Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Ενθύμιο των παιδιών του Στ’1 για τη σχολική χρονιά

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Ενθύμιο των παιδιών του Στ’1 για τη σχολική χρονιά"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Ενθύμιο των παιδιών του Στ’1 για τη σχολική χρονιά 2009 - 2010

2 ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ

3 ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ

4 Η ΤΑΞΗ ΜΑΣ

5 ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
Με λένε Λεωνίδα. Είμαι 12 χρόνων. Μου αρέσει πολύ το Μπάσκετ και είμαι Παναθηναϊκός. Πάω Καράτε όπου έχω κερδίσει ζώνη. Μου αρέσουν τα ανέκδοτα και μιλάω πολύ καλά αγγλικά. Έχω ύψος 1,60. Μου αρέσουν τα φορτηγά αυτοκίνητα. Ο καλύτερός μου φίλος είναι ο Αντώνης Φωκάς. Είναι καστανός όπως και εγώ και πολύ σοφός.

6 ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ – ΣΑΡΑΓΟΥΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Με λένε Δημήτρη είμαι 12 χρονών. Τα ενδιαφέροντά μου είναι το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ. Η αγαπημένη μου ομάδα είναι ο Παναθηναϊκός. Οι φίλοι μου είναι ο Αντώνης, ο Λεωνίδας και ο Μιχάλης. Τον ελεύθερό μου χρόνο παίζω Psp και Playstation 3. Όταν Μεγαλώσω, θα ήθελα να είμαι ποδοσφαιριστής στον Παναθηναϊκό.

7 ΠΑΝΟΣ ΒΑΛΕΝΤΗΣ Με λένε Πάνο. Είμαι 11 ετών και πηγαίνω στη
Λακωνική Σχολή. Πήγαινα μπάσκετ αλλά το σταμάτησα και τώρα πηγαίνω αγγλικά. Στον ελεύθερο μου χρόνο παίζω μπάσκετ και ποδόσφαιρο.

8 ΕΛΕΝΗ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ Με λένε Ελένη και είμαι 12 χρονών. Όταν
μεγαλώσω, θα ήθελα να γίνω ή αστροναύτης ή ηθοποιός ή συγγραφέας ή κάτι άλλο που δε γνωρίζω αυτή τη στιγμή. Μου αρέσει να βρίσκομαι κοντά στα ζώα και τη φύση, να διαβάζω λογοτεχνικά βιβλία, να μαθαίνω νέα πράγματα, να παίζω κιθάρα, να ζωγραφίζω, να αγοράζω βιβλία και ρούχα και να παίζω παιχνίδια στον υπολογιστή. Επίσης με ευχαριστεί να πηγαίνω στο θέατρο και σε συναυλίες. Λατρεύω τα ταξίδια και το ωραιότερο μέρος που έχω βρεθεί μέχρι τώρα είναι η Disneyland.Οι φίλοι μου είναι πολλοί και οι περισσότεροι είναι από το σχολείο μου. Τα χρόνια που πέρασα στη Λακωνική θα τα θυμάμαι πάντα με τις καλύτερες αναμνήσεις, και θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους δασκάλους μου και ιδιαίτερα στον κύριο Παναγιώτη Κωνσταντινόπουλο, που μας έδωσε τόσα πολλά εφόδια και ψυχική δύναμη για να συνεχίσουμε στο Γυμνάσιο.

9 ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΚΙΚΑΣ Με λένε Μιχάλη και είμαι 11 ετών.
Πηγαίνω στην Στ΄ τάξη. Τα αγαπημένα μου μαθήματα είναι η ιστορία και η φυσική. Αλλά στον ελεύθερο μου χρόνο, διαβάζω εξωσχολικά βιβλία και κόμιξ. Έχω και ένα μικρότερο αδερφό που πάει Δευτέρα δημοτικού και έχει τα ίδια ενδιαφέροντα με εμένα. Το καλοκαίρι ψαρεύω, παίζω ποδόσφαιρο, κάνω ποδήλατο, κολυμπώ και διαβάζω. Τις Παρασκευές που έχω ελεύθερο χρόνο μπαίνω στον υπολογιστή και παίζω. Μου αρέσουν τα ζώα και τα κάστρα. Τα αγαπημένα μου αθλήματα είναι η ποδηλασία, το σκι και η κολύμβηση.

10 ΣΩΤΗΡΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ Γεια σας! Είμαι ο Σωτήρης Θεοχάρης. Είμαι 12
χρονών και ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο και τα μαθήματά μου. Είμαι Φανατικός ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και σχεδόν κάθε Κυριακή πάω γήπεδο. Επίσης αγαπώ πολύ τα ζώα.

11 ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΣΚΑΝΗΣ Είμαι ο Στράτος και πάω 6η στη Λακωνική σχολή. Θέλω
να ευχαριστήσω τους δασκάλους που 'χα τα χρόνια που πέρασαν. Μου αρέσει το μπάσκετ και το ποδόσφαιρο και γενικά τα αθλήματα σε ομάδες εκτός από το βόλεϋ και παρόμοια με αυτό! Γεια χαράααα!

12 ΝΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣΟΓΛΟΥ Γεια σας. Με λένε Νίκο Κηπόσογλου και όπως ξέρετε
είμαι 12 χρόνων και πηγαίνω ΣΤ. Γεννήθηκα στις 14 Ιανουαρίου 1998!! Ως χόμπι παίζω μπάσκετ, γι’ αυτό και το πρότυπο μου είναι ο Michael Jordan των Chicago Bulls...!!! Έχω αγαπήσει υπερβολικά το σχολείο μου και δυσκολεύομαι να το αποχωριστώ (μαζί και τους φίλους μου) !!!

13 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΙΡΚΙΝΕΖΟΣ Γεια σας! Με λένε Δημήτρη,
αλλά οι φίλοι μου με φωνάζουν Μήτσο! Μου αρέσει πολύ η μπάλα και συχνά πηγαίνω στο γήπεδο με τον πατέρα μου. Η ομάδα που υποστηρίζω είναι ο Παναθηναϊκός. Τα φιλαράκια μου είναι ο Μανώλης, ο Νίκος, Ηλίας, και ο Πάνος.

14 ΝΙΚΟΣ ΛΕΚΚΑΣ Γεια σας! Με λένε Νίκο. Γεννήθηκα
στις 22 Ιουλίου 1998 και είμαι12 χρονών. Οι αγαπημένοι μου φίλοι είναι ο Μανώλης, ο Δημήτρης, ο Νίκος, ο Σωτήρης και ο Στράτος. Στο σχολείο πέρασα από τα χέρια των καλύτερων δασκάλων. Μου φέρθηκαν τόσο ευγενικά και καλά που θα τους θυμάμαι για πάντα. Χωρίς εξαίρεση και οι διευθυντές κύριος Γιάννης και κυρία Σοφία ήταν πολύ καλοί μαζί μου. Να είναι όλοι καλά στο σχολείο και να μη βρουν δυσκολίες στη ζωή τους. Να είστε όλοι χαρούμενοι!!!

15 ΜΑΝΩΛΗΣ ΛΕΠΟΥΡΑΣ Με λένε Μανώλη και πάω στην ΣΤ1'.Εκεί,μας διδάσκει ο
κύριος Πάνος που είναι πολύ καλός και μας μαθαίνει πολλά. Οι κολλητοί μου από την τάξη είναι ο Δημήτρης, ο Ηλίας, ο Σωτήρης, ο Στράτος, ο Νίκος, ο Πάνος, ο Αντώνης, ο Μιχάλης και ο Λεωνίδας. Ασχολούμαι με το μπάσκετ, αλλά μου αρέσει και το ποδόσφαιρο.

16 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ
Γεια σας. Με λένε Δημήτρη Μαραγκουδάκη και είμαι 12 χρόνων. Στον ελεύθερό μου χρόνο πηγαίνω βόλτες ή διαβάζω ένα βιβλίο που μου αρέσει. Το αγαπημένο μου χρώμα είναι το μωβ και σαν ζώο μου αρέσει η γάτα. Ακόμη μου αρέσει η μακαρονάδα και τα ψάρια. Λοιπόν…… Μόλις σας είπα τα ενδιαφέροντά μου!

17 ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΟΥΓΚΑΡΑΚΗ Με λένε Χριστίνα Μουγκαράκη. Είμαι 12 χρονών
και οι καλύτερες μου φίλες είναι η Ιωάννα, η Νικολέττα, η Βάσω και η Ελένη. Όταν έχω ελεύθερο χρόνο μου αρέσει να παίζω τένις.Επίσης, το αγαπημένο μου χρώμα είναι το μαύρο και το αγαπημένο μου τραγούδι είναι το ''Tik Tok''. Τέλος, θα στενοχωρηθώ πολύ που θα φύγω από το αγαπημένο μου σχολείο!!!

18 ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΜΠΑΚΑΟΥΚΑ Γεια ! Με λένε Νικολέττα
Μπακαούκα και είμαι 12 ετών. Το άθλημα με το οποίο ασχολούμαι εδώ και 4 χρόνια είναι το ΤΑΕ-ΚΒΟ-ΝΤΟ. Μου αρέσει η pop-rock μουσική και το αγαπημένο μου τραγούδι είναι το Play my music των Jonas brothers οι οποίοι είναι το αγαπημένο μου συγκρότημα. Είμαι Ολυμπιακός!!!!!!!!!!!! Οι κολλητές μου είναι η Ιωάννα Φουρτουλακή και η Βάσω Σακάρη.

19 ΗΛΙΑΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Με λένε Ηλία Παπαδημητρίου
και βρίσκομαι σε αυτό το σχολείο από το νήπιο .Τα αγαπημένα μου αθλήματα είναι το μπάσκετ και το ποδόσφαιρο. Από μουσική ακούω rap, rock και ελληνικά τραγούδια. Η αγαπημένη μου ομάδα είναι η ΑΕΚάρα! Παρά τις δυσκολίες τα καταφέρνει .Το καλύτερο φαγητό που έχω φάει είναι το παστίτσιο. Τέλος οι καλύτεροι μου φίλοι είναι ο Νίκος και ο Στράτος!!

20 ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΑΚΑΡΗ Γεια σας. Με λένε Βασιλική
Σακάρη και είμαι 12 χρονών . Οι φίλοι μου με φωνάζουν Βάσω. Εγώ είμαι φανατικός φίλαθλος του Παναθηναϊκού και καθημερινές μου ασχολίες είναι το τένις και η κολύμβηση. Τον ελεύθερό μου χρόνο βλέπω τηλεόραση ή παίζω με τη μαμά μου. Οι καλύτερές μου φίλες είναι η Νικολέττα και η Ιωάννα!

21 ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΣΚΙΑΔΑ Με λένε Ελισάβετ Σκιαδά είμαι 12
Με λένε Ελισάβετ Σκιαδά είμαι 12 χρονών και πηγαίνω στη Στ1’ Δημοτικού.Γεννήθηκα στο Μαρούσι 8 Ιουνίου Έχω έναν αδερφό τον Άγγελο που πηγαίνει στην Δ1’ Δημοτικού. Τα αγαπημένο μου χόμπι είναι η ζωγραφική και η μουσική. Μέσα στον ελεύθερό μου χρόνο παρακολουθώ στην τηλεόραση τους J.O.N.A.S. BROTHERS ή διαβάζω κόμικς. Οι αγαπημένες μου φίλες είναι η Εύα και η Ελένη.

22 ΙΩΑΝΝΑ ΦΟΥΡΤΟΥΛΑΚΗ Το όνομα μου είναι Ιωάννα και οι
καλύτερες μου φίλες είναι η Βάσω, Νικολέτα , η Ελένη , η Ελισάβετ και η Χριστίνα. Στον ελεύθερο χρόνο μου, μου αρέσει να παίζω πινγκ – πονγκ και να ακούω μουσική. Αγαπημένο μου φαγητό είναι τα μακαρόνια με κιμά …Ο κύριος Πάνος είναι ένας από τους καλύτερους δάσκαλους του κόσμου, παρόλο που Φωνάζει, αλλά μας αγαπάει πολύ…

23 ΠΕΤΡΟΣ ΦΡΑΓΚΟΓΙΑΝΝΗΣ Με λένε Πέτρο. Ζω στον
Κορυδαλλό, είμαι Ολυμπιακός και είμαι 12 ετών. Το αγαπημένο μου χρώμα είναι το πράσινο και ζώο το σκυλί . Στο ελεύθερο χρόνο μου αρέσει να παίζω επιτραπέζια με την αδελφή μου και να βλέπω τηλεόραση. Τέλος το αγαπημένο φαγητό είναι το κοκκινιστό με τηγανιτές πατάτες.

24 ΑΝΤΩΝΗΣ ΦΩΚΑΣ Με λένε Αντώνη και είμαι 11 χρονών.
Δεν έχω αδέρφια, αλλά οι φίλοι μου είναι πολλοί, τόσο απ’ το σχολείο, όσο και έξω απ’ αυτό. Ο αποχωρισμός απ’ τους σχολικούς μου φίλους θα είναι, έτσι κι αλλιώς, το γεγονός που θα με στεναχωρήσει περισσότερο με το τέλος αυτής της χρονιάς. Έχω πολλά χόμπι. Λατρεύω τα αθλήματα και ιδιαίτερα το ποδόσφαιρο. Υποστηρίζω τον Παναθηναϊκό. Μου αρέσουν σχεδόν όλα τα είδη μουσικής. Θεωρώ το διάβασμα εξαιρετικό. Τα αγαπημένα μου μαθήματα είναι η Ιστορία και η Φυσική. Εύχομαι σε όλα τα παιδιά που θα περάσουν την πύλη του σχολείου να περάσουν όμορφα χρόνια.

25 Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΜΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΜΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ Παιδιά μου, κάθε φορά που αναπολώ τα όσα μεταξύ μας μοιραστήκαμε και βιώσαμε όλη αυτή τη χρονιά, βαθιά συγκινούμαι. Αναρίθμητες τρυφερές εικόνες των αγνών προσώπων σας συνωστίζονται και διαγκωνίζονται στο μυαλό μου, για να διεκδικήσουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Πληθώρα συναισθημάτων γεννά η μοναδική παρουσία του καθενός σας : το νυσταγμένο βλέμμα της τσαγκαροδευτέρας, μια εύστοχη απάντηση στο μάθημα, μια καλά δομημένη παράγραφος, ένα δάκρυ σας που κύλησε σε μια στιγμή αδυναμίας, το πλατύ και καθαρό χαμόγελό σας, όταν λέγαμε αστεία, τα κουρασμένα μα γλυκά μάτια σας στο τέλος της ημέρας, οι λαχανιασμένες σας φωνές στο προαύλιο του σχολείου… Ό,τι και αν κορφολογήσω από την κοινή μας ζωή έχουν την αξία τους και με κάνουν ευτυχισμένο! Απ’ την αρχή του έτους αναζητήσαμε δρόμους και διαύλους επικοινωνίας για την επίτευξη των στόχων μας. Συμπορευτήκαμε, συνεργαστήκαμε, νιώσαμε ο ένας τον άλλον και τελικά εκπέμψαμε στο ίδιο μήκος κύματος τα μηνύματά μας, τις σκέψεις μας, τους προβληματισμούς μας και τα όνειρά μας. Γίναμε μέτοχοι της ίδιας ιδέας, κοινωνοί της ίδιας πίστης πως ο στόχος μας είναι ο ολοκληρωμένος, συγκροτημένος άνθρωπος. Αυτός που από τη μια κατακτά φιλότιμα και εμπεδώνει στην ολότητά της την γνώση και απ’ την άλλη καλλιεργεί το πνεύμα του, εκλεπτύνει τη συμπεριφορά του, βαθαίνει το συναίσθημά του, πυρώνει την καρδιά του και εξαγνίζει την σκέψη του από κάθε είδους αρνητική επίδραση.

26 Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΜΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΜΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ Είμαι στ’ αλήθεια ενθουσιασμένος και συνάμα φανατικός θαυμαστής του καθενός σας, αφού όλοι σας διακρίνεστε για την πληθωρική προσωπικότητά σας. Είστε προικισμένα παιδιά με ιδιαίτερο ταλέντο και απαράμιλλες ικανότητες. Αναπτύσσετε δεξιότητες που με αφήνουν κατάπληκτο. Η ωριμότητά σας συνδυάζεται με το εύρος των δυνατοτήτων σας. Στρέφεστε σε ένα ευρύ φάσμα ενδιαφερόντων και αναζητάτε με διεισδυτική, ερευνητική ματιά την αιτιώδη σχέση των πραγμάτων που υπάρχουν γύρω σας. Όλα αυτά εκπέμπουν φως, αγγίζουν το συναίσθημα και με γεμίζουν αισιοδοξία και προδικάζουν για σας ένα ευοίωνο μέλλον. Η πολυσχιδής προσωπικότητά σας και η πολιτισμένη σας συμπεριφορά μου γεννούν προσδοκίες για την πνευματική αναγέννηση του τόπου μας. Κάνετε τα όνειρά μου να ταξιδεύουν μακριά, στο μέλλον με σας πρωταγωνιστές έχοντας επωμιστεί το βάρος της αναζωογόνησης της κοινωνίας μας, της ίδιας μας της πατρίδας. Σας φαντάζομαι ενεργούς, ελεύθερους, υπεύθυνους και δημοκρατικούς πολίτες που θα διεκδικείτε τα δικαιώματά σας, θα υπερασπίζεστε το δίκαιο και θα σέβεστε το συνάνθρωπό σας. Σε στιγμές αδυναμίας και πτώσης μη χάσετε την πίστη σας, την ελπίδα σας, αλλά ορθώστε και πάλι το ανάστημά σας και θα είστε εσείς οι νικητές. Η απόγνωση και η απελπισία δεν έχουν θέση σε καμιά ανθρώπινη ψυχή! Η πατρίδα μας έχει ανάγκη ανθρώπους που θα κάνουν την υπέρβαση και θα σπάσουν τα δεσμά του μίζερου ατομικισμού και του πλανεμένου εγωισμού τους. Καθένας σας αποτελεί έναν πολύτιμο κρίκο στην αλυσίδα της ιστορίας μας, του πολιτισμού μας. Έχουμε, λοιπόν χρέος να υπηρετήσουμε φιλότιμα την πατρίδα μας σε όποιο προμαχώνα και αν αγωνιστεί ο καθένας. Η πατρίδα μας δεν είναι μια αφηρημένη έννοια, αλλά είναι το φυσικό μας περιβάλλον που πρέπει με κάθε τρόπο να προστατεύσουμε, είναι τα ήθη και τα έθιμά μας, οι παραδόσεις μας, η πολιτιστική μας κληρονομιά, η γλώσσα μας, τα όνειρά μας, η πίστη μας στο Θεό, οι άνθρωποι μας…. ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ! Εύχομαι μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου να είστε υγιείς, να συνεχίσετε με τον ίδιο ζήλο τις σπουδές σας και να έχετε επιτυχία στο στίβο της κοινωνικής και επαγγελματικής σας ζωής. Ο καλός Θεός να είναι πάντοτε αρωγός σας σε όλες σας τις προσπάθειες. Θα είμαι πάντοτε στη διάθεσή σας και θα καμαρώνω για την πρόοδο και την ευημερία σας. Τέλος θέλω ειλικρινά να ζητήσω συγγνώμη για τα σφάλματά μου, τις αδυναμίες μου, τις παραλείψεις μου και τις αβλεψίες μου! Επίσης, ας με συγχωρέσουν και αυτοί που τους πλήγωσα ή στενοχώρησα. Μα θέλω να ξέρουν πως όλα έγιναν με γνώμονα την αληθινή αγάπη και από το πάθος μου να γίνετε συγκροτημένοι άνθρωποι και μαχητές της ζωής ! Σας αγαπώ Πολύ! Ο δάσκαλός σας Κωνσταντινόπουλος Παναγιώτης

27 Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ
Η φετινή χρονιά ήταν πολύ ιδιαίτερη για εμένα. Ήταν η τέταρτη χρονιά που σας δίδαξα. Έζησα μαζί σας πολλές όμορφες στιγμές, οι οποίες θα μείνουν χαραγμένες για πάντα στο μυαλό και την καρδιά μου. Η αλληλεπίδραση που είχα μαζί σας όλα αυτά τα χρόνια με βοήθησε να αποκτήσω νέες εμπειρίες και να μάθω πολλά πράγματα από εσάς. Ελπίζω να κατάφερα και εγώ, από τη μεριά μου, να συμβάλλω στο έργο των δασκάλων σας και να σας πέρασα στον κόσμο των νέων τεχνολογιών. Σας ευχαριστώ για όλα όσα περάσαμε μαζί και τα χαμόγελα που μου χαρίσατε όλη τη χρονιά. Σας εύχομαι καλή πρόοδο και καλή συνέχεια στο γυμνάσιο ! Με πολλή αγάπη Παναγιώτης Δημητρίου

28


Κατέβασμα ppt "Ενθύμιο των παιδιών του Στ’1 για τη σχολική χρονιά"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google