Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Περιφερειακής Ανάπτυξης

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Περιφερειακής Ανάπτυξης"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Περιφερειακής Ανάπτυξης
Υπόδειγμα και Τεχνικές Προδιαγραφές αναμνηστικής πινακίδας για τα έργα του ΕΠΑΝ ΙΙ που διαχειρίζεται η ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ, εταίρος του ΕΦΕΠΑΕ στις δράσεις «Πράσινος Τουρισμός» & «Εναλλακτικός Τουρισμός» στις Περιφέρειες της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας Ευρωπαϊκή Ένωση Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης

2 Υπόδειγμα Αναμνηστικής Πινακίδας
Η επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Mακεδονίας-Θράκης Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ευρωπαϊκή Ένωση Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης ποιότητα ζωής για όλους

3 Τεχνικές Προδιαγραφές
Διαστάσεις / Βαρύτητα Στοιχείων Η πινακίδα πρέπει να είναι σημαντικού μεγέθους και να τοποθετείται σε ευδιάκριτο σημείο. Η πινακίδα διαιρείται σε 3 μέρη: Το πάνω μέρος της πινακίδας καλύπτει το 25% και περιέχει την Ελληνική σημαία, το Υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, το Υπουργείο Τουρισμού και το λογότυπο του ΕΣΠΑ. Το ενδιάμεσο κομμάτι καλύπτει το 50% της πινακίδας και περιέχει το όνομα του Επιχειρησιακού Προγράμματος, τα στοιχεία του έργου και της χρηματοδότησης.

4 Το κάτω μέρος της πινακίδας είναι το 25% και περιέχει το έμβλημα της ΕΕ, με αναφορά στο Διαρθρωτικό Ταμείο (ολογράφως) και το μήνυμα του ΕΣΠΑ «Ποιότητα ζωής για όλους» (σύμφωνα με το άρθρο 9 του Ε.Κ.1828/2006). Εμβλήματα Τα εμβλήματα που πρέπει να συμπεριλαμβάνονται πέρα των Υπουργείων στην πινακίδα είναι αυτά της Ελληνικής σημαίας, της Ευρωπαϊκής Ένωσης (βλ. συνημμένα Παράρτημα Ι του Ε.Κ.1828/2006), το λογότυπο του ΕΣΠΑ και του Επιχειρησιακού Προγράμματος.

5 Χρώματα Η πινακίδα είναι λευκή, έχει μπλε γράμματα στο ίδιο χρώμα που αναφέρεται στις τεχνικές προδιαγραφές της σημαίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Υλικό Εφαρμογής Το υλικό κατασκευής και ο τρόπος τοποθέτησης θα πρέπει να εξασφαλίζουν τη μόνιμη εγκατάσταση τους. Γραμματοσειρά Η γραμματοσειρά που χρησιμοποιείται σε τίτλους, χαρακτηρισμούς και μηνύματα είναι η Myriad Pro. (όπως παρακάτω)

6

7 Γενικές Τεχνικές Προδιαγραφές
Συμπληρωματικά αναφέρουμε ότι όπου αναφέρονται μπλε  γράμματα στον τίτλο του έργου της πινακίδας,  το χρώμα τους πρέπει να είναι απόχρωση Pantone Reflex Blue. Επισημαίνουμε ότι η σημαία της ΕΕ πρέπει να πληροί τις ακριβείς τεχνικές προδιαγραφές του εμβλήματος όπως αυτές περιγράφονται στο συνημμένο παράρτημα ή στην παρακάτω ιστοσελίδα: 


Κατέβασμα ppt "Περιφερειακής Ανάπτυξης"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google