Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Ενθύμιο των παιδιών του Στ’2 για τη σχολική χρονιά

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Ενθύμιο των παιδιών του Στ’2 για τη σχολική χρονιά"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Ενθύμιο των παιδιών του Στ’2 για τη σχολική χρονιά 2009 - 2010

2 ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ

3 ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ

4 Η ΤΑΞΗ ΜΑΣ

5 ΠΑΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Ονομάζομαι Πάνος Αθανασίου. Είμαι
11,5 ετών και φοιτώ στην Στ’ τάξη του Δημοτικού σχολείου. Μ’ αρέσει να παίζω πιάνο και καράτε, αφού αυτά είναι και τα χόμπι μου. Μου αρέσει, επίσης, να διαβάζω βιβλία. Οι αγαπημένοι μου συγγραφείς είναι ο Ευγένιος Τριβιζάς, η Αγκάθα Κρίστι, ο Ρενέ Γκοσυνί και ο Ντον Ρόσα. Μου αρέσει, ακόμη να γράφω ο ίδιος βιβλία και να σκιτσάρω. Γι’ αυτό όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω συγγραφέας – σκιτσογράφος. Από το σχολείο μου έχω έναν πολύ καλό φίλο, τον Ορφέα Δέμη. Είναι ο καλύτερός μου φίλος και δε θα ήθελα να τον αποχωριστώ όταν θα φύγω. Γενικώς, όλο το σχολείο θα μου λείψει πάρα πολύ.

6 ΜΕΛΙΝΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
Με λένε Μελίνα Γιαννακοπούλου και φοιτώ στην έκτη τάξη. Γεννήθηκα στις 5 Μαρτίου του 1998 στην Αθήνα. Είμαι 12 χρονών. Μου αρέσει το κόκκινο και το μαύρο χρώμα. Έχω διάφορα χόμπι όπως η ρυθμική γυμναστική, ο χορός, το κολύμπι και η ανάγνωση εξωσχολικών βιβλίων. Οι καλύτερές μου φίλες είναι η Αγγελική, η Εμμανουέλλα, η Τριανταφυλλιά, η Μαριάννα. Θα ήθελα να ασχοληθώ με τις θεωρητικές επιστήμες επειδή μου αρέσουν πολύ τα δευτερεύοντα μαθήματα

7 ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Με λένε Παναγιώτη Γιαννόπουλο. Γεννήθηκα στις 25 Νοεμβρίου του Μου αρέσει πολύ η ιστορία και τα μαθηματικά. Ακόμα μου αρέσουν τα αθλήματα και είμαι Παναθηναϊκός!! Λατρεύω το σχολείο μου και λυπάμαι που φέτος πρέπει να φύγω και να πάω στο γυμνάσιο.

8 ΔΗΜΗΤΡΗΣ – ΟΡΦΕΑΣ ΔΕΜΗΣ
Το όνομά μου είναι Δημήτρης Ορφέας Δέμης. Είμαι 11,5 χρονών και φέτος τελειώνω το δημοτικό .Είμαι ψηλός και αδύνατος, μελαχρινός με μαύρα μάτια και μαύρα μαλλιά .Μου αρέσει το διάβασμα και τώρα τελευταία μου αρέσουν πιο πολύ τα αστυνομικά μυθιστορήματα. Τα μαθήματα του σχολείου μου αρέσουν αλλά το αγαπημένο μου μάθημα είναι η Φυσική. Επίσης μου αρέσει πολύ η κλασική μουσική και οι αγαπημένοι μου συνθέτες είναι ο Χέντελ και ο Μπαχ. .Δεν μου αρέσει το ποδόσφαιρο και γενικά η μπάλα. Μου αρέσει όμως να παίζω πιάνο. Το αγαπημένο μου φαγητό είναι οι πίτες της γιαγιάς μου .Ο καλύτερός μου φίλος είναι ο Πάνος Αθανασίου με τον οποίο συμπτωματικά καταγόμαστε από το ίδιο χωριό.

9 ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΩΜΑΣ Το όνομά μου είναι Θανάσης. Είμαι μαθητής της
έκτης τάξης .Είμαι λίγο κοντός με καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Επίσης είμαι λίγο πεισματάρης. Έχω ένα φίλο τον Παναγιώτη και πηγαίνουμε στην ίδια τάξη. Φέτος είναι η τελευταία μου χρονιά στο Δημοτικό, όμως δε θέλω να φύγω.

10 ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ Με λένε Κυριακή Καραγιάννη. Μου αρέσει
πολύ το σχολείο μου και αν γινόταν δεν θα έφευγα ποτέ. Η καλύτερή μου φίλη είναι η Αφροδίτη και πάντα θα είμαστε φίλες. Εύχομαι αυτά τα χρόνια να μην περάσουν ποτέ.

11 ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΣ Εγώ όλα αυτά τα χρόνια εδώ πέρασα
πολύ καλές και κακές στιγμές. Φέτος που θα φύγω από το σχολείο, νιώθω λίγο αμήχανα και περίεργα, γιατί είχα συνηθίσει να είμαι μαζί με τους συμμαθητές μου και στα καλά και στα άσχημα. Θα ήθελα να μην χωριστούμε ποτέ με τους συμμαθητές μου. Ακόμα άμα υπήρχε και γυμνάσιο και λύκειο στο σχολείο μου θα λαχταρούσα να μείνω εδώ με τους συμμαθητές μου ακόμα άλλα έξι χρόνια. Εγώ φέτος θα πάω στο γυμνάσιο του Αγίου Νικολάου κοντά στο καινούργιο σπίτι μου. Είμαι Παναθηναϊκός. Τέλος περισσότερο θα μου λείψουν οι συμμαθητές μου, η δασκάλα μου η κυρία Λαμπρινή και όλοι οι δάσκαλοι του σχολείου.

12 ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ Με λένε Μαριάννα Καρατζαφέρη
πηγαίνω στην ΣΤ΄2 δημοτικού και είμαι 11. Μου αρέσει πολύ η μουσική και ειδικά η Miley Cyrus . Επίσης λατρεύω τα ταξίδια στην εξοχή και στα χιόνια. Η αγαπημένη μου ασχολία είναι το τραγούδι και ο χορός. Έχω μια κολλητή φίλη που τη λένε Εμμανουέλλα. Επίσης μου αρέσουν όλα τα φαγητά και όλα τα παιχνίδια. Σαν χαρακτήρας είμαι ντροπαλή, αστεία ,ευγενική και ανυπόμονή. Αυτή είμαι εγώ.

13 ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ Γεια σας με λένε Κώστα Κατσίκα.
Φοιτώ στην ΣΤ'2 τάξη στην ΛΑΚΩΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ. Μου αρέσει πολύ ο στίβος, το μπάσκετ, το ποδόσφαιρο και στον ελεύθερο χρόνο μου παίζω Η/Υ και PLAYSTATION 3. Το Σαββατοκύριακο μου αρέσει να πηγαίνω σινεμά. Όταν πάω στο χωριό μου κάνω διάφορα και διασκεδαστικά πράγματα. Επίσης μου αρέσει πολύ να παίζω με το σκυλί μου.

14 ΤΑΣΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗΣ Με λένε Τάσο. Είμαι 12 χρονών. Γεννήθηκα
στις 4 Σεπτεμβρίου του 1998.Το αγαπημένο μου χρώμα είναι το μαύρο. Μου αρέσει να παίζω ποδόσφαιρο και να ακούω μουσική. Πηγαίνω στην ΛΑΚΩΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ 2. Είναι η τελευταία χρονιά και το σχολείο αυτό θα μου λείψει. Θα χάσω τους φίλους μου, τους δασκάλους μου. Δεν νιώθω πολύ χαρά, αλλά μόνο λύπη. Επίσης εδώ έχω ζήσει χαρούμενες και λυπηρές στιγμές εδώ. Έπειτα θα μου λείψουν οι εκδρομές και οι εκδηλώσεις. Στις εκδρομές εκτονώθηκα και ξέχασα τα προβλήματά μου. Τώρα δεν θα έχω ευκαιρίες για να ξεχάσω τα προβλήματά αυτά, όμως θα προσπαθώ να βρίσκω . Εύχομαι στους συμμαθητές μου καλή πρόοδο και θα ήθελα να τους παροτρύνω να βρισκόμαστε συχνά.

15 ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΛΟΥ Γεια σας. Με λένε Χρήστο και είμαι 12 χρονών. Εμένα
μ’ αρέσουν τα ηλεκτρονικά παιχνίδια, αλλά μ’ αρέσει και το μπάσκετ, το ποδόσφαιρο αλλά και το μπόουλινγκ. Μου αρέσει το σκι και το τένις. Επίσης μ’ αρέσει να παίζω επιτραπέζια. Θα μου λείψουν και οι φίλοι μου και οι συμμαθητές μου από το σχολείο και ελπίζω να τους ξαναδώ.

16 ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΜΠΟΥΤΟΣ Γεια σας λέγομαι Ελευθέριος
Μπούτος. Είμαι φανατικός βάζελος και ξέρω όλα τα συνθήματα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ. Έχω βάρος 45 κιλά και ύψος 1.60. Έχω γαλανά μάτια και ξανθά μαλλιά. Το αγαπημένο φαγητό μου είναι η αστακομακαρονάδα. Είμαι δώδεκα χρονών. Το ζωδιό μου είναι παρθένος

17 ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑΠΕΤΣΙΝΗ
Με λένε Τριανταφυλλιά. Έχω μια αδερφή που ονομάζεται Έφη και είναι 6 χρονών. Εγώ είμαι 11 χρονών και πάω στην ΣΤ' τάξη. Η αδερφή μου πηγαίνει στο Νηπιαγωγείο του σχολείου μου. Μου αρέσει πολύ η κιθάρα και φέτος κάνω μαθήματα στο "Πανιώνιο Ωδείο". Επίσης κάνω μπαλέτο, όπως και η αδερφή μου. Οι αγαπημένες μου ασχολίες είναι η μουσική και ο χορός. Είμαι μια από τις καλύτερες μαθήτριες. Έχω πολλές φίλες, αλλά οι καλύτερές μου φίλες είναι η Αγγελική, η Μελίνα, η Μαριάννα και η Εμμανουέλλα. Η κ. Λαμπρινή, η δασκάλα μας είναι πολύ καλή. Δε θα μου άρεσε να φύγω από την Λακωνική Σχολή, γιατί είναι καλό σχολείο και θα μου λείψουν πολύ οι φίλες μου!!!

18 ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΟΡΟΒΙΓΚΑΣ Με λένε Γιάννη Σοροβίγκα.
Είμαι 12 χρονών. Μου αρέσει το ποδόσφαιρο και είμαι Ολυμπιακός. Ο αγαπημένος μου ποδοσφαιριστής είναι ο Cristiano Ronaldo. O καλύτερός μου φίλος είναι ο Τάσος Κωνσταντάκης. Επίσης μου αρέσουν οι υπολογιστές και ασχολούμαι πάρα πολύ με αυτούς.

19 ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ
Με λένε Εμμανουέλα. Είμαι 11 ετών και πάω στην Στ’ τάξη. Πάω μπαλέτο εδώ και τρία χρόνια. Η καλύτερή μου φίλη είναι η Μαριάννα. Η κυρία Λαμπρινή, η δασκάλα μας είναι πολύ καλή. Τα αγαπημένα μου μαθήματα είναι η φυσική και τα μαθηματικά. Του χρόνου που θα φύγω απ’ τη Λακωνική θα στενοχωρηθώ πολύ αλλά ποτέ δε θα ξεχάσω το σχολείο που πέρασα το δημοτικό!!

20 ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΤΣΟΒΟΥ Με λένε Αγγελική Τσοβού και
είμαι 12 ετών. Γεννήθηκα το μήνα Μάρτιο του Πάω έκτη δημοτικού κι μου αρέσουν πολλές δραστηριότητες, όπως το κολύμπι, η γυμναστική, το σκι… Φυσικά όταν τελειώνω τα μαθήματά μου, κάποιες φορές παίζω με τον υπολογιστή ή το Nintendo. Οι καλύτερές μου φίλες είναι η Μελίνα, η Τριανταφυλλιά, η Ναταλία, η Μαριάννα και η Εμμανουέλλα!!

21 ΝΑΤΑΛΙΑ ΦΡΑΓΚΟΝΙΚΟΛΑΚΗ
Ονομάζομαι Ναταλία Φραγκονικολάκη. Αγαπημένο μου μάθημα είναι η Φυσική και τα Αγγλικά. Τώρα που θα φύγω από το σχολείο θα στεναχωρηθώ γιατί θα χάσω όλους τους φίλους μου και τους δάσκαλούς μου. Η Λακωνική Σχολή ήταν ένα στήριγμα για εμένα και για όλα τα παιδιά που φοίτησαν. ΛΑΚΩΝΙΚΗ ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

22 ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΧΡΗΣΤΑΚΙΔΟΥ Με λένε Αφροδίτη Χρηστακίδου. Ζω με τους
γονείς μου στην Αθήνα και έχω ένα σκυλί που το λένε Ρούντη. Πάω στο σχολείο που λέγεται «Λακωνική Σχολή». Η καλύτερή μου φίλη είναι η Κυριακή και είναι 12 χρονών. Πάμε στο ίδιο σχολείο. Την αγαπώ πολύ, και θα είμαστε για πάντα φίλες!!

23 Η ΔΑΣΚΑΛΑ ΜΑΣ ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΠΙΕΡΡΑΤΟΥ
Η ΔΑΣΚΑΛΑ ΜΑΣ ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΠΙΕΡΡΑΤΟΥ Παιδιά μου, μια όμορφη και δημιουργική χρονιά δυστυχώς έφτασε στο τέλος της. Νιώθω περίεργα και δυσάρεστα που αναγκάζομαι να σας αποχαιρετήσω και να φύγετε από κοντά μου. Πέρασα ευχάριστα με τον καθένα από σας και με όλους μαζί. Σκέφτομαι τα όσα βιώσαμε και μοιραστήκαμε μεταξύ μας και βαθιά συγκινούμαι. Τα όμορφα και αγνά πρόσωπά σας έχουν χαραχτεί στο μυαλό και την ψυχή μου. Δύσκολα θα σας ξεχάσω γιατί ο καθένας σας είναι μοναδικός και κατέχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Από την πρώτη στιγμή που μπήκα στην τάξη σας, σαν δασκάλα σας κατάλαβα, βλέποντας τα ευγενικά και καθαρά πρόσωπά σας, ότι η χρονιά θα κυλούσε ευχάριστα και δημιουργικά. Ήσαστε πειθαρχημένα παιδιά, συνειδητοποιημένα, παιδιά με αρχές, με σεβασμό στο συμμαθητή και στο δάσκαλο. Η οριοθετημένη συμπεριφορά σας συντέλεσε ώστε ο χρόνος προσαρμογής σας στα δύσκολα δεδομένα της τελευταίας τάξης του δημοτικού να είναι σύντομος.

24 Η ΔΑΣΚΑΛΑ ΜΑΣ ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΠΙΕΡΡΑΤΟΥ
Η ΔΑΣΚΑΛΑ ΜΑΣ ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΠΙΕΡΡΑΤΟΥ Η συνεργασία μου με τον καθένα από σας και με όλους μαζί ήταν εύκολη υπόθεση. Στόχος μου ήταν να μοιραστούμε τις σκέψεις μας, τους προβληματισμούς μας και να σας οδηγήσω στην κατάκτηση όχι μόνο της γνώσης αλλά κυρίως στην ολοκλήρωση συγκροτημένης προσωπικότητας. Αυτό πιστεύω ότι το πετύχαμε μετά από πολύωρες συζητήσεις μέσα στην τάξη μας, μέσα από διάφορες δραστηριότητες αφού συνδυάσαμε το παιχνίδι με τη γνώση, το μονόλογο με την γόνιμη ανταλλαγή απόψεων. Τώρα πια νιώθω σίγουρη για αυτά που καταφέρατε, βέβαιη ότι έχετε αποκτήσει σφαιρική άποψη για πολλά θέματα. Επιμένω να εγκωμιάζω τον ηθικό χαρακτήρα σας, την ευγένεια και την σύνεση γιατί είναι απαραίτητα εφόδια στο δύσκολο αγώνα της ζωής που έχετε μπροστά σας. Η ηθικότητα και η αθωότητα που σας χαρακτηρίζει μη θεωρήσετε ότι είναι μειονέκτημα στους δύσκολους καιρούς που ζούμε. Χρειαζόμαστε νέους έντιμους, αληθινούς, με όμορφη ψυχή, όπως είστε εσείς, για να κρατήσουν τον τόπο μας ώστε να βγει αλώβητος από αυτές τις δοκιμασίες που περνάει. Δύναμή σας τώρα πια είναι η γνώση σας, η ωριμότητα και ο έγκυρος χαρακτήρας σας. Μην επιτρέψετε ποτέ να θίξουν την ακέραιη προσωπικότητά σας και να ακυρώσουν τα δικαιώματά σας. Διεκδικήστε τα με λόγια και με πράξεις. Πάντα όμως με έντιμο και σωστό τρόπο. Σας έχω απόλυτη εμπιστοσύνη και ξέρω ότι θα προστατέψετε τον εαυτό σας και ό,τι σας ανήκει. Εύχομαι με όλη μου την καρδιά μου να είστε υγιείς πάντα ώστε να ανταποκριθείτε στο δύσκολο αγώνα της ζωής. Μην παραλείπετε ποτέ να «ακούτε» και να «υπακούτε» στη συνείδησή σας, γιατί είναι αλάνθαστη. Πιστοί στα ιδανικά σας και στα υψηλά πρότυπα που έχετε θέσει θα είστε οι επιτυχημένοι αυριανοί πολίτες. Να ξέρετε ότι σας αγαπώ πολύ και πως πάντα θα θυμάμαι τα όμορφα και έξυπνα πρόσωπά σας. Κρατώ βαθιά στην καρδιά μου τις χαρούμενες στιγμές που έζησα κοντά σας. Η σκέψη μου θα σας ακολουθεί σαν το φύλακα άγγελό σας. Σας αγαπώ πολύ Η δασκάλα σας Λαμπρινή Πιερράτου

25 Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ
Η φετινή χρονιά ήταν πολύ ιδιαίτερη για εμένα. Ήταν η τέταρτη χρονιά που σας δίδαξα. Έζησα μαζί σας πολλές όμορφες στιγμές, οι οποίες θα μείνουν χαραγμένες για πάντα στο μυαλό και την καρδιά μου. Η αλληλεπίδραση που είχα μαζί σας όλα αυτά τα χρόνια με βοήθησε να αποκτήσω νέες εμπειρίες και να μάθω πολλά πράγματα από εσάς. Ελπίζω να κατάφερα και εγώ, από τη μεριά μου, να συμβάλλω στο έργο των δασκάλων σας και να σας πέρασα στον κόσμο των νέων τεχνολογιών. Σας ευχαριστώ για όλα όσα περάσαμε μαζί και τα χαμόγελα που μου χαρίσατε όλη τη χρονιά. Σας εύχομαι καλή πρόοδο και καλή συνέχεια στο γυμνάσιο ! Με πολλή αγάπη Παναγιώτης Δημητρίου

26


Κατέβασμα ppt "Ενθύμιο των παιδιών του Στ’2 για τη σχολική χρονιά"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google