Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΩΝ 80’s Πολλές μορφές από τα τέλη του 1970 παραμένουν μόδα στις αρχές του Στη δεκαετία του 1970, η σιλουέτα της μόδας τείνει.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΩΝ 80’s Πολλές μορφές από τα τέλη του 1970 παραμένουν μόδα στις αρχές του Στη δεκαετία του 1970, η σιλουέτα της μόδας τείνει."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΩΝ 80’s Πολλές μορφές από τα τέλη του 1970 παραμένουν μόδα στις αρχές του Στη δεκαετία του 1970, η σιλουέτα της μόδας τείνει να χαρακτηρίζεται από κοντά ρούχα στην κορυφή και πιο χαλαρά ρούχα στο κάτω μέρος. Η τάση αυτή δεν συνεχίστηκε στις αρχές του 1980 καθώς και οι άνδρες και οι γυναίκες άρχισαν να φορούν πιο χαλαρά πουκάμισα και σφιχτά, φαρδιά παντελόνια. Στους άνδρες αυξήθηκε επίσης το μουστάκι λόγω της επιρροής των τηλεοπτικών σειρών, όπως το Magnum καθώς και τα μεσαίου μήκους μαλλιά. Ωστόσο, τα πολύ μακριά μαλλιά για τους άνδρες έγιναν μόδα στα τέλη της δεκαετίας του 1980, λόγω της επιρροής της Heavy Metal μουσικής. Μετά την κυκλοφορία του single της "Like a Virgin" στα τέλη του 1984, η Madonna έγινε ένα είδωλο μόδας για πολλές νέες γυναίκες σε όλο τον κόσμο, οι οποίες αντιγράφουν την εμφάνιση της "street αχινός" , με κοντές φούστες που φοριούνται πάνω από κολάν, στηθόδεσμους ως εξωτερικά ενδύματα, ακατάστατα μαλλιά , κοσμήματα σταυρός και fishnet γάντια. Το 1983 έκανε την εμφάνισή της η ταινία Flashdance που καθιέρωσε τις μπλούζες στην μόδα. Η τηλεοπτική προβολή του Ντάλας αλλά και της Dynasty είχε επίσης ένα παρόμοιο αντίκτυπο, καθώς επέβαλε τις βάτες Στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία, η νέα ρομαντική μουσική και η κίνηση της μόδας άσκησε μεγάλη επιρροή στα ρούχα των ανδρών και των γυναικών στα πρώτα χρόνια της δεκαετίας.

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13


Κατέβασμα ppt "ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΩΝ 80’s Πολλές μορφές από τα τέλη του 1970 παραμένουν μόδα στις αρχές του Στη δεκαετία του 1970, η σιλουέτα της μόδας τείνει."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google