Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Το Ημερολόγιο ενός Σπασίκλα2 Συγγραφέας : Τζεφ Κίνι. Εικονογραφος : Τσαντ Βέκερμαν και Τζεφ Κίνι. Μετάφραση : Χαρά Γιαννακοπούλου.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Το Ημερολόγιο ενός Σπασίκλα2 Συγγραφέας : Τζεφ Κίνι. Εικονογραφος : Τσαντ Βέκερμαν και Τζεφ Κίνι. Μετάφραση : Χαρά Γιαννακοπούλου."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2

3 Το Ημερολόγιο ενός Σπασίκλα2 Συγγραφέας : Τζεφ Κίνι. Εικονογραφος : Τσαντ Βέκερμαν και Τζεφ Κίνι. Μετάφραση : Χαρά Γιαννακοπούλου.

4 Η Σχολική χρονιά ξεκινάει και ο Γκρεγκ Δεν θέλει να μιλήσει για τις διακοπές που πέρασε το καλοκαίρι … Η, μάλλον ένα συγκεκριμένο σημείο. Ο μεγαλύτερος αδερφός του ο Ρόντρικ, ξέρει τι είχε συμβεί για το δυστυχισμένο καλοκαίρι που πέρασε και θέλει να κρύψει ο Γκρεγκ. Το ημερολόγιο όμως το οποίο έχει γράψει την δυστυχία του κάποτε θα βγει στη φόρα ….. Με λίγα λόγια το καλοκαίρι του το πέρασε κολυμπώντας στο κολυμβητήριο δηλαδή μέσα στις τουαλέτες των αντρών και γιατί κρύωνε τυλιγόταν με χαρτί τουαλέτας μην πάθει υποθερμία. Και ο λόγος που έμπαινε εκεί ήταν γιατί το νερό ήταν ΜΠΟΥΖΙ. Επίσης φοβόταν τον κριτή που έριχνε μια πιστολιά στον αέρα αλλά ξεχνούσε ότι έριχνε άσφαιρα. Κάπως έτσι πέρασε το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού και σαφώς ήθελε να ξεκινήσει το σχολείο.

5 Γκργεγκ, Ρόντριγκ, Μπαμπάς, Ο προπονητής Της Κολύμβισης, Ο Τζέρεμι,( Ο Άλεξ Αρούντα, Ο Κρίστοφερ Φίγκελ, Ο Πιτ Ριτς Μαθητές ) και ο κύριος Χέφλι

6 Το Βιβλίο το προτείνω γιατί έχει πολύ γέλιο, χιούμορ και όλο ζωντάνια.

7 Το πείραμα του Γκρεγκ ( Το αγαπημένο μου απόσπασμα ) Σκέφτετε ότι τα φυτά φταρνίζονται … Το γαργαλάει με το φτερό δεν φταρνίστηκε … Βάζει Πιπέρι δεν φταρνίστηκε … Συμπέρασμα : Τα φυτά δε φταρνίζονται.

8


Κατέβασμα ppt "Το Ημερολόγιο ενός Σπασίκλα2 Συγγραφέας : Τζεφ Κίνι. Εικονογραφος : Τσαντ Βέκερμαν και Τζεφ Κίνι. Μετάφραση : Χαρά Γιαννακοπούλου."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google