αγγλίας. Είναι τραγουδίστρια και στιχουργός και έχουν κυκλοφορίσει 2 άλμπουμ της, τα οποία είχαν μεγάλη επιτυχία.

6 Διαβάζοντας τη βιογραφία της Adele, μαθαίνουμε ότι γενικά ειναι ένας ήρεμος χαρακτήρας που σπάνια μπορεί να εκνευριστεί. Υπήρξε όμως μια φορά, που ήταν όπως δήλωσε έτοιμη να σκοτώσει. Όλα αυτά γιατί διαφωνούσε έντονα με τον παραγωγό του δίσκου της (''21''), τον Paul Epworth, ο οποίος ήθελε μόνο δυνατά κομμάτια στο δίσκο, ενώ η ίδια έθελε να γράψει κάποιες μπαλάντες.

7 Tελικά κατάφερε να τον πείσει να γράψουν και μπαλάντες
Tελικά κατάφερε να τον πείσει να γράψουν και μπαλάντες. Μάλιστα, μια από αυτές αναφέρεται σε έναν οδυνηρό χωρισμό, που η Αdele είχε περάσει σχετικά πρόσφατα. Τον χωρισμό αυτόν κατάφερε να τον εκφράσει μέσα από ένα υπέροχο τραγούδι το ''Someone Like You''

8 Το τραγούδι αυτό είναι και το αγαπημένο μου
Το τραγούδι αυτό είναι και το αγαπημένο μου. Το μύνημα που θέλει να μας δώσει είναι πως η αγάπη μπορεί να διαρκέσει για πάντα, όμως πονάει. Μέσα από αυτό το τραγούδι, η Adele εκφράζει τα συναισθήματα της, εύχεται το καλύτερο για εκείνον, τη νοσταλγία της για τις στιγμές που πέρασε με αυτόν που αγαπούσε και τέλος πιστεύει ότι θα βρει κάποιον σαν κι εκείνον.


Κατέβασμα ppt "A d e l e."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google