Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Ο ΜΑΔΟΠΟΊΗΣΗ Αιμιλία Αριστείδου. Ά ΣΚΗΣΗ 1 Φόντο ένα παιδί που παίζει στο χαλί με το παιχνίδι ξυλάκια. Τα ξυλάκια είναι σε χρώματα: κόκκινά, κίτρινα,

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Ο ΜΑΔΟΠΟΊΗΣΗ Αιμιλία Αριστείδου. Ά ΣΚΗΣΗ 1 Φόντο ένα παιδί που παίζει στο χαλί με το παιχνίδι ξυλάκια. Τα ξυλάκια είναι σε χρώματα: κόκκινά, κίτρινα,"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Ο ΜΑΔΟΠΟΊΗΣΗ Αιμιλία Αριστείδου

2 Ά ΣΚΗΣΗ 1 Φόντο ένα παιδί που παίζει στο χαλί με το παιχνίδι ξυλάκια. Τα ξυλάκια είναι σε χρώματα: κόκκινά, κίτρινα, μπλε. Σε σχήματα: τρίγωνο, τετράγωνο, κύκλος. Σε μέγεθος μεγάλα και μικρά. Σε όλα σχήματα υπάρχουν όλα τα χρώματα και όλα τα μεγέθη. Γεια σας παιδιά! Το αγαπημένο μου παιχνίδι είναι τα ξυλάκια! Σήμερα σκέφτηκα να τα χωρίσω σε ομάδες με την βοήθεια σας φυσικά!

3 Στο χαλί εκτός από τα ξυλάκια, εμφανίζονται και δύο κουτιά 1 κόκκινο & 1 κίτρινο. Το παιδί εδώ θα πρέπει να χωρίσει τα σχήματα με το μέγεθός τους. Στο κόκκινο κουτί θα βάλει τα μεγάλα ξυλάκια και στο κίτρινο τα μικρά. Θέλω πρώτα να χωρίσω τα σχήματα μου σε δυο ομάδες. Στα μεγάλα ξυλάκια που θα μπουν στο κόκκινο κουτί και στα μικρά που θα μπουν στο κίτρινο κουτί. Πάτησε πάνω στα ξυλάκια και βαλτά στην σωστή τους ομάδα!

4 Ά ΣΚΗΣΗ 2 Στο χαλί εκτός από τα ξυλάκια, εμφανίζονται και 3 κουτιά 1 κόκκινο, 1 κίτρινο & 1 μπλε. Το παιδί εδώ θα πρέπει να χωρίσει τα σχήματα ανάλογα με το χρώμα τους. Τώρα πάτησε και χώρισε τα ξυλάκια στα κουτιά σε ομάδες ανάλογα με το χρώμα τους!

5 Ά ΣΚΗΣΗ 3 Στο χαλί εκτός από τα ξυλάκια, εμφανίζονται και τα 3 κουτιά. Το παιδί θα πρέπει να χωρίσει τα ξυλάκια ανάλογα με το σχήμα τους. Θα επιλέξει από μόνο του σε πιο χρώμα κουτί θα βάλει το κάθε σχήμα. Όμως π.χ όταν βάλει στο κόκκινο κουτί τρίγωνα δεν θα του επιτρέπει να βάλει κύκλο. Υπάρχει ακόμα ένας τρόπος να χωρίσουμε σε ομάδες τα ξυλάκια! Με το σχήμα τους! Επέλεξε σε πιο χρώμα κουτί θέλεις να βάλεις το κάθε σχήμα και χώρισε τα ξυλάκια! Προσοχή να μην μπερδευτείς!


Κατέβασμα ppt "Ο ΜΑΔΟΠΟΊΗΣΗ Αιμιλία Αριστείδου. Ά ΣΚΗΣΗ 1 Φόντο ένα παιδί που παίζει στο χαλί με το παιχνίδι ξυλάκια. Τα ξυλάκια είναι σε χρώματα: κόκκινά, κίτρινα,"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google