Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Τα δευτεράκια του 7ου Δημοτικού Σχολείου Ιλίου. σας παρουσιάζουμε σας παρουσιάζουμε το Περιβαλλοντικό μας Πρόγραμμα με θέμα: « Η θάλασσά μας- Η φώκια.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Τα δευτεράκια του 7ου Δημοτικού Σχολείου Ιλίου. σας παρουσιάζουμε σας παρουσιάζουμε το Περιβαλλοντικό μας Πρόγραμμα με θέμα: « Η θάλασσά μας- Η φώκια."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Τα δευτεράκια του 7ου Δημοτικού Σχολείου Ιλίου

2 σας παρουσιάζουμε σας παρουσιάζουμε το Περιβαλλοντικό μας Πρόγραμμα με θέμα: « Η θάλασσά μας- Η φώκια Μονάχους Μονάχους» « Η θάλασσά μας- Η φώκια Μονάχους Μονάχους»

3 οι δράσεις μας Γνωρίζουμε καλύτερα τη θάλασσα:  Με παραμύθια και λογοτεχνικά βιβλία  Με το διαδίκτυο  Με τα μαθήματα της Γλώσσας, της Μελέτης του Περιβάλλοντος, της Μουσικής και των του Περιβάλλοντος, της Μουσικής και των Εικαστικών Εικαστικών

4 κατασκευάζουμε ζωάκια της θάλασσας

5 φτιάχνουμε χταπόδια

6 ζωγραφίζουμε πέτρες

7

8

9 ζωγραφίζουμε θάλασσα και καραβάκια…

10 σπιτάκια κοντά στην παραλία

11 τα νησιά και τους ψαράδες τους

12 παρακολουθούμε ταινία για τη ζωή των ψαριών

13 συζητάμε και γράφουμε για τη φώκια

14 μιλάμε για τους κινδύνους που διατρέχουν οι φώκιες.

15 για τη ζωή της, το φαγητό της…

16 τα μέρη του σώματός της

17 για την όμορφη φατσούλα της

18 για το σπίτι της…

19 Πήγαμε επίσκεψη στο Ναυτικό Μουσείο

20 οι δράσεις μας  Επισκεφτήκαμε το Ζωολογικό Μουσείο Πανεπιστημιούπολης Ζωγράφου

21 στη συνέχεια…  Θα κατασκευάσουμε τη φώκια με απλά υλικά. με απλά υλικά.  Θα διαβάσουμε λογοτεχνικά βιβλία με πρωταγωνίστρια τη φώκια.  Θα φτιάξουμε ένα βιβλίο με συνταγές θαλασσινές.

22 ακόμα…  Θα μιλήσουμε για την καθαριότητα των ακτών.  Θα ζωγραφίσουμε καθαρές και βρόμικες παραλίες.  Θα χορέψουμε νησιώτικους χορούς.  Θα παίξουμε ένα θεατρικό δρώμενο.  Στις 19 Μαΐου θα επισκεφτούμε το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Αργυρούπολης και βέβαια τη θάλασσα.


Κατέβασμα ppt "Τα δευτεράκια του 7ου Δημοτικού Σχολείου Ιλίου. σας παρουσιάζουμε σας παρουσιάζουμε το Περιβαλλοντικό μας Πρόγραμμα με θέμα: « Η θάλασσά μας- Η φώκια."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google