Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΚΑΒΑΛΑΣ Α.Ε. Ύδρας 10, 4 ος όροφος 653 02, Καβάλα Τηλ 2510620459 Fax 2510620429 e- mail : 11η Επιτροπή Παρακολούθησης.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΚΑΒΑΛΑΣ Α.Ε. Ύδρας 10, 4 ος όροφος 653 02, Καβάλα Τηλ 2510620459 Fax 2510620429 e- mail : 11η Επιτροπή Παρακολούθησης."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΚΑΒΑΛΑΣ Α.Ε. Ύδρας 10, 4 ος όροφος 653 02, Καβάλα Τηλ 2510620459 Fax 2510620429 e- mail : anka@kav.forthnet.gr 11η Επιτροπή Παρακολούθησης LEADER + 9η Σύνοδος Δικτύου LEADER + Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Ευρωπαϊκή Ένωση Ε.Γ.Τ.Π.Ε.-Π.

2 ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΚΑΒΑΛΑΣ Α.Ε. •ΜΕΤΡΟ 1.2: ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΣΕ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ – ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ •ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΡΑΞΗΣ: 1.2.2: ΜΙΚΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΤΟΜΕΩΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ •ΔΡΑΣΗ:1.2.2.4: ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗΣ ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ •ΕΡΓΟ: ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΓΛΥΚΩΝ ΘΑΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΝΕΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗΣ – ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗΣ ΜΕΛΙΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΥΨΕΛΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΓΛΥΚΩΝ (ΣΥΚΟ, ΚΑΡΥΔΑΚΙ) ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΜΕΛΙ •ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ: ΧΑΛΒΑΤΖΟΓΛΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ •ΕΠΙΛΕΞΙΜΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΡΓΟΥ: 176.250 EURO •ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΑΠΑΝΗ: 114.562,5 EURO •ΘΕΣΗ ΕΡΓΟΥ: ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΘΑΣΟΥ

3 ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΚΑΒΑΛΑΣ Α.Ε. •Η πρόταση περιλαμβάνει την επέκταση της υφισταμένης μονάδας επί ιδιόκτητου οικοπέδου 319,72 τ.μ. με την κατασκευή νέου κτιριακού συγκροτήματος δύο ορόφων επιφανείας κατά όροφο 72+72 τ.μ. για την εγκατάσταση γραμμής παραγωγής θυμαρίσιου μελιού Θάσου καθώς και την παρασκευή τυποποίηση βιολογικών γλυκών (καρυδάκι και σύκο) στην κατεύθυνση της εμπορικής αξιοποίησης και διαφοροποίησης των παραγόμενων προϊόντων της επιχείρησης •Ο προτεινόμενος εξοπλισμός συνίσταται στην εγκατάσταση ολοκληρωμένης γραμμής παραγωγής μελιού και λοιπών προϊόντων κυψέλης καθώς και στην συμπλήρωση του υφιστάμενου για την παραγωγή και τυποποίηση των βιολογικών γλυκών. •Επίσης μέρος του λοιπoύ εξοπλισμού εξασφαλίζει ιδιαίτερα υψηλές προδιαγραφές συσκευασίας στην κατεύθυνση ελέγχου των οργανοληπτικών συστατικών και της ποιότητας των παραγόμενων προϊόντων

4 ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΚΑΒΑΛΑΣ Α.Ε. ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ •Με την προτεινόμενη επένδυση γίνεται επέκταση της παραγωγικής δυναμικότητας σε νέα προϊόντα, δημιουργούνται θέσεις εργασίας, διαμορφώνονται συνθήκες επισκεψιμότητας στους βιοτεχνικούς χώρους της επιχείρησης από τους τουρίστες κατά την θερινή περίοδο, εφόσον το εργαστήριο της εταιρείας βρίσκεται εντός του παραδοσιακού οικισμού του Θεολόγου Θάσου σε νέες εγκαταστάσεις και στον τόπο παραγωγής της 1ης ύλης με επακόλουθο τις πλείστες παραγωγικές και εμπορικές ωφέλειες που είναι αδύνατον να υπάρξουν στην υφιστάμενη παραγωγική και εμπορική διαδικασία της εταιρείας. •Συγκεκριμένα με την επένδυση: –Βελτιώνεται το παραγόμενο προϊόν και επεκτείνεται η παραγωγική διαδικασίας σε νέα προϊόντα που είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με την παράδοση και τους πόρους του νησιού.. –Τα τοπικά παραδοσιακά προϊόντα αποκτούν τις πλέον σύγχρονες ποιοτικές προδιαγραφές που απευθύνονται κατευθείαν στον τελικό καταναλωτή

5 ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΚΑΒΑΛΑΣ Α.Ε. –Διαμορφώνεται το πλαίσιο οι προοπτικές εξέλιξης των βιοτεχνικών μονάδων που σχετίζονται με αγροτουριστικά προϊόντα (τοπικά, παραδοσιακά, κλπ) να παρουσιάζονται ευοίωνες όσον αφορά τους ορεινούς οικισμούς της Θάσου κύρια λόγω της ποιότητας και του ισχυρού στοιχείου ταυτότητας, αλλά και λόγω της τουριστικής κίνησης της περιοχής –Η εγκατάσταση στην Θάσο λειτουργεί προσθετικά στην κατεύθυνση της προβολή ενός προϊόντος τοπικής ταυτότητας το οποίο γίνεται αναγνωρίσιμο προς τον τελικό καταναλωτή και αποτελεί βάση της τοπικής παραδοσιακής γαστρονομίας. –Δημιουργούνται θέσεις εργασίας στην νησιωτική περιοχή. –Συνδέεται το προϊόν με την τουριστική δραστηριότητα και προβάλλεται σε χώρους συγκέντρωσης των τουριστών με αποτέλεσμα να ενισχύεται η προβολή και η επισκεψιμότητα της περιοχής. –Ενσωμάτωση επιπλέον προδιαγραφών που προβλέπονται από το τοπικό Σύμφωνο Ποιότητας και κοινών υπηρεσιών στην κατεύθυνση συμμετοχής της επιχείρησης στην διεπαγγελματική συνεργασία.

6 ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΚΑΒΑΛΑΣ Α.Ε.

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16


Κατέβασμα ppt "ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΚΑΒΑΛΑΣ Α.Ε. Ύδρας 10, 4 ος όροφος 653 02, Καβάλα Τηλ 2510620459 Fax 2510620429 e- mail : 11η Επιτροπή Παρακολούθησης."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google