Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

IΣΜΗΝΗ ΜΑΤΖΟΥΡΑΝΗ ΕΥΗ ΛΟΙΔΩΡΗ

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "IΣΜΗΝΗ ΜΑΤΖΟΥΡΑΝΗ ΕΥΗ ΛΟΙΔΩΡΗ"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 IΣΜΗΝΗ ΜΑΤΖΟΥΡΑΝΗ ΕΥΗ ΛΟΙΔΩΡΗ
WENTWORTH MILLER!! IΣΜΗΝΗ ΜΑΤΖΟΥΡΑΝΗ ΕΥΗ ΛΟΙΔΩΡΗ

2 Αναμφισβήτητα έχει κάψει πολλές καρδιές τόσο στον ελληνικό γυναικείο πληθυσμό όσο και στον αμερικανικό. Είναι ένα πανέμορφο παιδί με υπέροχα εκφραστικά πράσινα ματάκια!

3 ΚΟΥΚΛΟΣ! Δεν ξέρω για εσάς,πάντως για μας είναι ο πιο όμορφος άνδρας που έχουμε δει ποτέ στη ζωή μας!Ειδικά όταν κοιτάζουμε τα μάτια του,χανομαστε!Έχει διαπεραστικό βλέμμα και ένα υπέροχο και πολύ γλυκό χαμόγελο...Ααααχχχχ...

4

5 ΘΕΟΣ!!!!! Ο πρώτος πρωταγωνιστικός ρόλος του Miller ήταν στη μίνι σειρά Dinotopia. Μετά την εμφάνισή του σε μικρού τηλεοπτικούς ρόλους, συμπρωταγωνίστησε με τη Νικόλ Κίντμαν και τον Άντονι Χόπκινς στην ταινία Το Ανθρώπινο Στίγμα, όπου και ερμήνευσε τον χαρακτήρα του Χόπκινς σε πιο μικρή ηλικία.

6 PRISON BREAK! Η καριέρα του εκτοξεύτηκε στα ύψη όταν το 2005 πρωταγωνίστησε στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά Prison Break, στην οποία έπαιξε το ρόλο ενός μηχανικού ο οποίος κατάστρωσε το τέλειο σχέδιο για να βοηθήσει τον αδελφό του Lincoln Burrows (Dominic Purcell) να δραπετεύσει από τη φυλακή καθώς είχε κριθεί ένοχος για ένα έγκλημα το οποίο δεν είχε διαπράξει. Το Prison Break βρίσκεται τώρα στην τρίτη περίοδό του. Η ερμηνεία του στη σειρά του χάρισε μια υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα ως Καλύτερος Ηθοποιός σε Δραματική Σειρά

7 !ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ! Ο Wentworth Miller γεννήθηκε στην Αγγλία και μεγάλωσε στο Brooklyn της Νέας Υόρκης.Ανήκει στο ζώδιο του Διδύμου διότι έχει γεννηθεί στις 2 Ιουνίου του 1972(ναι,καλά υπολογίσατε,είναι σχεδόν 36 χρόνων αυτό το γλυκύτατο μωράκι που βλέπετε!!!)Από μικρός ήθελε να ασχοληθεί με τον χώρο της υποκριτικής αλλά το κατάφερε αυτό το 1995.Τη χρονιά εκείνη,αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο έχοντας στα χέρια του το πτυχίο της Αγγλικής Φιλολογίας.Το 1995,λοιπόν,πηγαίνει στο Λος Άντζελες για να πραγματοποιήσει το όνειρό του.Δεν θα αργήσει να γυρίσει τις πρώτες του ταινίες...Μέχρι τώρα έχει παίξει στις εξής:Buffy the vampire slayer,ER,Popular,Dinotopia,The human stain(με τους Antony Hopkins και Nicole Kidman),Underworld,Joan of Arcadia,Ghost Whisperer και στο πολύ γνωστό σε όλους μας πλέον,Prison Break!


Κατέβασμα ppt "IΣΜΗΝΗ ΜΑΤΖΟΥΡΑΝΗ ΕΥΗ ΛΟΙΔΩΡΗ"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google