Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΣΠΟΡΟΣ “Κλειδί στην πρόκληση για αύξηση της παραγωγής τροφίμων” ΣΠΟΡΟΣ “Κλειδί στην πρόκληση για αύξηση της παραγωγής τροφίμων”

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΣΠΟΡΟΣ “Κλειδί στην πρόκληση για αύξηση της παραγωγής τροφίμων” ΣΠΟΡΟΣ “Κλειδί στην πρόκληση για αύξηση της παραγωγής τροφίμων”"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΣΠΟΡΟΣ “Κλειδί στην πρόκληση για αύξηση της παραγωγής τροφίμων” ΣΠΟΡΟΣ “Κλειδί στην πρόκληση για αύξηση της παραγωγής τροφίμων”

2 Η Εταιρεία  Η «ΣΠΥΡΟΥ» είναι εταιρεία γεωργικής τεχνολογίας με περισσότερο από 60 έτη εμπειρίας στον τομέα των σπόρων σποράς, προμηθεύοντας επαγγελματίες παραγωγούς με ένα ευρύ φάσμα σπόρων μεγάλης καλλιέργειας και κηπευτικών.  Οι προηγμένης τεχνολογίας σπόροι: 1.Ικανοποιούν τις σημερινές ανάγκες της αγοράς. 2.Μειώνουν τις αρνητικές επιδράσεις της γεωργίας στο περιβάλλον. 3.Οδηγούν στην παραγωγή προϊόντων υψηλής προστιθέμενης αξίας, με αποτέλεσμα την μεγιστοποίηση του πλούτου των αγροτών και των μετόχων.  Ο όμιλος ΣΠΥΡΟΥ τα τελευταία χρόνια έχει ακολουθήσει μια νέα στρατηγική κατεύθυνση με στόχο να γίνει ο περιφερειακός ειδικός στο σπόρο και δημιουργός απαράμιλλου γονιδιώματος στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής.

3 επαγγελματίες παραγωγούς με ευρύ φάσμα σπόρων μεγάλης καλλιέργειας και κηπευτικών υψηλής αξίας Επιχειρηματική δραστηριότητα Παραγωγή Γενετική Βελτίωση Έρευνα & Ανάπτυξη Η εταιρεία δραστηριοποιείται στους τομείς της γεωργικής τεχνολογίας στοχεύοντας στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής, αναπτύσσοντας νέες ποικιλίες και υβρίδια βαμβακιού, καλαμποκιού, ηλίανθου, μηδικής και κηπευτικών. Οδηγούν σε προμηθεύουμε Διανομή προηγμένης τεχνολογίας σπόρους υβριδίων & ποικιλιών

4 ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΗΜΕΡΑ  Χάσμα στην ψαλίδα ζήτησης-προσφοράς/παραγωγής τροφίμων  Κατακόρυφη άνοδος τιμών σε ιστορικά υψηλά επίπεδα

5 Food and Agriculture Organization Πρόβλεψη Εξέλιξης του πληθυσμού της γης (σε δισεκατομμύρια)

6 Food and Agriculture Organization Αύξηση ζήτησης τροφίμων – φυτικής παραγωγής

7 Ανάπτυξη Γεωργικής Τεχνολογίας 1.Εκμηχάνιση της Γεωργίας Περίοδος των χημικών Περίοδος Διαχείρισης Υδατικών Αποθεμάτων Περίοδος Προηγμένης Γενετικής Τεχνολογίας NEW TECH περίοδος

8 Στόχοι Γεωργικής Παραγωγής 1.Αύξηση αποδόσεων 2.Βελτίωση ποιότητας

9 Λειτουργίες Έρευνα αγοράς Γενετική Βελτίωση Έρευνα & Ανάπτυξη προϊόντων Σποροπαραγωγή Marketing & Πωλήσεις

10 ΣΠΥΡΟΥ Διεθνείς Δραστηριότητες ΕΛΛΑΔΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ Π.Σ.Ε. ΝΟΤΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ ΒΟΡΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑ ΙΟΡΔΑΝΙΑ ΣΥΡΙΑ ΙΡΑΝ ΑΙΓΥΠΤΟΣ ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑ Έρευνα & Ανάπτυξη προϊόντων Σποροπαραγωγή Marketing & Πωλήσεις ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ

11 Έρευνα & Ανάπτυξη προϊόντων Χρησιμοποιούμε προηγμένης τεχνολογίας ερευνητικές εγκαταστάσεις

12 “ΣΤΑΔΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ” G1. G2. G3. G4. G5 100’S 1000’S G NUMBER OF HYBRIDS “ΡΟΗ” ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Η διαδικασία ανάπτυξης των προϊόντων μας διασφαλίζει συνεχή ροή νέων προϊόντων Έρευνα & Ανάπτυξη προϊόντων G1 ΕΤΟΣ 1 ΕΤΟΣ 2 G3ΕΤΟΣ 3 G ΕΤΟΣ 4 G5 ΕΤΟΣ 5

13 Έρευνα & Ανάπτυξη προϊόντων Φυτά Μεγάλης Καλλιέργειας Βαμβάκι Καλαμπόκι Sunflower Μηδική Ηλίανθος

14 Μελιτζάνα Τομάτα Καρπούζι Έρευνα & Ανάπτυξη προϊόντων Κηπευτικά Φασόλια Πιπεριά Eggplant Πεπόνι Κολοκύθι Αγγούρι

15 ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΙΚΙΛΙΩΝ/ ΥΒΡΙΔΙΩΝ ΠΡΟΗΓΜΕΝΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ  Υψηλή παραγωγικότητα  Μειωμένες υδατικές απαιτήσεις (60% των διαθέσιμων ποσοτήτων νερού καταναλώνονται από τη Γεωργία)  Αντοχή σε ξηροθερμικές συνθήκες  Αντοχή σε έντομα και ασθένειες  Βελτιωμένα χαρακτηριστικά παραγόμενων προϊόντων (κάλυψη αναγκών κατανάλωσης)

16 «Δεν φτάνει ο ήλιος μοναχά η γη σοδειά να δώσει, χρειάζονται κι άλλα πολλά μα προπαντός η γνώση...» Κ. Παλαμάς Ένας σπόρος φτάνει να χορτάσει όλη η Γη

17 … Ευχαριστούμε


Κατέβασμα ppt "ΣΠΟΡΟΣ “Κλειδί στην πρόκληση για αύξηση της παραγωγής τροφίμων” ΣΠΟΡΟΣ “Κλειδί στην πρόκληση για αύξηση της παραγωγής τροφίμων”"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google